Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@18:29:08 GMT

کیارستمی ناظر «در میان تپه‌ها» + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۵۲۲۵۱

کیارستمی ناظر «در میان تپه‌ها» + فیلم

‍‍‍‍‍‍

«در میان تپه‌ها» اولین فیلم بلند محمدرضا کیوان‌فر در اولین حضور بین المللی‌اش در جشنواره فیلم «بوسان» حضور دارد، فیلمی که به گفته‌ی کارگردانش؛ "عباس کیارستمی" مشاور فیلم‌نامه آن بوده است.

محمدرضا کیوان‌فر در گفت‌وگویی با ایسنا، درباره این فیلم گفت: «در میان تپه‌ها» اولین فیلم بلند من است و قبل از این فیلم‌های مستند و کوتاه کار کردم که در این بخش جوایز مختلفی کسب کردم، برای مثال مقام نخست جشنواره فیلم کوتاه "شیکاگو ۱۰۰" در سال ۲۰۱۴ و جایزه بهترین مستند جشنواره تورنتو ۲۰۱۴ (tuff)  را بدست آوردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او یادآور شد: ایده «در میان تپه ها» از دوره‌ای که در کلاس‌های آقای کیارستمی شرکت می‌کردم، شکل گرفت و  ایشان مشاور این فیلم‌نامه بودند که تا پایان دوره کلاس‌هایم نوشتن فیلم‌نامه طول کشید (یک سال) و بعد از آن کار تولید را شروع کردم.

این کارگردان درباره داستان «در میان تپه ها» توضیح داد: قصه فیلم روایت‌کننده زندگی عشایر ترکمن و کرمانج که در شمال شرقی گلستان در منطقه‌ "مرواه تپه" و "خالد نبی" زندگی می‌کنند، است و به بحث سواد و فرهنگ اجتماعی این منطقه اشاره دارد. داستان هم با سرباز معلمی آغاز می‌شود که برای تدریس به این منطقه اعزام شده است. 

او با بیان اینکه "زمان فیلم ۷۶ دقیقه و در نزدیکی مرز ترکمنستان فیلم‌برداری شده است" افزود: این فیلم را به صورت مستقل ساختم و تمام هزینه‌های فیلم بر عهده خودم بوده است. ضبط آن از چهار سال پیش شروع شد و گام به گام با آقای کیارستمی چک شد اما بودجه ما برای اصلاح رنگ و صداگذاری کفاف نمی‌داد، به همین علت تولید کار طول کشید و ابتدای ۲۰۱۹ به اتمام رسید. امیر شمس و الهام جلالی که از بچه‌های تئاتر هستند، نقش‌های اصلی این فیلم  را بازی می‌کنند و برای نقش‌های فرعی از اهالی بومی منطقه استفاده شده است.  

عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از: فیلمبردار: حمیدرضا کیوانفر، طراحی و ترکیب صدا: حسین قورچیان، اصلاح رنگ و نور: هوتن حق شناس، پخش بین المللی فیلم: الهه نوبخت، کارگردان و تهیه کننده: محمدرضا کیوان‌فر

اولین نمایش‌ «در میان تپه‌ها» اکتبر ۲۰۱۹ در بخش جریان‌های نو سینمای آسیا در بیست و چهارمین جشنواره «بوسان» است. این جشنواره بین‌المللی سوم تا دوازدهم اکتبر برابر با ١١ تا ٢٠ مهرماه در شهر پوسان کره برگزار می‌شود.

در ادامه می‌توانید تیزر این فیلم سینمایی را ببینید: 

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عباس كيارستمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت

 

محمدرضا بهشتی منفرد فیلمساز، عکاس و عضو هیئت انتخاب بخش فیلم‌های مستند درباره کیفیت آثار ارسالی به جشنواره فیلم اقوام ایرانی گفت: تعدادی از فیلم‌هایی که به جشنواره ارسال شد سطح پایینی داشتند، اما تعدادی نیز باکیفیت بودند و برای نمایش انتخاب شدند. خیلی از فیلم‌ها نیز در سطح متوسط بودند و ازنظر فنی اختلاف کیفی چندانی با هم نداشتند. در این شرایط موضوع فیلم‌ها می‌توانست برای انتخاب نهایی تعیین‌کننده باشد. فیلم‌های خیلی خوبی داشتیم که با خلاقیت با موضوع برخورد کرده بودند، اما به نسبت فیلم‌های متوسط و ضعیف این نوع فیلم‌های خلاقانه همیشه کمتر است.

او درباره موضوعاتی که بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته بود گفت: مسائل زیست بومی و محیط زیستی بسیار زیاد مورد توجه قرار گرفته بود و همچنین نمایش آداب و رسوم و آیین اقوام هم در فیلم‌ها زیاد دیده می‌شد. در تعدادی از فیلم‌ها نیز به مسائل اجتماعی که مختص یک منطقه و مرتبط با جغرافیای آن منطقه است پرداخته بودند، مانند فیلم‌هایی که درباره کولبر‌ها داشتیم.

این فیلمساز با بیان این که برخی از فیلم‌ها پژوهش خوبی نداشتند، افزود: در یک جشنواره موضوعی، تکنیک و مسائل فنی در مرحله بعدی انتخاب قرار دارد و ابتدا پژوهشی که در رابطه با یک موضوع انجام شده است مورد توجه قرار می‌گیرد. به همین دلیل در مرحله انتخاب آثار اگر فیلمی ازنظر تکنیکی چندان قوی نبود، اما نگاه خوبی به موضوع داشت، بیشتر مورد توجه ما قرار می‌گرفت. درمجموع پژوهش نامناسب و پرداخت سطحی به موضوع اقوام در تعدادی از فیلم‌های متقاضی دیده می‌شد.

بهشتی منفرد درباره تأثیر فیلم مستند بر رفع مشکلات یک منطقه گفت: وقتی فیلمساز ویژگی‌های یک منطقه یا مشکلی را نشان می‌دهد، بیننده با مسائلی که در آن منطقه اتفاق می‌افتد آشنا می‌شود، اما این که آیا با ساخت و نمایش این فیلم مشکلات و مسائل مردم آن منطقه حل می‌شود، در زمان تولید پروژه مشخص نیست. رسالت فیلم این است که هم مردم را در جریان مسائل یک منطقه قرار دهد و هم باعث شود مسئولان با دیدن آن در رفع مشکلات تلاش کنند. به نظرم این مسئله بیشتر به جشنواره‌هایی که این فیلم‌ها را نمایش می‌دهند برمی‌گردد. اگر فیلم‌ها برای کارشناسان و مسئولان مربوطه نمایش داده شود، شاید بتواند در رفع مشکلات مردم منطقه مؤثر باشد.

این فیلمساز افزود: قطعاً جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی باید با قدرت و کیفیت مناسب برگزار شود. اگر دعوت از فیلمسازان و جلب مخاطبان به‌خوبی انجام شود و اهل فن و کسانی که دغدغه دارند از این جشنواره استقبال کنند و فیلم‌ها را ببینند، نشان‌دهنده این است که برگزارکنندگان در کار خود موفق بوده‌اند. مهم‌ترین مسئله در برگزاری یک جشنواره تداوم آن است و با برگزاری یک یا دو دوره هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ما پیش‌ازاین جشنواره‌های خوبی داشتیم که پس از چند دوره تعطیل شدند، اما استمرار جشنواره می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری روی موضوعات مدنظر داشته باشد. اگر یک جشنواره تداوم داشته باشد و در سطح کیفی خوبی برگزار شود می‌تواند در تولید فیلم‌های مرتبط با آن موضوع خاص مفید واقع شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین»، ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • ببینید | ناگفته‌های فردیون جیرانی از خدمت بزرگ عباس کیارستمی به سینما
  • (تصاویر) دره جنی، منطقه‌ای رمزآلود در شرق ایران
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست