Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد با اشاره به حذف سازه‌های نامتعارف بافت تاریخی استان یزد گفت: بافت تاریخی یزد بدون هیچ استثنایی باید از سازه‌های نامتعارف مبرا شود.

به گزارش ایسنا - «سید مصطفی فاطمی» با اشاره به این که تمامی اماکن استان یزد در زمینه عمل به تعهد یونسکو در جلوگیری از ایجاد و حذف سازه‌های نامتعارف بویژه نصب شیروانی‌ در بافت تاریخی بسیار جدی است، اظهار کرد: تمامی اماکن استان شامل امامزاده‌ها و بقاع متبرکه و اماکن مذهبی، هتل‌ها و کاروانسراها و اماکن مسکونی بافت تاریخی یزد بدون هیچ استثنایی باید از سازه‌های نامتعارف مبرا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که مهلت یک ساله میراث فرهنگی به تمامی این اماکن تمدید نمی‌شود، تصریح کرد: به محض اتمام فرصت یک ساله با دستور قضایی نسبت به جمع‌آوری سازه‌های نامتعارف در تمام بافت تاریخی اقدام خواهیم کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: یزد بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز

ایسنا/فارس معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز از تداوم روند شناسایی و امحای محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف کاشته شده‌اند، خبر داد و گفت: ۶۰ هکتار مزرعه گندم در تنگ قره‌پیری که با آب‌های نامتعارف حاصل از فاضلاب صدرا آبیاری می‌شد، امحا شد.

روح‌الله خوشبخت امروز، ۱۹ اردیبهشت در حاشیه بازدید از روند امحا مزارع آلوده شیراز از تداوم روند شناسایی و امحای محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف کاشته شده‌اند، خبر داد و افزود: روند برخورد با کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیر متعارف و فاضلاب‌های شهری با همکاری گشت همپوشان، شهرداری شیراز، جهاد کشاورزی، علوم پزشکی و سازمان محیط زیست و ... بیش از ۶۰ هکتار از این اراضی در منطقه تنگ قره پیری امحا شد.

وی اظهار کرد: این زمین‌های کشاورزی با آب‌های نامتعارف حاصل از فاضلاب شهر صدرا آبیاری می‌شد و اقدام مذکور برای پیشگیری از رسیدن این محصولات به سفره غذایی مردم انجام شد.

معاون شهردار شیراز با استناد به آنچه سازمان غذا و دارو در خصوص تأثیر استفاده از آب‌های نامتعارف مصرفی در کاشت گیاهان بر سلامت انسان، بیان کرد: آب نامتعارف مورد استفاده در این موارد، حاوی فلزات سنگین و آلودگی­‌های بیولوژیک و شیمیایی خطرناک است و ماندگاری سموم در سبزیجاتی که ریشه غده­ای دارند، زمینه­‌ساز بروز بسیاری از بیماری­‌ها و سرطان­‌ها خواهد شد.

خوشبخت گفت: مشکلات بهداشتی آبیاری با آب‌های نامتعارف می تواند سلامت انسان ها را به خطر انداخته و تبعات نامطلوبی را برای بهداشت عمومی به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اقدام به امحای این اراضی و محصولات بر اساس تصویب ستاد مدیریت بحران استان و تاکید و بیان کرد: حساسیت ویژه استاندار، دستگاه قضایی، شهردار شیراز، کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی و سایر نهادهای مربوطه در حال انجام است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز با بیان اینکه تولید این محصولات و ورود آنها به سفره‌های مردم سلامت جامعه را با خطرات جدی مواجه می‌کند، افزود: اداره‌کل پیشگیری و رفع تخلفات شهرداری شیراز با همراهی سایر نهادهای ذکر شده در تلاش است اجازه ندهد این محصولات به مرحله برداشت و عرضه در بازار برسند.

خوشبخت یادآور شد: هفته گذشته نیز ۳۱۰ هکتار از محصولات کاشته شده در اراضی منطقه ۷ شهرداری شیراز با همکاری نهادهای یاد شده امحا شد.

معاون شهردار شیراز همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده کشت هر نوع محصول کشاورزی با فاضلاب یا آب‌های غیر بهداشتی دیگر، این موارد را گزارش داده و با نهادهای مربوطه برای مقابله با این موضوع همکاری کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ متر جدول‌گذاری در منطقه بافت تاریخی اراک
  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • عکس/ تخریب بافت تاریخی روستای شیلاندر
  • تامین ۱۳۷۹ دستگاه برای ثبت الکترونیک آرا در قائمشهر
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • هشدار در دشت تبریز؛ کدام بناهای تاریخی در خطرند؟
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید