Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، شترداران استان‌های خراسان جنوبی، رضوی، سمنان، گلستان، تهران، سیستان و بلوچستان و کرمان در این کارگاه در خصوص نحوه ایجاد چراگاه مصنوعی و شترداری نیمه‌صنعتی آموزش دیدند.

مرتضی رضایی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی گفت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی یک روزه بازنگری در اهداف پرورش شتر در مناطق بیابانی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در پرورش شتر تأمین علوفه نیز باید مورد توجه قرار گیرد افزود: کشت گیاه خارشتر و سایر گیاهان شور پسند در مناطق اکولوژیک کشور در توسعه پرورش شتر در مناطق مستعد کشور ضروری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز گفت: این استان با داشتن ۱۵ هزار نفرشتر، از نظر جمعیت این گونه در رتبه پنجم کشور قرار دارد.

سید حسن میرعماد با اشاره به اهمیت استان سمنان از نظر شترداری گفت: این استان به لحاظ قرار گرفتن در مرکز استان‌های شترخیز کشور و استقرار ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد شتر کشور از استان‌های مهم و پیشرو در زمینه پرورش شتر است.

او افزود: در ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد شتر این استان طرح‌های مهمی مانند تلقیح مصنوعی و انتقال جنین شتر، ایجاد شترداری شیری صنعتی و پرواربندی صنعتی و اجرای طرح آمیخته گری شتر باهدف افزایش تولید گوشت در این استان اجراشده است.

انتهای پیام / م

استان سمنان  از استانهای مهم و پیشرو در زمینه پرورش شتر است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حیاط وحش دام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشارکت ۴۰۰ خیر در مدرسه سازی چهارمحال و بختیاری گفت: این تعداد خیر تاکنون بیش از ۴۰۰ فضای اموزشی، پرورشی و ورزشی را احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرارداده اند.
آقای کریمی افزود: ۸۲ مدرسه در استان توسط خیرین در دست احداث است که تعهد خود را پرداخت کرده اند و با تأمین ۵۰۰ میلیارد تعهد دولت به زودی به بهره برداری می‌رسند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز باتاکید به کمبود هزار کلاس درس افزود: ۲۰ مدرسه نیمه تمام در استان وجود دارد که سهم دولت پرداخت شده و برای تکمیل آنها مشارکت خیرین ضرورت دارد. آقای امیریان ابراز امیدواری کرد با جشنواره ۲۶ خیرین مدرسه ساز استان تکمیل این طرح‌ها توسط خیرین تسهیل و تسریع شود.
مدیرکل روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این جشنواره مشارکت خیرین برای ساخت مدرسه در دو سال و نیم اخیر را ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: دراین مدت با مشارکت خیرین و دولت ۳۱ هزار و ۸۷۷ کلاس درس در کشور ساخته شد.
وی ساخت ۲۰۰ مدرسه در مقیاس بزرگ درکشور در برنامه هفتم توسعه، توجه به مدرسه به عنوان کانون پیشرفت توسعه محله، توجه به معماری ایرانی و هویت بخشی به مدارس را از جمله راهبرد‌های سازمان مطبوعش درسال جاری دانست.
خواجه صالحیانی گفت: این مهم محقق نمی‌شود مگر با مشارکت جدی خیرین مدرسه ساز.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز اعتبارات سفر‌های استانی رئیس جمهور را برای مدارس استان ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با جذب این اعتبارات قطعا مدارس کانکسی و غیراستاندار از چرخه آموزش و پرورش حذف و مدارس مستحکم و مطابق با استاندارد‌های ملی جایگزین خواهد شد.
در جشنواره ۲۵ خیرین مدرسه ساز در استان چهارمحال و بختیاری ۶۴ میلیارد تومان متعهد شدند که تا کنون ۷۰ درصد آن محقق شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • زمینه انجام پروازهای حج از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود فراهم شود
  • بهره برداری از مزرعه اکولوژیک پرورش شتر داشتی درزاهدان،بزودی
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج