Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تولید انبوه و عرضه نانوکاتالیست‌های ریفرمینگ و سولفورزدایی از گاز، بخشی از نیاز داخلی به این نوع کاتالیست‌ها تامین و مانع از خروج میلیون‌ها دلار ارز از کشور شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت گسترش فناوری خوارزمی با تولید نانوکاتالیست‌های حوزه نفت و گاز موفق به تامین بخش زیادی از نیاز صنعت شده و با عرضه این محصولات به بازار داخل، تاکنون مانع از خارج شدن ۳۵ میلیون دلار ارز از کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی دیبایی، مدیر بازاریابی و فروش شرکت گسترش فناوری خوارزمی درباره محصولات نانویی این شرکت می‌گوید: «به دلیل تاثیرگذاری فناوری‌نانو در محصولات، ما به دنبال بهره‌برداری از این فناوری هستیم از این رو طی سال‌های گذشته طیف وسیعی از نانومحصولات را تولید کرده‌ایم. نانوکاتالیست LTS، نانوکاتالیست ZnO، نانوپودر NiO، نانوکاتالیست HTS، نانوکاتالیست ریفرمینگ گاز طبیعی و نانوکاتالیست سولفورزدایی از جریان گاز طبیعی از جمله محصولات نانویی ما هستند که تاییدیه نانومقیاس را دریافت کرده‌اند.»

مدیر بازاریابی و فروش شرکت گسترش فناوری خوارزمی می‌افزاید: «کاتالیست‌های سولفورزدایی، ریفرمینگ گاز طبیعی و HTS در مقیاس صنعتی تولید و به صنایع مربوطه تحویل شده است و این کار مانع از خروج ارز از کشور شده به طوری که عرضه این نانومحصولات جلوی خروج ۳۵ میلیون دلار را گرفته است. کاتالیست سولفورزدایی برای حذف گوگرد از محصولات صنعت و نفت گاز به کار می‌رود و کاتالیست ریفرمینگ نیز اقدام به شکستن مولکول‌های گاز به منظور تولید هیدروژن استفاده می‌شود.»

وی درباره ظرفیت تولید این شرکت می‌گوید: «درخواست برای محصولات ما بیش از ظرفیت تولید فعلی شرکت گسترش فناوری خوارزمی است از این رو به شدت روی افزایش ظرفیت تمرکز کرده‌ایم تا بتوانیم نیاز بازار داخل کشور را پاسخ دهیم. در حال حاضر تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز برای افزایش ظرفیت تولید در حال نصب و راه‌اندازی است. بیشتر این تجهیزات در داخل کشور ساخته می‌شوند.»

دیبایی تحقیق و توسعه را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت گسترش فناوری خوارزمی می‌داند به طوری که تمرکز زیادی برای تقویت این بخش وجود دارد. به گفته وی در حال حاضر تجهیزات پیشرفته جدیدی برای توسعه بخش تحقیق و توسعه خریداری و در این شرکت راه‌اندازی شده است تا توان توسعه‌ای شرکت گسترش فناوری خوارزمی افزایش یابد. در این راستا نیروی انسانی بخش تحقیق و توسعه نیز دو برابر شده است. مدیر بازاریابی و فروش شرکت گسترش فناوری خوارزمی تاکید دارد که این شرکت دانش‌بنیان بودن را به معنای واقعی کلمه پیاده‌سازی می‌کند و همین موضوع یکی از دلایل موفقیت این شرکت بوده است به طوری که با اتکا به بخش تحقیق و توسعه قدرتمند، موفق به بهبود محصولات پیشین و ارائه محصولات جدید شده است.

دیبایی اعلام کرد که این شرکت پس از موفقیت در بخش کاتالیست‌های نفت و گاز به سراغ دیگر صنایع خواهد رفت از این رو صنایع خودروسازی، غذایی و دارو در آینده نزدیک در لیست بازار هدف این شرکت قرار خواهند گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو نانوکاتالیست شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم