Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@08:13:01 GMT

ماجرای کودتای غندالی/ ردپای همکاری امامی با متهم متواری

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۵۰۹۱۱

ماجرای کودتای غندالی/ ردپای همکاری امامی با متهم متواری

به گزارش خبرنگار مهر، رسول قهرمانی در ادامه سی و یکمین جلسه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده بانک سرمایه در رابطه با متهم حیدرآبادی که اکنون در خارج از کشور است گفت: لازم می دانم در مورد این متهم توضیحات کلی ارائه دهم.

وی افزود: زمانی که بخشایش در سال ۹۱ مدیرعامل بانک سرمایه بود که فساد فعلی بانک منعقد می‌شود و بخش اقداماتی را در این زمینه انجام می‌دهد پس از آن سعی می‌شود تا زمینه‌های فساد برچیده شود و در مرحله بعد درخشنده روی کار می‌آید درخشنده متوجه داستان می‌شود همکاری نمی‌کند تا وقتی که غندالی کودتا می‌کند و درخشنده را کنار زده و به صورت غیرقانونی خودش سرپرستی بانک سرمایه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غندالی چهار ماه سرپرست بانک سرمایه بوده و بانک مرکزی هم در این دوران ایراداتی را می‌گیرد و پس از آن سلب صلاحیت وی را اعلام می‌کند.

قهرمانی ادامه داد: با توجه به اینکه این افراد به شبکه فساد وصل بودند در بیرانوند این نقاط ضعف را شناسایی می‌کنند و نهایتاً تصمیم می‌گیرند که بیرانوند را روی کار بیارند و سو استفاده کنند و در نهایت بیرانوند هم با این تیم همکاری نمی‌کند، سپس بحث می‌شود که چه کسی بیاید که از داستان مطلع نباشد در نهایت پست قائم مقامی را تعریف و ضیایی را روی کار می آورند ضیایی هم دچار اختلافاتی با تیم می‌شود حالا باید فرد جدیدی بیاید چه کسی بهتر از حیدرآبادی پور؟

نماینده دادستان ادامه داد: حیدرآبادی قبل از آنکه به بانک سرمایه بیاید مدیرعامل یکی از شرکتهای تأمین اجتماعی به نام آتیه صبا بوده است که یکی از اعضای هیئت مدیره آن شرکت، بخشایش (از مدیران بانک سرمایه) بوده است این شرکت چه اقداماتی داشته است؟ اولین جرقه‌های ضمانت نامه‌های بانکی در آتیه صبا بوده است به عنوان ضمانت خواه ورود می‌کند و حیدر آبادی به عنوان مدیرعامل از شعبه سینما آزادی بانک سرمایه ضمانتنامه می‌گیرد.

حیدرآبادی ضمانتنامه ها را به چه کسی می داده و با چه کسی قرارداد کارگزاری بسته است؟

قهرمانی ادامه داد: وی با محمد امامی قرارداد می‌بندد اینها ضمانتنامه ها را می‌گرفتند و کار را تحویل محمد امامی می‌دادند لازم به ذکر است آتیه صبا همچنان بدهی دارد بنابراین اولین ضمانتنامه ها توسط شرکت مطلوب حیدرآبادی بوده و از طرفی با محمد امامی ارتباطاتی داشته است.
وی ادامه داد: حیدرآبادی که روی کار می‌آید ملک‌هایی هم داشته که اکنون توسط وکیل حقوقی خود در حال جابجا شدن بود در نهایت بازپرس آن را متوقف کرد البته در مورد منشأ این املاک صحبت‌هایی مطرح است. در رابطه با اینکه حیدرآبادی با چه کسانی و چه افرادی در ارتباط بوده اطلاعات بیشتری داریم که به وقتش می‌گویم.

قهرمانی با بیان اینکه حیدر آبادی هم بر سر تضاد منافع با تیم به مشکل بر می‌خورد گفت: پس از آن حیدر آبادی شروع به افشاگری‌های جهت داری می‌کند و در حالی که سوت زن نبوده شروع به سوت زنی می‌کند و یک سری فسادها را اعلام می‌کند البته که اعلام این فسادها برای مقابله با فساد نبوده بلکه برای مقابله با خانی مدیر عامل بانک سرمایه بوده است.

وی در رابطه با خروج متهم از کشور گفت: در نهایت ایشان از کشور می‌رود البته ما از طریق اشخاص به ایشان پیغام دادیم و ایشان باید می‌آمدند و پاسخ می‌دادند و در نهایت شاید با توجه به وضعیتی که فرزندشان دارند اجازه خروج از کشور داده می‌شد.

نماینده دادستان تهران با بیان اینکه حیدرآبادی مهره گماشته شده از سوی متهمان بوده است، گفت: همچنین او با متهمان در ارتباط بوده است.

وکیل متهم حیدرآبادی خطاب به نماینده دادستان گفت: آیا از قبل این همکاری‌ها عایدی نصیب حیدرآبادی‌پور شده است که نماینده دادستان پاسخ داد ملک‌هایی داشته که به آن اشاره شد.

کد خبر 4714273 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگاه بانک سرمایه فساد مالی شهرداری تهران شورای شهر تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش اربعین حسینی دستگیری سارق بانک سرمایه پیروز حناچی محسن حاجی میرزایی شهر تهران سازمان تامین اجتماعی شورای شهر پلیس راهور محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۰۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟

وزیر اقتصاد با بیان اینکه طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است گفت: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات خرد بدون ضامن توسط بانکها پرداخت شده است.

به گزارش ایسنا، سیداحسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار کرد: برجسته کردن ابزارهایی مثل برات الکترونیک و رساندن این پیام مهم است؛ زیرا فعالان اقتصادی باید بدانند که مسیرهای جدیدی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: با محدودیت هایی که در کنترل ترازنامه بانک ها وجود دارد چاره ای نیست جز اینکه ما بتوانیم مسیرهای جایگزین را برای زنجیره تامین مالی بگشاییم. در غیر این صورت تولید هم در این تنگنای پولی دچار انقباض خواهد شد که با شرایط سال های اخیر در تعارض است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: عده ای گمان می کردند رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ به دلیل آنکه قبل از آن با کرونا مواجه بودیم است اما سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز این رشد ادامه پیدا کرد. ابزارهایی مثل برات الکترونیک در این مسیر باید وزن بیشتری داشته باشند. مسیرهای جدید نیازمند هماهنگی های جدیدی هم هستند. اگر کمک مجموعه شبکه بانکی، همکاری قوه قضاییه و بانک مرکزی نبود حتما امروز رونمایی از این ابزار رخ نمی داد. در توسعه این ابزارها نیز نیازمند این اقدامات هماهنگ هستیم.

خاندوزی با بیان اینکه امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم توسعه باید سهم تامین مالی بخش های مختلف مشخص شود گفت: طرح «تامین مالی تولید و زیرساخت» که اخیرا در مجلس در حال تصویب و ابلاغ است می‌تواند در زمینه این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالان اقتصادی بتوانند از این ابزارها استفاده کنند. در این زمینه به کمک رسانه‌ها نیاز داریم تا به روش های جدید تامین مالی دسترسی پیدا کنیم. البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را نیز دارند و اثر خود را بر متغیرهای اصلی بانکی و پولی کشور ایجاد می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروزه ضمانت در ایران وزن چندانی نسبت به کشورهای توسعه یافته ندارد، گفت: این نشان می دهد ما در این موضوع مجال و فرصت زیادی برای افزایش ابزارها داریم. دوستان بانک مرکزی هم کمک کنند تا هریک از بانک ها هدف گذاری کنند که چقدر از تامین مالی آنها امسال از طریق ابزارهای جدید باشد. هرقدر بانک ها از ابزارهای جایگزین استفاده کنند مشمول مشوق های بییشتری شوند.

خاندوزی بیان کرد: تلاش ما در سال گذشته این بود که بخشی از عقب ماندگی های نظام تامین مالی را جبران کنیم که دسترسی به این هدف نیز نیازمند تلاش جمعی است. سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت از ۴۷ هزار میلیارد تومان به ۹۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰۱ رسیده بود. سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسید. طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون خرد بدون ضامن توسط بانک ها پرداخت شده است.

در این نشست همچنین رحمت‌الله اکرمی ـ رییس خزانه داری کل کشور - گفت: در تامین سرمایه در گردش در تخصیص اوراق و سرمایه‌ها سعی کرده‌ایم که درست عمل کنیم تا شاهد رشد و ثبات اقتصادی باشیم. در بحث برات الکترونیکی، توجه به مدیریت ریسک بسیار حائز اهمیت است و دائما مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: از طریق برات الکترونیکی سعی کردیم که نقش واسطه ها را کمرنگ کنیم و حلقه های ریسک را از بین ببریم. وقتی خزانه داری برات توزیع می شود به معنای آن است که هیچ ریسکی وجود ندارد.

در ادامه نیز علی روحانی ـ معاون وزیر اقتصاد - اظهار کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در برات الکترونیک، ابزار گام است که سال گذشته توسعه جدی پیدا کرد و امیدواریم سال جاری اقبال بیشتری درخصوص این ابزارهای جدید داشته باشیم.

وی افزود: این ابزارها هم کارکرد و هدایت اعتبار را تسهیل می‌کند و هم به کنترل نقدینگی و کاهش رشد نقدینگی می‌انجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • امام جمعه مهاباد: کارگران از عوامل اصل قدرت ایران اسلامی هستند
  • کارگران از عوامل اصل قدرت ایران اسلامی هستند
  • مزایده اموال متهم پرونده صندوق سرمایه گذاری بهمئی
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • سود ۳ میلیون دلاری پرسپولیس از خصوصی‌سازی
  • خودروهای میلیاردی متهم پرونده صندوق سرمایه‌گذاری بهمئی به مزایده گذاشته می‌شود+ جزئیات