Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاغل خانگی با طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" تثبیت می‌شود.

به گزارش ایسنا، به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل همایش توجیهی طرح ملی "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" با متقاضیان حمایت از کمیته امداد منطقه یک اردبیل در سالن الغدیر برگزار شد.

در  این همایش، مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: این طرح می‌تواند علاوه بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، فرصت خوبی برای اتصال به بازار و ایجاد اشتغال پایدار را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهران محمدی با اشاره به اینکه شناسایی ظرفیت‌ها، یکی از مراحل اصلی الگوی نوین توسعه مشاغل است، اظهار کرد: در این طرح با توجه به پتانسیل‌های استان، توانمندی‌های اشخاص شناسایی و از آن برای ایجاد کسب و کار استفاده خواهد شد تا جایگاه مشاغل خانگی در استان ارتقاء یابد.

وی خوداشتغالی زنان سرپرست خانوار، پیشگیری از ورود به چرخه حمایتی، بهبود معیشت، ایجاد اشتغال پایدار و مولد و ایجاد زمینه اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف را از اهداف مهم این طرح عنوان کرد.

مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: اجرای این طرح، اشتغال پایدار برای شش هزار زن سرپرست خانوار در 23 استان را به دنبال خواهد داشت که سهمیه استان یکصد و دو نفر است که افزایش این تعداد را پیگیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه 12 رشته شغلی در حوزه اشتغال زنان با توجه به مزیت‌ و ظرفیت‌های استانی توسط جهاددانشگاهی و اداره کل تعاون استان شناسایی شده است، یادآور شد: وظایف این نهاد در این طرح به عنوان نهاد توسعه‌ای و واسطه‌ای، مطالعات پژوهشی، رصد و پایش، ارزیابی، اثربخشی، مستندسازی، بانک اطلاعاتی، شبکه‌سازی، هم‌افزایی و تسهیل‌گری، جلوگیری از اتلاف منابع، تقویت روحیه تیمی و گروهی، اتصال به بازار، توجه به زنجیره ارزش و ظرفیت‌سازی است.

محمدی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همکاری خوبی برای شناسایی اشخاص مشمول این طرح با جهاددانشگاهی استان دارد، خاطرنشان کرد: به افراد واجد شرایط پس از شناسایی، استعدادیابی و اولویت‌بندی مزیت‌ها متناسب با رشته شغلی خدمات مشاوره‌ای و آموزش‌های مهارتی توسط جهاددانشگاهی اردبیل ارائه و به پشتیبانان فعال، کارآفرینان و واحدهای تولیدی هستند، معرفی خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه، طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با ارائه شکل مناسب، به دنبال حذف تسهیلات بانکی است، اضافه کرد: اجرای این طرح در سال گذشته در ۹ استان کشور توسط جهاددانشگاهی منجر به هدایت شغلی 23 هزار نفر و اتصال یک هزار نفر به بازار و بنگاه‌های بالادستی شده است و امیدواریم از تجربیات همکاران خود به درستی در استان اردبیل نیز بهره‌برداری نماییم..

وی یادآور شد: شناسایی مزیت‌های جغرافیایی و زمینه همکاری فعالان بخش خصوصی و غیردولتی، توانمندسازی، استعدادسنجی، مشاوره هدایت و آموزش متقاضیان و همچنین جلب مشارکت کارافرینان خیرین و افراد پشتیبان از فرآیند اجرای این طرح است.

در ادامه این همایش رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک اردبیل ضمن قدردانی از همکاری‌های جهاددانشگاهی استان افزود: اقداماتی که جهاددانشگاهی به صورت برنامه‌ریزی شده و با نیازسنجی در جهت استفاده از ظرفیت‌های استان و اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار انجام می‌دهد، می‌تواند نقش مهمی در توسعه اشتغال داشته باشد.

حمید اکبریان با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان اردبیل با عملکرد مناسب خود، تسهیل‌گر فعالیت‌های کمیته امداد و سایر دستگاه‌های استان است، ادامه داد: کمیته امداد از فعالیت‌های ارزشمند جهاددانشگاهی در استان حمایت می‌کند تا افراد بیشتری از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

وی اشتغال را از دغدغه‌های استانی عنوان و اظهار کرد: جهاددانشگاهی با اجرای موفق این طرح می‌تواند برخی از مشکلات این حوزه را در استان برطرف و روند توسعه اشتغال استان را مدیریت کند.

گفتنی است در پایان این همایش که با حضور نماینده دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل برگزار شد، شرکت کنندگان سئوالات خود را مطرح و راهنمایی‌های لازم را از مسئولان طرح دریافت کردند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی استان اردبیل دفتر امور زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۹۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد