Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولادیمیر زلنسکی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران در کییف گفت: ما (با رئیس جمهوری روسیه) درخصوص مرحله نخست خروج از رکود گفت وگوهای دو کشور و توقف جنگ توافق کردیم.
رئیس جمهوری اوکراین خاطرنشان کرد: من معتقدم که مرحله نخست ازسرگیری مذاکرات انجام گرفت و من و پوتین به هر چه  که وعده داده بودیم عمل کردیم و در جریان این توافق خود را تغییر ندادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روسیه و اوکراین روز شنبه با فرمول ۳۵ نفر در برابر ۳۵ نفر زندانیان را تبادل کردند.


در بین زندانیانی که روسیه آزاد کرد ۲۴ ملوان اوکراینی بودند که در زمستان پارسال در جریان ورود غیرقانونی سه ناوچه  و یدک کش نیروی دریایی اوکراین به ابهای روسیه در تنگه کرچ دستگیر شده بودند.

رئیس جمهوری اوکراین در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد که در گفت وگوی تلفنی با رئیس جمهوری روسیه توافق به دست آمد که در طول یک ماه با یکدیگر کار کنند.

زلنسکی گفت: گفت وگوها (با پوتین) مشروح و با جزییات خواهد بود.



وی با بیان اینکه می داند که برای برقراری صلح و آرامش در دونباس چکار خواهد کرد، اظهار داشت: در آینده بسوی بازگشت تمام زندانیان حرکت خواهیم کرد و در راستای روند توافق های مینسک به جداسازی نیروهای دو طرف در دونباس خواهیم پرداخت.

رییس جمهوری اوکراین همچنین برای ادامه روند مینسک در دونباس ابراز امیدواری کرد و افزود: این تلاش ها باید منجر به توقف اقدامات جنگی در این منطقه شود.

زلنسکی گفت: امیدوارم که به تدریج به وضعیتی برسد که نه فقط همه اسرا و زندانیان آزاد شوند بلکه منطقه دونباس دوباره تحت حاکمیت کییف قرار گیرد.

گفتنی است بیش از یک ماه است که در دونباس، آتش بس برقرار شده است که چندمین مورد آتش بس در این منطقه در سالهای اخیر است.

آتش بس کنونی با توافق در نشست گروه تماس اوکراین متشکل از نمایندگان اوکراین، جمهوری های خودخوانده دونتسک و لوگانسک، روسیه و سازمان امنیت و همکاری اروپا، برقرار شده بود و از ۳۰ تیرماه به اجرا گذاشته شده است.

بر اساس گزارش رسانه های روسی، نیروهای اوکراینی پس از برقراری آتش بس در دونباس، با گلوله باران مناطق مورد مناقشه، این توافق را نقض کردند.

مناطق شرق اوکراین از سال ۲۰۱۴ با سقوط حکومت ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهوری وقت، شاهد اقدامات جدایی طلبانه است.

کییف و سایر کشورهای قدرتمند اروپایی و آمریکا همواره روسیه را عامل تشویق جدایی طلبی در اوکراین می دانند، ولی مسکو این ادعا را رد و اعلام کرده که براساس توافق های بین المللی طرفین باید به مذاکرات برای رسیدن به توافق ادامه دهند.

310311

کد خبر 1297716

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اوکراین مسکو روسیه ولادیمیر پوتین محرم عزاداری امام حسین ع لیگ برتر نوزدهم قوه قضاییه باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا سینمای ایران ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۲۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است

رئیس ارتش انگلیس با اشاره به ضعف دفاع اوکراین، اذعان کرد کی‌یف با «جنگ دشواری» در مقابل پیشروی‌ نیروهای روسیه قرار دارد.

به گزارش ایسنا، مسئله ضعف دفاع اوکراین توسط بسیاری از مقامات غربی و رسانه‌ها برجسته شده است و احتمال می‌رود حتی با وجود کمک‌های گسترده‌ای که از سوی غرب به خصوص آمریکا به اوکراین سرازیر می‌شود، این کشور نتواند در مقابل قدرت روسیه به پیروزی برسد.

«تونی راداکین»، رئیس ارتش انگلیس در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز بیان کرد: «فضای غمگین و ناامید کننده‌ای دفاع اوکراین را احاطه کرده و این کشور با جنگ دشواری در مقابل پیشروی نیروهای روسیه مواجه شده است.»

این اظهارات رئیس ستاد دفاع انگلیس درحالی مطرح می‌شود که پیش از این بارها مقامات غربی و حتی اوکراینی اذعان کرده‌اند که روسیه در بسیاری از موارد چندین برابر از اوکراین جلوتر است؛ موضوعی بدیهی که رسانه‌های آمریکایی از جمله تلویزیون سی‌ان‌ان پیشتر به آن پرداخته‌اند.

روزنامه فایینشال تایمز می‌نویسد پس از ماه‌ها عدم قطعیت درباره استراتژی غرب در اوکراین، راداکین با خوشبینی تمام درباره موقعیتی صحبت می‌کند که تمام کشورهای ناتو دغدغه «خرج بیشتر پول» را دارند. اما حتی خود اوکراین هم شک دارد که آیا حجم جدیدی از کمک‌ها می‌تواند به ثبات موضع متزلزل‌شده‌اش کمک کند یا خیر.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نبردی که تکلیف پیروز جنگ در شرق اوکراین را مشخص می‌کند/ چاسیویار؛ شهری که کلید دونباس را به کرملین تقدیم می‌کند +نقشه و تصاویر
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • ژنرال انگلیسی: برای کی‌یف سخت است جلوی حمله مسکو را بگیرد
  • ژنرال انگلیسی: اوکراین با جنگ دشواری مواجه است
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • صدور فرمان جنگ از ورشو!
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد