Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقاله محققان دانشکده شیمی دانشگاه تبریز در ژورنال «Journal of Materials Science & Technology» به عنوان مقاله برترسال ۲۰۱۸ انتخاب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مقاله محققان دانشکده شیمی دانشگاه تبریز در ژورنال «Journal of Materials Science & Technology» به عنوان مقاله برترسال ۲۰۱۸ انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  میر قاسم حسینی، استاد گروه شیمی فیزیک دانشکده شیمی دانشگاه تبریز و نویسنده مسئول این مقاله با اعلام این خبر اظهار داشت: این مقاله تحت عنوان « سنتز، شناسایی و بررسی الکتروشیمیایی اکسید گرافن-نانولوله‌های کربنی چند دیواره-اکسید منگنز-پلی آنیلین بعنوان الکترود ابرخازنی» که به بررسی تاثیر هم افزایی استفاده همزمان از این سه گروه ماده می‌پردازد که بر همین اساس به عنوان مقاله برتر از مجموع مقالات چاپ شده در ژورنال “Journal of Materials Science & Technology” در انتشارات Elsevier در سال ۲۰۱۸ انتخاب شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه نتایج چاپ شده در این مقاله مستخرج از کار‌های پژوهشی رساله الهام شهریاری قلعه لر است، یادآور شد: ابرخازن ساخته شده دارای ویژگی‌های منحصر بفردی شامل ظرفیت ویژه بالا، مقاومت داخلی پایین، پایداری چرخه‌ای بالا، روش ساخت آسان است که می‌تواند به عنوان یک گزینه مناسب برای استفاده و مطالعات بیشتر در این زمینه مورد استفاده قرار گیرد.

استاد گروه شیمی فیزیک دانشکده شیمی دانشگاه تبریز افزود: نتایج حاصل از فعالیت‌های پژوهشی انجام گرفته در این زمینه در آزمایشگاه پژوهشی علوم و تکنولوژی الکتروشیمی در مجلات بین المللی معتبر با ضریب اثربخشی بالا و یک ثبت اختراع در سازمان ثبت اختراعات کشورمان به چاپ رسیده و در ادامه با توسعه همکاری‌های بین المللی آزمایشگاه در حوزه ابرخازنها، شاهد پیشرفت روز افزون در این زمینه خواهیم بود.

لازم به ذکر است، از میرقاسم حسینی به عنوان یکی از اساتید پراستناد دانشگاه، تاکنون ۱۷۰ مقاله در مجلات معتبر ISI و ۲۵ مقاله در مجلات ISC به چاپ رسیده است. تالیف یک جلد و ترجمه دو جلد کتاب، ارایه بیش از ۲۰۰ مقاله در سمینار‌های ملی و بین المللی و اجرای ۲۰ طرح صنعتی ملی و بین المللی از دیگر سوابق علمی و پژوهشی این عضو هیئت علمی دانشکده شیمی است.

کسب عنوان پژوهشگر برتر کشور، پژوهشگر برتر استان، پژوهشگر برتر دانشگاه، پژوهشگر برتر دانشکده شیمی، متخصص برتر بخش دانشگاهی جشنواره آبکاری ایران و متخصص برتر بخش صنعت جشنواره آبکاری ایران در سال‌های مختلف از جمله دیگر افتخارات این عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز است.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز مجلات ISC انتشارات Elsevier

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • انتخاب حسنی پور به عنوان یکی از مربیان برتر ورزش هنگ کنگ
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند