Web Analytics Made Easy - Statcounter

گاهی برخی‌ افراد، پول‌‎ها و شرایط عجیبی برای حضور در برنامه "با حسین(ع) حرف بزن" دارند اما این مجموعه که هر شب از شبکه نسیم پخش می‌شود سلبریتی‌محور نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، تا به حال فکر کرده‌ اید که اگر امام حسین (ع) را ببینید، به او چه می‌ گویید؟ چند لحظه چشم‌ هایتان را ببندید و این رویارویی را تجسم کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سؤال بهانه ساخت برنامه‌ ای شده با عنوان «با حسین(ع) حرف بزن» که ماه محرم هر شب ساعت 22 و 30 دقیقه روی آنتن شبکه نسیم می‌رود. اگر شما تا به حال به این فضا فکر نکرده‌اید، می‌توانید در این برنامه با افرادی روبه‌رو شوید که این حس را در گیر و دار گفت‌وگویی پر فراز و نشیب تجربه می‌کنند.

حرف های بی تکلف و احساس درونی افراد در جایگاه ها و مشاغل مختلف با امام حسین و ارتباط ایشان با آن حضرت از محورهای این برنامه تلویزیونی است که در ماه محرم پخش می شود.

در ادامه گفت‌ و گویی با کارگردان و مجری این گروه داشتیم، برنامه‌ ای که تیتراژ پایانی هم ندارد و همه عوامل به این تصمیم رسیده اند که گمنام و بدون اسم کارکنند.

برنامه ای گفتگو محور بدون حضور مجری و در آن افراد مشهور، سلبریتی ها، چهره های سیاسی و ... با امام حسین حرف می زنند و از احساس و اعتقاد خود به این امام مهربانی می گویند.

ایده اصلی برنامه از سال 94 کلید خورد و با پژوهش هایی که انجام دادند، برنامه ساخته شد و با توجه به اینکه چهره های معروف از حس و احساس خود به امام حسین می گویند بسیار مورد استقبال مخاطبین قرار گرفت و امسال برای پنجمین بار این برنامه ساخته شده و در شب های محرم مهمان خانه های مردم است.

شروع ماجرا به چند سال پیش برمی گردد، جریانی که کارگردانش همان‌ طور که گفته شد، مایل نبود اسمی از او برده شود. او در گفتگو با "تیتریک" گفت: این برنامه از سال 94 ساخته شده است و ایده اصلی برنامه از احسان عمرانی وجواد شکوری از مدیران و مسولان مجموعه فیلیمو و آپارات هستند و برنامه بدون وابستگی به هیچ ارگان و مجموعه ای و با بودجه شخصی ساخته شد.

اما سادگی استودیویی که خواه ناخواه همه توجه بیننده را به سمت مخاطب و حرف‌ هایش معطوف می‌ کند، یکی از ویژگی‌ هایی است که در این سری هم وجود دارد و تبدیل به رکن ثابت «با حسین (ع) حرف بزن» شده است، موضوعی که این کارگردان درباره‌ اش گفت: همه چیز قرار بود ساده پیش برود، بدون دکور خاصی که حواس بیننده را پرت کرده یا ذهن او را درگیر خودش کند. عنوان برنامه هم درست یادم نیست که از کجا رقم خورد اما همین عنوان بود که اساس برنامه را شکل داد؛ با حسین(ع) حرف بزن.

وی به مهمترین اهداف این برنامه اشاره کرد و ادامه داد: امام حسین (ع) مرتبط گروه خاصی، طرز تفکر خاصی، پوشش خاصی و دین خاصی نیست. امام حسین (ع) کسی است که هرکس از ویژگی های این امام بزرگوار بشنود، عاشقش می شود و این دوست داشتن بسیار دوست داشتن ارزشمندی است.

او با بیان اینکه با همین ادبیات سعی کردیم با گروه ها و افراد مختلف حرف بزنیم، افزود:" از ابتدا بارها گفتیم که امام حسین(ع) ربطی به هیچ جناح و گروهی ندارد، به همین دلیل در انتخاب مهمان‌ ها هم این موضوع را در نظر گرفتیم و انواع آدم‌ ها از نگهبان پارک گرفته تا فلان مسئول عالی‌رتبه را دعوت کردیم."

این کارگردان تصریح کرد: این جریان دو نکته دارد، یکی آن که این فضا برای کسانی که می‌ توانند یا می‌ خواهند با این حضرت برای چند لحظه هم که شده دلی ارتباط برقرار کنند، فراهم شود و دوم آن که یادآوری کنیم که امام حسین(ع) برای گروه یا کسی نیست، همه می‌ توانند با ایشان حرف بزنند از فلان خواننده یا بازیگر گرفته تا بچه سندرم داونی که دنیای خودش را دارد.

وی با تاکید بر اینکه فارغ از اتفاقاتی که در عاشورای سال 61 هجری افتاده؛ امام حسین (ع) شخصیت لینک مستقیم به خداست، گفت: یعنی وقتی این امام بزرگوار هست خیلی داستان سریع اتفاق می افتد.

گوینده برنامه با اشاره به اینکه این برنامه روضه نیست بلکه یک گپ عاشقانه بین امام و معشوق است، گفت: گفتگویی که با مهمان برنامه داریم گفتگوی آرام و دلی ای است و مهمانان کاملا عاشقانه به دور از مسئولیت و سمتشان با امام حسین (ع) حرف می زنند.

او همچنین درباره نزدیک شدن به مهمانان در زمان این گفت‌ و گو ها نیز بیان کرد: این واقعا کار سختی است که آن فرد و بیننده را از فضای متشنج جامعه به آرامش و صمیمیتی که واقعی است، نزدیک کنم. با این حال همیشه سعی‌ام این بوده تا خودم و اویی که جلوی دوربین است، واقعی باشد و حداقل در این یک ماه به این تلاش ادامه می‌ دهیم. این جریان مسیری دارد که ابتدا شاید حتی موضع داشته باشد، اما آرام آرام نرم و بعد تبدیل به خود واقعی‌ اش می‌ شود. همه ما همین‌ طور هستیم و برای رسیدن به این واقعیت باید از جایی شروع کنیم مثل کودکی که همه ما در آن نقاط زلالی داریم که می‌ شود از آنها الهام بگیریم. در ادامه هم خراش‌ های فکری که در آن کم کم مستقیم با امام حسین (ع) روبه رو می‌ شود را ایجاد می‌ کنم و آن فرد رفته رفته به ماجرا نزدیک می‌ شود تا به حس واقعی‌ اش می‌رسد.

در ادامه صحبت از حس و بازخوردهای مثبتی شد که همان سال این گروه در فضای مجازی به دنبال انتشار برنامه دریافت کرده بودند. او با اشاره به بعضی از این واکنش‌ ها گفت: بعد از پخش مجازی آن ، من پیام‌ های زیادی دریافت کردم، یکی می‌ گفت دم شما گرم، نمی‌ دانید با من چه کردید و برخی دیگر هم از حسی می‌ گفتند که در زمان همراه شدن با سؤال‌ ها گرفته بودند.

او معتقد است: همه اینها باعث شد تا این جریان را ادامه دهیم و در سال 95 جدی‌ تر و همچنان شخصی بدون آن که بودجه و کمکی از جایی بگیریم پروژه را بازهم شروع کردیم و فقط از آپارات خواستیم تا برای پخش مجموعه همراهمان باشد.

وی در پایان تصریح کرد: در آخر بازهم باید یادآوری کنم ما به هیچ ارگانی مرتبط نیستیم، از صدا و سیما گرفته تا بقیه فضاها، در این حوزه از ابتدا مستقل پیش رفته‌ ایم و باز هم خواهیم رفت. گاهی برخی‌ ها، پول‌ ها و شرایط عجیبی برای حضور در برنامه دارند که ما از عهده‌ اش برنمی‌ آییم و چون سلبریتی محور هم نیستیم، اگر فلان آدم هم نیاید به مشکلی برنمی‌ خوریم.

در ادامه تصاویری از این برنامه را مشاهده خواهید کرد:

   

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۰۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود اسپانسر مشکل اصلی فوتبال مازندران

دریافت 28 MB

رحیم درزی خلردی در گفت وگو با خبرنگار مهر نبود اسپانسر و حامی را از جمله مشکلات فراروی ورزش فوتبال استان بیان کرد و گفت: این درحالی که فوتبال استان در همه رده‌ها حرف برای گفتن دارد و در کافا، چهار بازیکن از تیم ملی کشور را استان مازندران تشکیل می‌دهد.

وی با عنوان اینکه مازندران جزو استان‌های باظرفیت و با استعداد در حوزه فوتبال است خواستار ورود شرکت‌ها و صنایع تولیدی برای حمایت از ورزش استان شد.

کد خبر 6089468

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • بازگشت بهروز افخمی کارگردان پرحاشیه ایران به آنتن تلویزیون
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • نهاوند میزبان پرچم متبرک حرم رضوی
  • نبود اسپانسر مشکل اصلی فوتبال مازندران