Web Analytics Made Easy - Statcounter

مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو از تشکیل کمیته های تخصصی بررسی مشکلات کمیت و کیفیت در صنعت قطعه سازی با همکاری تشکل‌ها خبر داد و گفت: برای ایجاد شفافیت در فرآیند تولید مقرر شد انجمن تخصصي صنايع همگن نيرو محركه و قطعه سازان خودرو كشور در جلسات مشترک با ساپکو، ساز و كاري برای انتخاب قطعه سازها، نحوه پرداخت، تعیین سهمیه هر قطعه ساز و قیمت گذاری اعلام كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ايكوپرس، انجمن تخصصي صنايع همگن نيرومحركه و قطعه سازان خودرو كشور در نشست با مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو بسته پيشنهادي چندبخشي جبران كسري نقدينگي در صنعت خودرو به روش هاي تخصصي را ارايه كرد.

در اين نشست، مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو ضمن استقبال از همراهي انجمن و تشكل هاي مرتبط با خودروسازي براي رفع مشكلات جاري، دستور بررسي كارشناسي و اجراي پيشنهادات 8 بندي ارايه شده از سوي انجمن همگن قطعه سازان را صادر كرد.

فرشاد مقيمي با بيان اين كه مشكلات امروز يك شبه ايجاد نشده كه بخواهد يك شبه هم حل شود گفت: مسايل قابل حل است و با اجراي الزامات آن و در كنار يكديگر مي توانيم از تمامي آن عبور كنيم. از جايي بايد شروع كنيم كه بيشترين اثرگذاري را در روند مسايل داشته باشد.

وي اولويت اصلي امروز ايران خودرو را جلب رضايت ذينفعان دانست و گفت: هدف اصلي ما اين است كه وضعيت توليد را بهبود بخشيم و با تكميل خودروهاي كف، سرمايه هاي قابل توجهي كه بلوكه شده را وارد چرخه توليد كنيم. وي با اشاره به ابلاغ مفاد مصوب براي اصلاح رابطه با قطعه سازان گفت: به دنبال اين هستيم كه رابطه با قطعه سازان را برمبناي شاخص هاي عملكردي و مالي به صورت كاملا شفاف و نظام مند ساماندهي كنيم.

وي اضافه كرد: چرخه توليد بايد منجربه توسعه قطعه ساز و خودروساز شود. توسعه محصول يكي از وظايف اصلي ما است.

مقيمي تصريح كرد: فرآيند ساماندهي به وضعيت موجود را با ساز و كاري دقيق دنبال و يقينا نتايج خوبي نيز كسب خواهيم كرد. با نيروي انساني متخصص و متعهد صنعت خودرو بايد نشان دهيم همه در كنار هم هستيم و با تشريك مساعي از ظرفيت و پتانسيل يكديگر براي تحقق اهداف استفاده مي كنيم.

وي با تاكيد بر شفاف سازي و كار در فضاي سيستماتيك و فرآيندي گفت: همه ذينفعان بايد بر نتايج عملكرد و اقدامات ما دسترسي داشته باشند. قطعه سازان شريك تجاري ما هستند و بايد در جريان امور توليد قرار بگيرند، همانطور كه خودروساز بايد در جريان وضعيت توليد قطعه ساز قرار بگيرد.

وي از تفاهم با گمرك براي تسهيل در امور و فرآيندهاي گمركي مربوط به ايران خودرو خبر داد و گفت: تفاهمات صورت گرفته شامل زنجيره تامين ايران خودرو نيز مي شود و قطعه سازان مي توانند از نتايج اين تفاهم منتفع شوند.

مقيمي پشتوانه پول ملي كشور را فعاليت اقتصادي صنعتگران و توليدكننده ها دانست و تصريح كرد: مردم انتظار دارند تا با ارتقاي بهره وري، دانش و تكنولوژي محصول با كيفيت مناسب، قيمت رقابتي و خدمات پس از فروش شايسته عرضه كنيم.

وي تنها راه نجات كشور را توجه به توان داخل و داخلي سازي توليد دانست و گفت: حتما مسايل جاري را پشت سر خواهيم گذاشت، از جمله مهم ترين آن تكميل خودروهاي ناقص و تامين نقدينگي توليد است. با همدلي و همراهي هم مي توانيم از مسايل پيش روي با موفقيت عبور كنيم.

وي همچنين بر استمرار جلسات تخصصي با تشكل قطعه سازان در موضوعات مبتلابه و تشكيل كميته هاي ويژه براي رفع كامل مشكلات و مسايل تاكيد كرد.

در اين نشست، قائم مقام ارشد مديرعامل ايران خودرو ضمن استقبال از برگزاري جلسات مشترك با قطعه سازان گفت: دچار چرخه معيوبي در توليد قطعه و خودرو هستيم و بايد با همراهي و كمك به يكديگر به عنوان شريك تجاري از اين شرايط بحراني عبور كنيم.

عباس ملكي طهراني افزود: مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو تلاش هاي شبانه روزي براي رفع مسايل دارد و بايد با حمايت و پشتيباني شبكه تامين و مسئولان ذيربط در كشور بتوانيم مشكلات را حل كنيم.

محمدرضا نجفي منش رئيس انجمن تخصصي صنايع همگن نيرومحركه و قطعه سازان خودرو كشور نيز با اعلام حمايت از مديرعامل گروه صنعتي ايران خودرو گفت: وظيفه ما خدمت و كمك به صنعت خودرو است.

وي افزود: در گذشته كميته هايي مانند قيمت گذاري، قراردادها،‌ بررسي مشكلات كيفيت و كمي در انجمن وجود داشت و اين آمادگي وجود دارد تا اين كميته ها احيا شده و به خودروسازي كمك كند.

نجفي منش تصريح كرد: ما تمام قد در كنار مديرعامل ايران خودرو براي بهبود اين صنعت ايستاده ايم تا تصوير ذهني جامعه از صنعت خودرو ارتقا يابد. از اين صنعت دفاع مي كنيم تا آن را به جايگاهي كه شايسته است برسانيم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ایران خودرو قطعه سازان داخلی سازی تولید داخلی مهدی علی محمدی سامانه سماح گام سوم برجام ماه محرم سید مهدی صدرالساداتی اینستکس شب هشتم محرم شهرستان بهمئی علیرضا فغانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۰۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فروردین ۱۴۰۲ بود که سایپا از سدان P۹۰ پرده برداشت. این خودرو در ابتدا با نام کادیلا رونمایی شد اما بعد ها با نام پروژه P۹۰ توسعه پیدا کرد. حالا پس از گذشت بیش از یکسال کاتالوگ سدان P۹۰ منتشر شده است و مشخصات رسمی و نهایی این محصول به صورت رسمی به تایید رسیده است.

براساس گزارش آخرین خودرو، این خودرو قرار است در خط تولید پارس خودرو به تولید برسد و به عنوان یکی از محصولات اختصاصی این زیر مجموعه سایپا در کنار سهند عرضه خواهد شد. تولید رنو تندر ۹۰ یا همان ال ۹۰ بعد از اعمال تحریم های شدید در ایران متوقف شد اما به دلیل کیفیت و دوام بالای این خودرو، همچنان بازار خوبی برای آن شاهد هستیم. همین نکته باعث شد تا سایپا تولید نسخه ایرانیزه شده از ال ۹۰ یا همان داچیا (Dacia) لوگان را پیش ببرد. البته باید دید کیفیت و عملکرد فنی سدان P۹۰ پارس خودرو نسبت به ال ۹۰ چگونه خواهد بود.

کاتالوگ سدان P۹۰

مشخصات فنی سدان P۹۰

بر اساس کاتالوگ منتشر شده، سدان P۹۰ به پیشرانه ME۱۶ مجهز است. این پیشرانه همان پیشرانه EC۵ گروه PSA است که از زمان قبل از برجام به سایپا رسیده و حالا تولید آن در مگاموتور انجام می شود. علاوه بر سدان P۹۰ قرار است در سایپا شاهین پلاس هم این پیشرانه را داشته باشیم. این پیشرانه کلیتی برابر با پیشرانه TU۵ پلاس دارد اما در برخی جزئیات نظیر بلوک سیلندر با آن موتور متفاوت است.

پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی در ال ۹۰ ایرانی توان تولید نهایت قدرت ۱۱۳ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های جلو می رسد. البته احتمالا در آینده نسخه اتوماتی این خودرو با گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک DAE را هم خواهیم داشت. سیستم تعلیق در جلو از نوع مک فرسون و در عقب از نوع نیمه مستقل پیچشی است. نکته جالب ترمز های این خودرو است که در جلو دیسکی و در عقب از نوع کاسه ای است!

کابین و امکانات

طراحی کابین سدان P۹۰ الگوهای مشابه با همان تندر ۹۰ را دارد که البته تغییراتی را در برخی جزئیات می بینیم. این سدان در نسخه دنده ای به امکاناتی نظیر فرمان Dکات، کنترل صوتی از روی فرمان، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS)، رینگ ۱۵ اینچی آلومینیومی، سیستم تهویه الکتریکی دستی، دو کیسه هوای جلو، شیشه دودی عقب، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم برقی آینه ها، سنسور و دوربین دنده عقب، سنسور نور، سنسور باران و صفحه نمایش ۷ اینچی مالتی مدیا مجهز است.

شباهت فنی P۹۰ با شاهین پلاس سایپا

قرار است تا شاهین پلاس سایپا و P۹۰ پارس خودرو از یک قوای محرکه و مجموعه انتقال قدرت استفاده کنند. در حال حاضر نمونه نهایی شاهین پلاس اتوماتیک به بازار کشور معرفی شده و قرار است تا پایان تابستان ۱۴۰۳ این سدان سایپایی به بازار بیاید. خبرنگاران آخرین خودرو هم گزارشی ویدیویی از نسخه نهایی شاهین پلاس به عنوان برادر فنی P۹۰ پارس خودرو تهیه کرده اند که در بخش زیر قابل تماشا است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902888

دیگر خبرها

  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • معمای بنزین در ایران
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد