Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیرعلی ابوالفتح» کارشناس مسائل آمریکا در تشریح دلایل و ابعاد تلاش جدید کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا برای شروع به رای گذاشتن طرح استیضاح ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: اقدام کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا برای به رای گذاشتن لایحه استیضاح ترامپ، همانند گذشته تنها به عنوان یک فضاسازی روانی در عرصه سیاست داخلی قلمداد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دموکرات‌ها در میان خودشان دارای تضادهای مختلف برای مقابله با ترامپ هستند و از این منظر نمی‌توان به اقدام آنها علیه ترامپ خوش‌بین بود. از سوی دیگر باید متوجه بود که لیبرال‌های ساکن مجلس نمایندگان نه تنها از منظر سیاسی به عنوان حزب رقیب بلکه از جهت شخصی هم با ترامپ مشکل دارند. همین چند وقت پیش بود که حمله‌های نژادپرستی علیه نمایندگان زن در مجلس نمایندگان به سرتیتر اصلی رسانه‌ها تبدیل شده بود و ترامپ را مورد هجمه گسترده قرار داد.

وی ادامه داد: مخالفت آنها با ترامپ آن هم در آستانه تبلیغات و کمپین‌های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا مبنای محکم و خاصی ندارد. واقعیت این است که دموکرات‌ها همچنان معتقدند که در انتخابات ۲۰۱۶ از سوی روسیه اعمال نفوذ شده و تقلب صورت گرفته است و همچنان که مجلس نمایندگان به دنبال کلید زدن مجدد طرح استیضاح ترامپ است این ادعا را برجسته کرده‌اند. در این میان هسته مرکزی و جریان اصلی دموکرات‌ها که در مجلس نمایندگان حاضر هستند مایل به استیضاح ترامپ و حتی به جریان انداختن طرح استیضاح نیستند. به عنوان مثال افرادی مانند «نانسی پلوسی» که ریاست مجلس نمایندگان را به عهده دارد معتقدند که استیضاح ترامپ به بن‌بست می‌رسد و خروجی خاصی ندارد. من بر این عقیده هستم که طرح شروع استیضاح ترامپ، برای دموکرات‌ها یک قمار خطرناک است و اگر این اقدام صورت بپذیرد، مطمئن باشید که دموکرات‌ها و جریان حامیان استیضاح ترامپ با مشکل روبرو خواهند شد.

این پژوهشگر مسائل بین‌الملل با بیان اینکه دمورکات‌ها با استیضاح ترامپ می‌توانند حیثیت خود در انتخابات ۲۰۲۰ را لکه‌دار کنند، گفت: بسیاری بر این عقیده هستند که دموکرات‌ها از طریق استیضاح ترامپ به دنبال آن هستند تا بتوانند جمهوریخواهان را در آستانه انتخابات مورد هجمه قرار دهند اما من این موضوع و تحلیل را کاملاً رد می کنم. سابقه دو استیضاح در تاریخ سیاسی آمریکا به خوبی نشان داده هر حزبی که استیضاح را به راه انداخته، در انتخابات بعدی شکست می‌خورد و فضای سیاسی – اجتماعی بر علیه آن مهندسی می‌شود. واقعیت این است که دموکرات‌ها با احتساب دو سناتور مستقل که همسوی آنها هستند، تنها ۴۷ رای برای به چالش کشیدن ترامپ در اختیار دارند و این به معنای شکست قبل از طرح یک مساله مهم مانند استیضاح است.

ابوالفتح ادر پایان خاطرنشان کرد: اینکه دموکرات‌ها بخواهند روی پرونده‌ای مانند دخالت‌های روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ آمربکا سرمایه‌گذاری کنند، یک اقدام کاملاً مبتدی و دور از نتیجه است. این پرونده در عرصه سیاست داخلی آمریکا، مخدومه به حساب می‌آید. از این منظر سران حزب دموکرات کاملاً می‌ترسند که با این کار در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ جایگاه و وجهه خود را از دست بدهند و برای آنها زمینه‌های منفی ایجاد شود. باید متوجه بود که برای مردم آمریکا معیشت یک امر مهم و اساسی به حساب می‌آید و مهم نیست که آیا روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ دخالت کرده یا خیر. سران حزب دموکرات به صورتی دیگر فکر می‌کنند و عده‌ای دیگر علناً برعکس عمل می‌کنند. از جهتی دیگر اگر همین مامروز بخواهند استیضاح را کلید بزنند، مطمئن باشید که برگزاری جلسات مقدماتی و تکمیلی مانند استماع سخنان وکلا، بازجویی‌ها و غیره به بعد از انتخابات ۲۰۲۰ موکول می‌شود. همانگونه که در مورد کلینتون هم چنین اتفاقی افتاد.    

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا نانسی پلوسی دونالد ترامپ حزب دموکرات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۴۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند

محمدصالح جوکار ،رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، اظهار داشت: نمایندگان مجلس نمایندگان ملت‌اند و باید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت به بهترین شکل عمل کنند. در واقع باید قوانینی وضع شود که مستقیما مشکلات و گرفتاری‌های مردم را رفع کند و در حوزه نظارت هم نمایندگان باید بر دستگاه‌های اجرایی نظارت داشته باشند که قوانین را به درستی اجرا کنند. برای مثال در حوزه اقتصاد لازم است که همه نمایندگان تمام انرژی‌شان را بر رفع مشکلات معیشتی بگذارند زیرا اکنون بزرگ‌ترین مشکل مردم اقتصاد است

وی افزود: از سوی دیگر نمایندگان باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند تا دولت در مسیر درستی حرکت کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: نکته بعدی آن است که مجلس نباید تک‌بعدی باشد؛ به این معنا که نباید صرفا تمرکزش بر موضوعات فرهنگی یا سیاسی باشد و از اقتصاد غافل شود و البته بالعکس.

 جوکار اضافه کرد: در مجلس یازدهم محاسن زیادی وجود داشت که باید در مجلس دوازدهم این محاسن پررنگ‌تر و تقویت شود؛ از تخصص تا تعهد. نمایندگان ضمن اینکه باید تعهد کامل به نظام و مردم داشته باشند، باید اشراف کاملی به مسائل کلان کشور هم داشته باشند. نگاه مجلس دوازدهم باید کلان‌محور و راهبردی باشد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکسری از طرح‌های خوب در مجلس یازدهم مطرح شد اما به دلیل کمبود وقت به مجلس دوازدهم می‌رود که به هر حال نمایندگان بعدی باید آنها را به سرانجام برسانند. همچنین لازم است گام‌های مهمی در حوزه‌هایی مانند اشتغال و مسائلی که به طور مستقیم به زندگی مردم مرتبط است، برداشته شود.

دیگر خبرها

  • حمایت نمایندگان مجلس از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا