Web Analytics Made Easy - Statcounter

صد‌ها نفر از هواداران نخست‌وزیر بریتانیا و حامیان خروج این کشور از اتحادیه اروپا در لندن دست به تجمع زدند. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هنگامی که صد‌ها شهروند لندنی با تجمع در خیابان‌های این شهر به تصویب قانون جلوگیری از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بدون توافق با بروکسل اعتراض کرده و خواستار اجرای برگزیت شدند، مخالفان برگزیت نیز در صحنه حاضر شده و به تظاهرات پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، تظاهرات روز شنبه حامیان اجرای برگزیت در لندن که توسط یک گروه ورزشی ترتیب داده شده است قرار است در شهر‌های دیگر این کشور مانند «منچستر» و «بیرمنگهام» نیز برگزار شود.

حامیان اجرای برگزیت توسط «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس، در میدان مقابل ساختمان پارلمان تجمع یافته و شعار‌هایی نظیر «خداحافظ اتحادیه اروپا»، «دموکراسی را اجرا کنید» و «ما انگلیسی هستیم» را سر دادند.

از سوی دیگر دقایقی پس از آغاز تظاهرات حامیان راست‌گرای افراطی حامی برگزیت، مخالفان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نیز با در دست گرفتن پرچم‌های انگلیس و اتحادیه اروپا در میدان مقابل ساختمان پارلمان حاضر شدند و درگیری لفظی بین دو گروه شروع شد.

شمار زیادی از نیرو‌های پلیس اسکاتلندیارد از ساعاتی قبل در این مکان حضور یافته‌اند تا از به خشونت کشیده شدن تظاهرات جلوگیری کنند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» به‌طور همزمان در «برلین» پایتخت آلمان ده‌ها تظاهرکننده تحت رهبری گروه «کودتا را متوقف کنید» خواهان باقی ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا شدند.

معترضان طوماری را به امضا رسانده و قصد دارند آن را به سفیر انگلیس در آلمان تحویل دهند. در متن این طومار آمده است: «این تعلیق حساب شده پارلمان تهدیدی برای دموکراسی بریتانیایی است و موجب بحران قانون اساسی در زمان بحران ملی می‌شود».

پارلمان انگلیس با وجود هشدار جانسون در خصوص برگزاری انتخابات زودهنگام، لایحه‌ای را تصویب کرد که از اقدام جانسون برای خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا در ۳۱ اکتبر (۹ آبان) جلوگیری می‌کند. حتی گروهی از هم‌حزبی‌های جانسون به این طرح رأی مثبت دادند.

این اقدام پارلمان در پی اظهارات جانسون مبنی بر خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا با توافق یا بدون توافق با بروکسل در تاریخ ۳۱ اکتبر (۹ آبان) صورت گرفت.

مردم بریتانیا (انگلیس، ایرلند شمالی، اسکاتلند و ولز) سوم تیر ماه سال ۱۳۹۵ در یک همه‌پرسی به خروج این کشور از اتحادیه اروپا رأی مثبت دادند. قرار بود فرآیند خروج تا پیش از ابتدای امسال تکمیل شود، اما ناکامی لندن و بروکسل در توافق در مورد وضعیت رابطه سیاسی و اقتصادی پس از اجرای برگزیت، به تعویق در این فرآیند منجر شد.

«ترزا می» نخست‌وزیر مستعفی انگلیس سه بار توافق با اتحادیه اروپا را به پارلمان ارائه کرد، اما قانون‌گذاران هر سه بار این طرح را رد کردند. او سوم خرداد امسال با اعلام شکست تلاش‌هایش برای حصول توافق با بروکسل برای خروج از اتحادیه اروپا استعفای خود را اعلام کرد و در تاریخ هفتم ژوئن (۱۷ خرداد) رسماً از سمت خود کناره‌گیری کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برگزیت انگلیس بریتانیا تظاهرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۴۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، کشورهای اتحادیه اروپا قصد دارند تا ماه جولای چهاردهمین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب خواهد کرد.

وب‌سایت «یوروآبزرور» می‌گوید به سند این تحریم‌های دست یافته که نشان می‌دهد این بسته نه آزادی رفت و آمد دیپلمات های روسی در اتحادیه اروپا را محدود می کند و نه واردات گاز طبیعی مایع، سوخت هسته ای یا آلومینیوم روسیه را ممنوع می کند.

به نوشته این وب‌سایت این بسته ۵۲ شرکت دیگر از روسیه و سایر کشورهای مظنون به ارسال کالاهای ممنوعه به مسکو را هدف قرار خواهد داد. کالاهای ممنوعه به ویژه شامل اجزای هواپیماهای بدون سرنشین است.

علاوه بر این، بسته جدید تحریم‌ها ممنوعیتی را در سراسر اتحادیه اروپا در مورد کمک‌های مالی روسیه به احزاب سیاسی اروپایی و بنیادهای سیاسی اروپایی، سازمان‌های غیردولتی و ارائه‌دهندگان خدمات رسانه ای پیشنهاد می‌کند.

پیش‌نویس تحریم‌های جدید همچنین بنادر اتحادیه اروپا را از حمل و نقل گاز مایع روسیه به کشورهای غیر اتحادیه اروپا منع می‌کند، کشتی‌هایی را از بنادر اتحادیه اروپا که به دور زدن تحریم‌های روسیه کمک می‌کنند ممنوع می‌کند، و همچنین محدودیت‌های موجود اتحادیه اروپا در حمل و نقل هوایی روسیه و واردات هلیوم و مواد معدنی روسیه را تشدید می‌کند.

والدیس دامبروسکیس، معاون اجرایی کمیسیون اروپا (EC)، بازوی اجرایی اتحادیه اروپا، پیشتر گفته بود که اتحادیه اروپا برای مذاکره در مورد چهاردهمین بسته تحریم ها علیه روسیه با مشکل مواجه است و افزود که به احتمال زیاد شامل محدودیت های جدیدی نخواهد بود. اما فقط برای مقابله با اقدامات روسیه برای غلبه بر محاصره تحریم ها تلاش می کند.

اتحادیه اروپا درست پس از تصویب بسته سیزدهم که در ۲۳ فوریه تصویب شد، تدوین چهاردهمین بسته تحریم ها علیه مسکو را آغاز کرد. این محدودیت ها شامل ۱۰۶ شخص حقیقی و ۸۸ شخص حقوقی از روسیه و تعدادی دیگر از کشورها از جمله هند، قزاقستان، چین، صربستان، تایلند، ترکیه و سریلانکا بود.

کد خبر 6100595

دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو
  • تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی
  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • سرکوب تظاهرات دانشجویی در اروپا پس از رد آتش بس
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند
  • حامیان فلسطین در نیویورک پرچم آمریکا را آتش زدند+ فیلم
  • توافق لوپتگی با وستهام