Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این اطلاعیه ضمن ابراز همدردی با دانشجویان درخصوص درگذشت دو دانشجوی این دانشکده بر اثر تصادف و برق گرفتگی، به پیشینه پیگیری‌ها، مکاتبات و رایزنی‌ها با مسئولان به‌منظور استقرار پایگاه اورژانس در دانشکده کشاورزی اشاره شده است.
مسئولان این دانشکده احداث پایگاه اورژانس را مطالبه بحق و حداقلی دانشجویان، استادان و کارکنان دانشکده عنوان کرده‌اند و توضیح داده‌اند که از سال ۱۳۸۰ که پایگاه اورژانس به علت احداث پایگاه‌های زرقان و زیباشهر تعطیل شده است، در حال پیگیری این موضوع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بخشی از این اطلاعیه در تشریح این موضوع آمده است: "این پیگیری‌ها در فراز و نشیب تعویض مدیریت‌ها زمان زیادی را به خود اختصاص داده است و نقصان این امکانات تنها معطوف به یک مدیریت خاص در دانشکده و دانشگاه نبوده و نیست."
همچنین بیان شده است که امکاناتی که تاکنون در دانشکده کشاورزی فراهم شده، به همت همه مدیریت‌ها بوده است و کمبودها نیز به همین قیاس مربوط به همه دوره‌های مدیریتی است.

احداث پایگاه اورژانس را در حیطه اختیارات رئیس دانشگاه یا رئیس دانشکده نیست
افزون بر این، نگارندگان اطلاعیه اعلام کرده‌اند که احداث پایگاه اورژانس را در حیطه اختیارات رئیس دانشگاه یا رئیس دانشکده  نیست؛ هرچند که این مسئله نافی پیگیری‌های لازم نبوده است.
در ادامه عدم توجه مسئولان استان و شهرستان به مخاطرات موجود در دانشکده کشاورزی معضل دیرینه این دانشکده عنوان شده است و بیان شده این بی‌توجهی در سال‌های اخیر با شدت یافتن پیگیری‌ها و رایزنی‌ها با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، استانداری، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، رئیس اورژانس فارس و نمایندگان مجلس حساسیت بیشتری ایجاد کرده است.

توجیه قانونی برای احداث آمبولانس در باجگاه وجود ندارد    
در این اطلاعیه درباره موضوع یادشده چنین قید شده است: "هدف اصلی از این پیگیری‌ها جلب توجه مدیران مربوط به حادثه‌خیز بودن دشت باجگاه و محیط دانشکده و احداث دوباره پایگاه اورژانس بوده است و مسئولین مرتبط با اورژانس همیشه این ادعا را داشته‌اند که بر اساس استانداردهای بین‌المللی و ملی، فاصله دو پایگاه اورژانس باید حداقل ۴۰ کیلومتر باشد که با توجه به وجود دو پایگاه در زیباشهر و زرقان، توجیه قانونی برای تصویب ایجاد پایگاه در باجگاه و دریافت اعتبار دولتی بدین منظور وجود ندارد."

وانت و پاترول به‌جای آمبولانس
در ادامه این اطلاعیه به حضور با تاخیر آمبولانس‌ در حوادث مختلف در این دانشکده اشاره شده است و راهکار حل این موضوع از سال ۱۳۸۰ تا کنون تشریح شده است که یکی، تجهیز خودروی مزدا وانت به اتاقک مخصوص و سپس تجهیز پاترول چهاردر دانشکده به تخت و چراغ‌گردان و استفاده از آن به‌عنوان آمبولانس بوده است و تاکید شده که هیچیک از این خودروها استانداردهای لازم را نداشته است و صرفا به منظور بهره‌برداری برای بیماران سرپایی بوده است.
بهره‌مندی از یک نفر پزشک عمومی نیز براساس این اطلاعیه در سال‌های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ میسر شده است و تامین مقداری دارو نیز در همین برهه زمانی از ساعت ۷ تا ۱۵ فراهم شده بوده است که با توجه به اجرای طرح پزشک خانواده، پزشک این دانشکده از کار خود استعفا داده است و پس از آن دانشگاه موفق به جذب پزشکی دیگر برای استقرار در دانشکده نشده است.
در ادامه این اطلاعیه به مذاکرات با مسئولان صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم اشاره شده است که مبلغی در حدود ۱۴۰ میلیون تومان برای خرید یک دستگاه آمبولانس در اختیار دانشگاه قرار داده‌اند و پیش فاکتور خرید یک دستگاه خودروی ون آسنا (جوی لانگ) به‌سرعت دریافت شده و مراحل قانونی در حال طی شدن بوده است که دانشگاه علوم پزشکی اعلام می‌کند  برای پلاک‌کردن آمبولانس نیاز به استخدام دو نفر راننده و چهار نفر تکنسین است و این مسئله نیز با توجه به ممنوعیت‌های استخدامی، منتفی می‌شود.
در ادامه این بیانیه چنین آمده است: "پس از رفتن همه راه‌ها و عدم دستیابی به نتیجه، همه تلاش‌ها به وزارت علوم منعکس شد تا در سطحی بالاتر مورد پیگیری قرار گیرد و خوشبختانه با توجه به اینکه چنین مشکلی در اکثر دانشگاه‌های کشور وجود دارد، این فعالیت‌ها به عقد موافقت‌نامه همکاری بین وزارت علوم و اورژانس کشور منتهی و به دانشگاه‌ها ابلاغ شد."

آمبولانس در دست اقدام است
براساس این اطلاعیه در تیرماه سال جاری با برگزاری جلسه‌ای مقرر شده است که اورژانس فارس مسئولیت تامین خودرو و پرسنل را بپذیرد و هزینه‌های جاری پایگاه اورژانس معادل ۵۰۰ میلیون تومان برای سال اول به صورت مشترک از محل منابع استانی و تامین ساختمان و امکانات زیربنایی نیز بر عهده دانشکده کشاورزی باشد.
در پایان، مدیریت این دانشکده از دانشجویان درخواست کرده است در محیطی واقعی و تعاملی با نگاه به محدودیت‌ها، اختیارات و امکانات موجود، از گرفتارشدن در دام افرادی که فقدان این دو عزیز را دستاویزی برای رسیدن به اغراض شخصی خود قرار داده‌اند، دوری کنند.

دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در ۱۲ کیلومتری شیراز و در جاده شیراز- اصفهان موسوم به باجگاه قرار دارد.
در دو دانشکده کشاورزی و دامپزشکی که در مسیر یادشده قرار گرفته‌اند، افزون بر فضای تحصیلی، خوابگاه‌ها و حتی منازل برخی استادان نیز قرار دارد که با تعداد پرسنل فعال بیش از یک هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت را در خود جای می‌دهد.

۹۸۸۵/ ۲۰۲۷

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر اصفهان پزشک خودرو دانشگاه علوم پزشکی کشاورزی قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۰۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • تجمع دانشجویان دانشگاه‌های شیراز در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا و اروپا
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • رئیس دانشگاه شیراز : دانشجویان اخراج‌ شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • دانشجویان اخراج شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • تجمع دانشجویان شیرازی در حمایت از خیزش دانشگاه‌های غربی
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی