Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اقتصادی_ خبرگزاری بسیج؛ مقدمه: گرچه برخی بانکهای کشور با صرف سرمایه در زمینه تولید و دیگر فعالیت های زیربنایی با بازیافت طولانی مدت این سرمایه ها در کوتاه مدت به دنبال سود دهی نیستند اما با تأثیر بر روی اشتغال، تولید و متغیرهای خرد و کلان اقتصادی در همان کوتاه مدت، موجب کاهش بسیاری از هزینه های اجتماعی و اقتصادی در میان مدت و بلندمدت می شوند که این امر درواقع موجبات توسعه همه جانبه اقتصادی را فراهم می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یک واقعیت است که بانک‌ها باید از تولید کشور حمایت کنند تا اشتغال‌زایی مطلوب در کشور صورت گیرد. تداوم اجرای طرح رونق تولید توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در صورت حمایت واقعی بانک‌ها می‌تواند زمینه اشتغال بیشتر را فراهم کند و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تولید و اشتغال را تحقق بخشد.

از طرفی نیز ارائه تسهیلات توسط بانک‌ها برای تولید کنندگان در کشور باید به گونه‌ای صورت بگیرد که تنها منافع مالی بانک مدنظر نباشد زیرا تبعات منفی این نوع از ارائه تسهیلات نیز نه تنها شامل تولید کننده و خط تولید، بلکه شامل همه افراد جامعه می شود.

گزارش بسیج حاکی از آن است که بانک ایران زمین،در راستای هدایت نقدینگی به سمت تولید و رونق واحدهای تولیدی تعطیل شده،سیاست ها و برنامه ریزی خود را بر روی این هدف متمرکز کرده است.

در همین زمینه در سال رونق تولید، بانک ایران زمین با ارائه تسهیلات صحیح و با درنظر گرفتن سود واحد های تولیدی نقش بسزایی در چرخه تولید کشور ایفا کرده است. این بانک در ارائه ی تسهیلات بانکی تنها سود بانک را در نظر نگرفته تا حامی کسب و کارهای نوین و مشاغل و واحدهای تولیدی خرد باشد.

بر این اساس هادی قدیمی، معاون عملیات بانکی با تاکید بر هدف گذاری بانک ایران زمین برای حمایت از رونق تولید و کارآفرینی در کشور بیان کرد: برای ارائه خدمات و دستیابی به اهداف تعیین شده جذب منابع جزء اولویت های کلیدی و اصلی سیستم بانکی است. وی خواستار تلاش و کوشش تمامی کارکنان در زمینه جذب منابع و اهداف تعیین شده توسط مدیران ارشد بانک شد.

معاون عملیات بانکی بیان کرد: اقدامات صورت گرفته توسط امور شعب استان ها برای اجرایی شدن طرح های ابلاغی با هدف جذب منابع و رفع نواقص موجود است. براساس همین سیاست، اهداف جذب منابع برای اولین مرحله قبل از سال جاری تهیه و پس از تایید هیات مدیره به شعب ابلاغ شد.

وی گفت: سرمایه گذاری های بزرگی در بخش های مختلف عمرانی همچون سیمان غرب آسیا، فولاد اکسین اهواز، خط لوله انتقال نفت گوره به جاسک و پروژه فیبر نوری جنوب جهت حمایت از رونق تولید توسط بانک انجام شده است.

همچنین معاون عملیات بانکی همچنین از اعطای بسته های تسهیلاتی جدید در راستای کمک به کسب و کارهای نوین و حمایت از مشاغل خرد خبر داد.همچنین حسینی کناروئی، مدیریت امور شعب استان ها به تشریح معماری و ساختار کارگروه های طراحی شده توسط امور شعب پرداخته و مجدداً نحوه ایجاد کارگروه ها و هدف اصلی آنها را بیان نمود.

کناروئی گفت: امور شعب استان ها در ماه های پایانی سال 97 شروع به طراحی کارگروه های تخصصی در تمامی زمینه ها در بانک نمود و هدف اصلی آن تعامل هر چه بیشتر ستاد با مدیریت ها و به تبع آن با تمامی شعب زیر مجموعه است.

مدیر امور شعب استان ها به تجزیه و تحلیل عملکرد شعب استان خراسان جنوبی تا مرداد 98 پرداخته و بیان کرد: انتظار ما از شعب موفقیت در تمامی زمینه هاست. به عنوان مثال زمانی که یک شعبه می تواند در صدور ضمانتنامه موفق عمل نماید، قطعاً دیگر شعب نیز می توانند عملکرد مناسبی در این خصوص از خود نشان دهند و فقط با پشتکار می توانیم به موفقیت های بزرگی کسب کنیم. وی همچنین بر انجام هر چه بهتر برگزاری کارگروه ها تاکید کردند.

یزدانی مدیرامور شعب استان خراسان جنوبی ضمن تقدیر و تشکر از حضور معاونت عملیات بانکی و مدیریت امور شعب در این استان به تجزیه و تحلیل عملکرد شعب و در زمینه طرح های تعین شده جذب منابع، صدور ضمانتنامه، بانکداری مدرن، وصول مطالبات و کارگروه های تخصصی توضیحات جامع و کاملی را ارائه نمودند.

این امر نشان می دهد که اگر بانک های کشور با هدف گذرای ونق تولید و کمک به اشتغال پایدار همگی وارد صحنه شده و با حمایت از واحدهای تولیدی اهتمام ورزند، گمانه دست نایافتنی بودن شتاب گیری تولید داخلی ، خوابی بی تعبیر خواهد شد.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی

محمد علی نیکبخت در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران ( ایران اکسپو ۱۴۰۳) با تعدادی از تولید کنندگان و صادرکنندگان دیدار کرد و از آنان خواست برای ایجاد زنجیره ارزش راهبردی محصولات کشاورزی تلاش و کمک کنند.

او کشاورزی را « محور اقتصاد مقاومتی » دانست و به تولید کنندگان و صادرکنندگان اطمینان داد که وزارت جهاد کشاورزی بر اساس وظایف و ماموریت های قانونی خود در کنار آنان می ایستد.

نیکبخت هدف اصلی وزارت جهاد کشاورزی در سال جهش تولید با مشارکت مردم را « توسعه زیرساخت‌های تولید » اعلام کرد و افزود: تا جایی که ظرفیت تولید در داخل کشور وجود داشته باشد اجازه واردات نخواهیم داد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه های داخلی و بین‌المللی فرصتی است تا راه های افزایش و بهبود کیفیت تولید و رشد صادرات و درآمد زایی برای کشور ایجاد و هماهنگ شود.

اوگفت: برقراری ارتباطات چند سویه در نمایشگاه ها زمینه ساز حرکت زیر بنایی و جهادی افزایش تولید و تقاضا محور شدن محصولات کشاورزی است.

نیکبخت با ابراز خرسندی از حضور شرکت های موفق و کارآفرینان بزرگ در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ افزود: اطمینان دارم ظرفیت برای تولید محصولات کشاورزی در کشور فراوان است.

در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو که میزبان بیش از ۲ هزار بازرگان و سرمایه گذار خارجی در محل نمایشگاه های بین المللی تهران است محصولات و دستاورد ها در حوزه های مختلف صنعتی و کشاورزی در هفت گروه کالایی از جمله صنایع غذایی و محصولات و ماشین آلات کشاورزی و محصولات شیلاتی عرضه شده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر دستگاه های دولتی با « نگاه حمایتی و تسهیل گرا » در کنار تولید و صادر کنندگان قرار گیرند ظرفیت و توان تولید و صادرات محصولات کشاورزی ایران چندین برابر افزایش خواهد یافت.

او، ورود توان علمی و تحقیقاتی دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و پارک های علمی و فناوری به حوزه کشاورزی را اجتناب ناپذیر خواند و اظهار داشت: تولید علمی و مدرن می تواند به ارزش افزوده بیشتر کمک کند تا شرایط افزایش تولید و بهبود کیفیت و رشد سودآوری در عرصه‌های مختلف کشاورزی فراهم شود.

نیکبخت در جریان بازدید از نمایشگاه تلاش داشت تا بیشتر مشکلات و نظرهای تولید و صادرکنندگان را بشنود ؛ به دیدارهای خود با وزیران و مقامات بسیاری از کشورها اشاره کرد که همواره از کیفیت بسیار عالی محصولات ایرانی ابراز رضایت می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • پرونده ب_ز بسته شد؛ حالا نوبت به کرسنت است