Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: بین‌المللی کردن دانشگاه فنی و حرفه‌ای یکی از اولویت‌های مهم این دانشگاه است. ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۷ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، رضا مهدی ظهر امروز در حاشیه معرفی سرپرست جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان اظهار داشت: برنامه‌های مدونی برای افزایش سطح دانشی، علمی و فنی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در دستور کار قرار داده‌ایم که از جمله آن همکاری علمی با کشورهای همسایه و غیر همسایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این همکاری‌های علمی از ابتدای مهرماه سال جاری با آغاز سال تحصیلی جدید با هدف بین‌المللی شدن دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور عملیاتی می‌شود.

کارنامه انتخاب رشته داوطلبان دانشگاه آزاد 17 شهریور منتشر می‌شوداحمدی: مشکل بورسیه‌های دانشگاه تربیت مدرس حل شد / الزام به استخدام 11 پرونده دیوان عدالت اداریجذب دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی 15 درصد افزایش یافت

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: کیفیت آموزشی دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کشور باید ارتقا یابد و به همین منظور برنامه‌های درسی جدیدی تدوین‌شده است.

مهدی بیان داشت: هفته گذشته با حضور وزیر علوم از 41 برنامه درسی جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای رونمایی شد.

وی از دیگر اهداف این دانشگاه را ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان این دانشگاه عنوان کرد و افزود: برای رسیدن به این هدف حوزه‌های مختلف از خوابگاه، غذا، برنامه‌های ورزشی و فرهنگی موردتوجه قرار می‌گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور نیز باید تقویت شود گفت: 200 میلیارد ریال برای افزایش سطح رفاهی و سازه‌ای خوابگاه‌های این دانشگاه در سال گذشته اختصاص‌یافته است.

مهدی از سرمایه‌گذاری 500 میلیارد ریالی برای تجهیز کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور خبر داد.

به گزارش تسنیم، با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از زحمات محجوب ریاست اسبق دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان تقدیر و رضا نقدی به‌عنوان سرپرست جدید این دانشگاه و سرپرست دانشکده فنی پسران سمنان معرفی شد.

انتهای پیام/ن

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است

به گزارش «تابناک»، بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • وزیران صهیونیستی: اعتراضات دانشجویی تهدیدی وجودی است
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و سیاسی است
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • خیزش دانشجویی حمایت از غزه به کشور عربی رسید
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان