Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-28@11:16:54 GMT

کاهش سن ازدواج و روده درازی حضرات!

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۹۲۷۲

خبرگزاری بسیج قزوین: وقتی لابی گری و جنگ زرگری به عنوان ابزار سیاست به یک عرف تبدیل شود دیگر نمی توان انتظار داشت که جامعه مسیر درست را طی کند، مسئولان امر در ترسیم راه پیشرفت و سلامت کج راهه را به عنوان راه نمایش می دهند.

پس از اینکه در کمیسیون تخصصی مجلس طرح افزایش سن ازدواج رد شد، اتاق جنگ روانی حضرات با انتشار ویدیویی از یک عقد و عروسی و تبلیغات فراوان برای پیش برد اهداف خود در مجلس دستمایه قرار دادند تا افکار عمومی را همانند برجام فریب و با خود همراه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام آمارهای ارائه شده نمایندگان مجلس در خصوص ازدواج در سن پایین توسط ثبت احوال،آموزش پرورش،وزارت بهداشت رد شده است.

نمایندگان اصلاحات و عضو فراکسیون زنان در مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری طرح هایی هستند که هیچ دردی از ازدواج جوانان را درمان نمی کند بلکه نمک بر زخم جامعه است.

خانم سلحشور عضو همیشه معترض خواستار تصویب این طرح شدند اما ایشان با بازی روانی به دنبال فریب مردم هستند.

ازدواج یا کودک همسری مورد قبول هیچ انسانی نیست، نمایندگان مجلس جواب خدا را در قیامت خواهید داد زیرا در این دنیا ظاهرا جایی به نام ایست بازرسی برایتان وجود ندارد.

صدها هزار جوان مملکت قدرت ازدواج و تشکیل خانواده را ندارند سپس وکلای ملت به دنبال این موضوع هستند تا چند جوجه اردک در سنین پایین ازدواج کنند یا خیر!!

به لطف تورم سرسام آور دولت فخمیه و سکوت مجلس خرید جهیزیه برای ۸۰درصد زوج های جوان به یک رویای محال تبدیل شده است.

پارادوکس را ببینید و خودتان را به ندیدن و نفهمیدن نزنید. در حالیکه قدرت ازدواج برای جوانان به خاطر تورم،بیکاری،رکود،مسکن تعطیل شده وزیر لیبرال، اجاره بهای نجومی و حمله به انتقاد با ژست هجومی را چاشنی توسعه خود و بدبختی جوانان قرار داده اند با داستان حجاب اجباری و چهارشنبه سفید،رفتن زنان به ورزشگاه یا استحاله عفاف و حجاب پیش به سوی زنای محصنه را بر سر راه جوان قرار می دهند.

نمایندگان عزیز !! برای اینکه یک خانواده کودک خویش را به خاطر فقر نفروشد و فیلم آن تنها جیب و کیف شما را پر کند اول فکر رفاه،آسایش،مسکن و کار وی باشید.. خرید حداقل لوازم زندگی را برایشان امکانپذیر کنید، وام ازدواج را با تحقیر به آنها ندهید.شغل پایدار و زیر ساخت آن را آماده کنید مطمئن باشید هیچ کس فرزندش را در سن ده سالگی شوهر نخواهد داد.

ازدواج را با شرایطش آسان کنید و نان مردم را آجر نکنید سپس ننه برفی را ببرید ورزشگاه، اصلا همه زنان را ببرید ورزشگاه آنقدر هوار بزنند تا شما از شادی چند روزی در پوست خود نگنجید. هر وقت دفاع از زنان را بهانه می کنید یک جایی از حقوق زنان را به باد داده اید.

1002/ت30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۹۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر پژمان بختیاری نیا به خبرنگار ما گفت: تغییرات جمعیت یک پدیده اجتماعی مهم است که تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله باروری، مرگ و میر، مهاجرت، و تغییرات اجتماعی و اقتصادی قرار می‌گیرد. این تغییرات می‌توانند به شکل افزایش یا کاهش جمعیت، تغییر در ساختار سنی جمعیت و تأثیر بر اقتصاد و جامعه منجر شوند.


وی افزود: کشور ما در موضوع جمعیت در موقعیت حساسی است و با بسته شدن پنجره جمعیتی وارد بحران خواهیم شد، اکنون دو سوم جامعه در رده سنی ۱۵ تا ۶۴ سال هستند و در واقع ۷۰ درصد جامعه در این رده سنی قرار دارند و به همین منظور ما باید به ساختار سنی توجه کنیم، زیرا در مرحله پنجره جمعیتی همه مشکلات متخصصان و پژوهشگران بحث توانمندسازی جوانان است و از این روش جهش توسعه‌ای را خواهیم داد.


دکتر بختیاری نیا ادامه داد: در تدوین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ۲۱ مانع فرزندآوری مورد توجه قرار دارد که عبارتند از؛   تاخیر در ازدواج جوانان، کاهش سن ازدواج، الگوی مسکن، مشکلات اقتصادی و هزینه فرزندپروری، اشتغال و نگرانی آتیه زنان، اشتغال پدران خانواده، هزینه دوران باداری و شیردهی، هزینه‌های ناباروری، عقیم‌سازی و استفاده بی‌رویه از اقلام پیشگیری، ترس از فرزند معلول، قبح‌زدایی از سقط جنین، نگهداری از تربیت و آینده فرزندان و ضعف خدمات اجتماعی مادر و کودک از جمله این موانع است.


رئیس مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: همان طور که سیاست‌های تحدید جمعیت در دهه ۶۰ برپایه تغییر نگرش‌ها، هنجار‌ها و ارزش‌ها بود، امروز نیز برای مهندسی معکوس این مساله هیچ راهی جز از مسیر ایجاد تغییر در نگرش‌ها و ارزش‌ها وجود ندارد. سیاست‌گذاری جمعیتی نوعی سیاست‌گذاری اجتماعی است و باید در این چارچوب حرکت کند و از الزامات آن، توجه به بستر‌های فرهنگی است. تمرکز بر روی تغییرات فرهنگی، مدیریت انتقال زمان و استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کمک‌کننده در فرزندآوری از دیگر موارد در این زمینه هستند.


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می‌گوید: در واقع در کنار حل مشکلات اقتصادی کشور، باید برای تغییر انگاره‌های غلط نقش بسته در اذهان جامعه درباره جمعیت و فرزندآوری، کار فرهنگی را در اولویت قرار دهد تا زنان و مادران بتوانند در کنار فعالیت‌های اجتماعی، نقش مادری خود را با کمترین دغدغه دنبال کنند.


وی گفت: در بخش فرهنگی فردگرایی گفتمان غالب است. آزادی‌های فردی، تغییر ارزش‌ها و هنجار‌های فردی و به طور کلی سبک زندگی از مولفه‌هایی هستند که سبب افزایش سن ازدواج شده‌اند، در حقیقت شاهد تغییر سبک زندگی هستیم که این موارد به طور قطع در افزایش سن ازدواج اثرگذار هستند و در نتیجه سن باروری نیز افزایش می‌یابد. توجه به عقاید، اخلاق، خرده فرهنگ‌ها و زیست بوم از اصول پرداختن به کار‌های فرهنگی است.

دکتر بختیاری نیا افزود: حمایت از ازدواج جوانان و فرزندآوری آنها، ارزشمند کردن فرزندآوری توسط عوامل فرهنگ‌ساز، رسانه‌ها و رفع موانع و مشکلات خانواده‌ها در این مسیر که عمدتاً در قانون جوانی جمعیت مورد توجه هستند می‌توانند ما را از این بحران عبور دهند، اما لازم است بدانیم مهمترین موضوع فرهنگ‌سازی و الگوسازی است که آحاد مردم و گروه‌های اجتماعی باید به آن توجه کنند.


وی تاکید کرد: مساله جوانی جمعیت از برنامه‌های محوری وزارت بهداشت است و فرزندان سرمایه‌های ارزشمند جامعه و خانواده هستند.

دیگر خبرها

  • ختم غائله‌ی شهرنو ؛ «چند نفر از خانم‌های‌ خیلی جوان اش را به کارمندان خودمان دادیم»
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان مقابل نمایندگان روسیه
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • برتری تیم ملی شطرنج مردان و تساوی تیم ملی زنان مقابل نمایندگان روسیه
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • اعتبار ندادن بانک‌ها برای وام ازدواج این بار دغدغه زوج‌های جوان شد
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد