Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، یک شکایت همیشگی از سوی مخاطبان این است که تیزر‌هایی که از فیلم‌ها منتشر می‌شود، بخش‌های زیاد و کلیدی را به مخاطب لو می‌دهد و به همین خاطر برخی خواستار ممنوعیت انتشار تیزر تریلر‌ها شده اند. اما چه اتفاقی می‌افتد اگر نام خود فیلم پایان و داستان آن را آشکار کند؟

تعدادی از فیلم‌ها هستند که نام آن‌ها به صورت کاملا واضح خط داستانی فیلم را لو می‌دهند که گاهی حتی شامل یک بخش اصلی از فیلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ممکن است بیشتر این فیلم‌ها بر اساس یک منبع مثل داستان یک زندگی واقعی، رمان‌ها و یا یک حادثه تاریخی باشد و بیننده با فهمیدن داستان آن کتاب از موضوع فیلم نیز مطلع شود، اما انتخاب یک نام نامناسب می‌تواند تفاوت‌های زیادی را رقم بزند.

تنها بازمانده «Lone Survivor»

مخاطب با خواندن نام فیلم متوجه می‌شود که بدون شک چند نفر از افراد یک گروه از یک ماموریت جان سالم به در می‌برند.

این فیلم داستان سال ۲۰۰۵ در کشور افغانستان را روایت می‌کند که چهار سرباز از یگان ویژه نیروی دریایی آمریکا، ماموریت پیدا کرده اند که یکی از رهبران گروه طالبان به نام احمد شاه را به قتل برسانند. این فیلم با اقتباس از یک رمان به همین نام ساخته شده و ساخت آن ۵ سال طول کشیده است. این فیلم که ۱۵۴ میلیون دلار فروش داشت، در دو بخش از آکادمی اسکار نیز نامزد شد.

****

۱۲ سال بردگی «۱۲ Years a Slave»

سلیمان، نقش اصلی این فیلم، چه زمانی طعم آزادی را خواهد چشید؟ هر چیزی که در این مورد می‌خواهید بدانید را عنوان فیلم در اختیار شما قرار می‌دهد.

در طول سال‌هایی که به جنگ داخلی منتهی می‌شود، یک شهروند نیویورکی به نام سلیمان دزدیده و به برده دار‌ها فروخته می‌شود و مجبور است در مزرعه‌ای در نیو اورئان کار کند. او طی سال‌ها تلاش می‌کند که از این زندگی جدید خود رهایی یابد. این فیلم بر اساس یک رمان نوشته سلیمان نورثاب سخته شده است. این فیلم هم از نظر مالی و هم از نظر جلب نظر منتقدان موفق ظاهر شد و ۳ جایزه اسکار شامل بهترین فیلم، بهترین بازیگر مکمل زن و بهترین فیلنامه اقتباسی را دریافت کرد.

****

قتل جسی جیمز به‌ دست رابرت فورد بزدل «The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford»

چالش کلی این فیلم این است که چه کسی جسی جیمز را کشته است و یا اینکه قصد دارد این کار را بکند. عنوان فیلم به طور کامل این جواب را به شما می‌دهد.

این فیلم اقتباسی از رمان ران هانسن است که با همین نام در سال ۱۹۸۳ منتشر شده بود. در سال ۱۸۸۱ شخصی به اسم جسی جیمز در حال برنامه ریزی برای دزدی پروژه بعدی خود است، اما عده‌ای به دنبال کشتن او و دریافت جایزه‌ای که برای وی در نظر گرفته شده، هستند. این فیلم با نام بلند بالایی که دارد نتوانست مخاطبان را به سینما بکشاند و از نظر مالی شکست خورد، اما توسط منتقدان مورد تحسین واقع شد. این فیلم دو نامزدی اسکار را نیز برای خود رقم زده است.

****

۱۲۷ ساعت «۱۲۷ Hours»

بعد از اتفاق و تصادفی که برای آرون در این فیلم می‌افتد، با توجه به نام فیلم دقیقا می‌دانیم که او چه مدت زمانی در این وضعیت گرفتار خواهد بود.

۱۲۷ ساعت داستان واقعی تجربه کوهنوردی آرون رالستون را روایت می‌کند که بعد از گیر افتادن در یک دره در یوتا، برای زنده ماندن تلاش می‌کند.

در این دره یک تخته سنگ روی مچ او افتاده و به او آسیب زده است. حالا او باید بفهمد چگونه خود را در حالی که زمانش رو به اتمام است، نجات دهد. این فیلم از رمانی که توسط این کوهنورد نوشته شده اقتباس شده است. شش جایزه اسکار و فروش ۶۰ میلیون دلاری نتیجه نهایی این فیلم بوده است.

****

فرار بزرگ «The Great Escape»

آیا زندانی‌ها می‌توانند با موفقیت از زندان فرار کنند؟ عنوان فیلم که جواب مثبت را مخاطب می‌دهد و حتی بزرگی آن را هم عنوان می‌کند.

این فیلم داستان گروهی از زندانی‌های متفقین را روایت می‌کند که قصد دارند در طول جنگ جهانی دوم از کمپ‌های جنگی فرار کنند. زندانی‌ها در این فیلم با حفر یک تونل از زندان فرار کنند. این فیلم بر اساس یک کتاب به همان نام نوشته شده و بر اساس یک داستان واقعی است. این فیلم یکی از پرفروش‌های سال ۱۹۶۳ بود که با ۴ میلیون دلار بودجه، ۱۱ میلیون دلار در گیشه داخلی فروش داشت.

****

نجات سرباز رایان «Saving Private Ryan»

اگر شک دارید که در نهایت سرباز رایان نجات پیدا می‌کند یا خیر، عنوان فیلم کمک بزرگی به شما خواهد کرد.

در این فیلم سه برادر از یک خانواده در یک هفته کشته می‌شوند و شخصی به اسم کاپیتان میلر مامور می‌شود که پشت خط دشمن برود و برادر گم شده به نام رایان را نجات دهد.

بعد از آن کاپیتان میلر متوجه می‌شود که این مناطق تحت حفاظت دشمن است و ماموریت آنها سخت خواهد بود. به همین خاطر نیرو‌های میلر از او می پرسند که نجات جان یک سرباز به این همه دردسر می‌ارزد؟ این فیلم سینمایی در زمان انتشارش با استقبال روبرو شد و از ۱۱ نامزدی اسکار، ۵ جایزه را دریافت کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۵۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالفه دریانوردان، دورهمی اهل دریا با داستان‌هایی از قشم تا هند و آفریقا

ایسنا/هرمزگان برای سالفه معانی اندک متفاوت اما نزدیک به هم تعریف کرده‌اند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مجمع یا دورهمی که در آن گفت و شنود انجام می‌شود، اشاره کرد.

این روزها سالفه دریانوردان و ناخدایان جزیره جهانی قشم، روستا به روستا و شهر به شهر در جریان است و اهالی دریایی، نجیب، صبور و سخت‌کوش جزیره در تکاپو هستند تاریخ شفاهی جزیره را زنده نگاه دارند و از مرگ تجربه‌ها، داستان‌ها و خاطرات دریانوردی با آداب و رسوم سنتی اما دقیق و دوست داشتنی جلوگیری کنند.

همت جمعی دریانوردان قشم برای پاسداشت تاریخ و فرهنگ دیرینه جزیره که سرشار از اصالت است ستودنی است و وقت آن رسیده تا به عنوان الگویی موفق از چنگ زدن به ریشه‌ها برای فرار روزمرگی زندگی و اشتغال صنعتی که به راهی به جز تهی شدن روح و دل آدمی منجر نمی‌شود، در سطح ملی دیده و ارائه شود.

در گفت و گوی دریانوردان قدیمی قشم با یکدیگر داستان‌های شگفت‌انگیزی از چگونگی سفر از جزیره تا هند و آفریقا به گوش می‌خورد. دل به دریایی زدن که گاه آرام است و گاه خروشان، پشت سر گذاشتن شب‌ها و روزهایی که گاه آسان است و گاه طوفانی و دست و پنجه نرم کردن با مخاطرات بی شمار و لذت بردن از طلوع و غروب‌های چشم نواز که دیدنشان سهم هر انسانی نیست.

علاوه بر این نوع تجارت و مراودات فرهنگی جزیره نشینان با هندی‌ها و آفریقایی‌ها نیز درخور توجه است، چه داده‌ایم و چه گرفته‌ایم را می‌توانیم از دل سخنان دریانوردان متوجه شویم.

اگر امروز چرخی در قشم، هند و آفریقا بزنیم می‌توانیم تاثیرات دو سویه فرهنگی را ببینیم و حافظه شفاهی دریانوردان قشم بهترین راه‌های کشف و شهود درخصوص این تاثیرات فرهنگی است که توسط علاقه‌مندان حوزه گردشگری جزیره در حال و ثبت و ضبط است.

یکی از متخصصان حوزه گردشگری و رییس اداره میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد قشم که فعالانه در حال ثبت تاریخ شفاهی دریانوردی جزیره قشم از دل سالفه‌ها است، دکتر عبدالرضا دشتی‌زاده است.

دریانوردان قشم صادرکننده فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی به هزاران کیلومتر دورتر و سایر قاره‌ها بودند

دشتی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص اهمیت حفظ تاریخ شفاهی جزیره نشینان، اظهار کرد: فرهنگ مردم قشم را می‌توان به عنوان پایه و بنیادی برای شکل‌گیری حوزه فرهنگی خلیج فارس و کشورهای همسایه برشمرد.

وی ادامه داد: دریانوردان قشم صادرکننده فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی به هزاران کیلومتر دورتر و سایر قاره‌ها بوده‌اند و تاثیر مستقیم و شگرفی بر شکل‌گیری فرهنگ در نقاط مختلف جهان داشته‌اند و از همین رو تلاش داریم با حضور مستمر در سالفه‌های آنان و با انجام پژوهش‌های مختلف تجربه‌های آنان را جمع‌آوری و تدوین کنیم تا برای نسل‌های بعدی نیز باقی بماند.

دشتی‌زاده اشتیاق اهالی جزیره را برای حفظ اصالت خود مثال‌زنی خواند و افزود: مهمترین انگیزه ما برای کند و کاو تاریخ جزیره، اشتیاق مردمان اصیل قشم برای حفظ سنت‌ها و آداب و رسوم خود است و این اشتیاق، همراهی و همدلی بی‌نظیر در سراسر قشم به وجود آورده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سالفه دریانوردان قشم را روستا به روستا و شهر به شهر دنبال می‌کنیم و امیدواریم در آینده‌ای نزدیک بتوانیم با انتشار این گفت و گوها سهم خود را برای حفظ تاریخ جزیره ایفا کرده باشیم.

به گزارش ایسنا؛ تاکنون ۱۵ سالفه در روستاهای قشم برگزار شده و دیروز نیز دریانوردان پیشکسوت روستای سرریگ به مناسب روز ملی خلیج فارس دورهم آمدند و خاطرات خود را بیان کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهترین فیلم های سامورایی قرن بیست و یکم؛ از The Last Ronin تا ۱۳ Assassins (+عکس)
  • سالفه دریانوردان، دورهمی اهل دریا با داستان‌هایی از قشم تا هند و آفریقا
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • نقد فیلم مست عشق / شکستی مفتضحانه برای حسن فتحی
  • چرا ژاپنی‌ها به نقاشی «ارواح» علاقه دارند؟
  • نوجوان سمنانی به بخش داستانِ باشگاه ادبی «قاف» راه یافت
  • «مصلای تهران» یا «شهرآفتاب» داستان یک تلخی بی‌پایان
  • داستان‌های ادامه‌دار ستاره عراقی؛ علی عدنان از ایران رفت!
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • داستان جذاب زندگی یک نوجوان در «جرئت و حقیقت»