Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@22:47:38 GMT

نگفته های مریم بوبانی از بازی در سریال مختارنامه

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۵۸۹۰۵

به گزارش پارس نیوز، 

«مختارنامه»؛ این شاید پرتکرارترین سریال تلویزیون باشد.سریالی که بعد از اولین پخش در سال ۸۹، تقریبا هر سال و گاهی سالی بیش از دو بار به بهانه‌های مختلف و از شبکه‌های مختلف از تلویزیون پخش شده است. سریالی که داوود میرباقری در ادامه تبحرش در ساخت سریال‌های تاریخی جلوی دوربین برد و فیلمنامه‌اش را پس از سال‌ها تحقیق نوشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مریم بوبانی یکی از بازیگران این سریال است. بازیگری که در این سریال نقشی کوتاه اما کلیدی را ایفا می‌کند. دِلهَم همسر زهیر بن قین؛ شخصی که آنطور که در فیلم نمایش داده شده مختار را از تردیدها خلاص و او را به قیام علیه آنها که واقعه تلخ عاشورا را رقم زدند مجاب می‌کند.

اما این بازیگر پیشکسوت چگونه برای این سریال و برای این نقش انتخاب شد. مریم بوبانی در پاسخ این سوال به خبرآنلاین می‌گوید: «از دفتر آقای میرباقری با من تماس گرفتند و گفتند که چنین نقشی وجود دارد و می‌خواهند من آن را بازی کنم من هم به دلیل اینکه پیش‌تر کارهای آقای میرباقری را دیده بودم و نحوه کار کردنشان را دوست داشتم پذیرفتم و قرار شد این کار با من کلید بخورد.»

البته این اتفاق رخ نداده و به دلیل حادثه‌ای که برای این بازیگر به وجود آمده کار با بازیگران دیگری کلید خورده. بوبانی درباره آن حادثه می‌گوید: «تقریبا سه روز قبل از فیلمبرادری شروع کردیم به تمرین سوارکاری. البته من قبلا سوارکاری کرده بودم ولی این‌بار در زمان تمرین متاسفانه از اسب به زمین افتادم و بینی‌ام از سه جا شکست و به همین دلیل کار با من شروع نشد، چون تا من دوران نقاهتم را به پایان برسانم زمان زیادی سپری شد ولی بعد از یک ماه من آمدم و کار شروع شد.»

بوبانی همچنین درباره بازی در سریال‌هایی در ژانر مذهبی گفت: «اینکه چرا اینقدر این کار را دوست دارم به این دلیل است که بیس کار مذهبی است و ما هم کشوری هستیم که مسئله مذهب بسیار برای ما اهمیت دارد و اصولا هم شخصیت امام حسین(ع) شخصیتی است که همه ما به خاطر زندگی و ماجراهایی که از سر گذرانده به او علاقه‌مند هستیم.»

بازیگر نقش دِلهم درباره کاراکتری که نقش او را ایفا کرده هم می‌گوید: «من خودم شخصیت دلهم را بسیار دوست داشتم. به دلیل آن که معمولا تصاویری که در فیلم‌ها از زن‌ها دیده می‌شود، تصاویری است که خیلی با واقعیت زن‌های جامعه حتی جامعه امروز متفاوت هست و به همین دلیل من آن صلابت، آن قدرت و شجاعت این زن را که از همه چیز خود در زندگی می‌گذرد و بعد بیابان‌گرد می‌شود و در نهایت در مواجهه با مختار استارت عمل بزرگی را می‌زند خیلی دوست داشتم. مختار قصد انجام قیام داشته است اما در حقیقت این زن است که او را راهی می‌کند. این برای من خیلی اهمیت داشت و به نظرم زن قدرتمندی است و آن چیزی که در قصه مختار او را جذاب می‌کند همین قدرت اوست.»

بوبانی در ادامه درباره بازی در سریال تاریخی به کارگردانی داوود میرباقری گفت: «ما فیلم‌های بسیاری در مورد مسائل مذهبی تاریخی ساخته‌ایم و در این مورد باید کارگردان خیلی کاربلد باشد تا آن جذابیت‌های لازم را در کار دخیل کند و من معتقدم آقای میرباقری روایت‌گر خوبی از داستان‌های تاریخی و مذهبی است. به همین دلیل هم وقتی این اتفاق افتاد، من قبول کردم و کار کردم. حتی وقتی نقش دو قسمتی شد، یک بخشی را در ابتدای آغاز فیلمبرداری بازی کردم و بخش دیگر را 6سال بعد از آن.»

او درباره دلیل این اتفاق و ایفای نقش دلهم در دو بازه زمانی متفاوت هم گفت: «در ابتدا و در فیلمنامه اولیه، به صحرای کربلا ورود نمی‌شد. اما بعد که خواستند صحنه‌های کربلا را هم بگیرند، مجبور شدند بازیگران مقابل من را تغییر دهند و دلیلش را هم نمی‌دانم اما این اتفاق باعث شد که من آن صحنه‌هایی را که قبلا در چادر با همسرم گرفته بودم را دوباره تکرار کنم.»
 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تلویزیون دوربین عاشورا بازی زمین جامعه کربلا مختارنامه مریم بوبانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۵۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های مشترک محسن تنابنده و احمد مهرانفر؛ زوج همیشه جذاب

هفته گذشته خبری منتشر شد درباره اینکه تولید «پایتخت ۷» به جریان افتاده و قرار است بازیگران اصلی بار دیگر کنار هم جمع شوند.

به گزارش فیلم نیوز، به بهانه این اتفاق مهم، نگاهی داریم به بازی‌های مشترک محسن تنابنده و احمد مهرانفر در کنار هم.

استشهادی برای خدا | علیرضا امینی | ۱۳۸۶

اولین همکاری مشترک محسن تنابنده و احمد مهرانفر سال ۱۳۸۶ در فیلم «استشهادی برای خدا» ساخته علیرضا امینی اتفاق افتاد. تنابنده در این فیلم نقش روحانی به نام شیخ‌محمد را داشت و با گریمی متفاوت، بازی درخشانی از خود به نمایش گذاشت. او در در کنار شخصیت رحمت، کارمند مخابرات روستا که احمد مهرانفر نقش او را بازی می‌کرد، موقعیت‌های بامزه‌ای را در فیلم رقم می‌زدند. ماجرا از این قرار بود که فردی به نام فتحی پس از سال‌ها به آبادی‌اش بازمی‌گشت تا قبل از مرگ، از همه مردم ده بخواهد روی کفن‌اش را به نشانه رضایت از او امضا کنند تا در آرامش از دنیا برود.

مردم ده معتقدند بودند که تا همسرش از او رضای نباشد و امضا نکند، فایده‌ای ندارد. او باید هرطور شده رضایت همسرش را به دست می‌آورد و در این مسیر شیخ محمد و رحمت هم او را همراهی می‌کردند. محسن تنابنده علاوه بر بازی در این نقش، در نگارش فیلمنامه «استشهادی برای خدا» هم نقش داشت و از این جهت کاملا به ابعاد مختلف شخصیت شیخ‌محمد احاطه داشت.

شیخ‌محمد روحانی مهربانی بود که به واسطه لهجه مشهدی و سادگی و طنز جالبی که در گفتارش بود، حال‌وهوای فیلم را عوض می‌کرد. دیالوگ‌های میان او با شخصیت رحمت بسیار جذاب از آب درآمده و می‌توان گفت مقدمه‌ای برای شکل‌گیری شخصیت‌های نقی و ارسطو در «پایتخت» بود. تنابنده برای بازی در این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشنواره بیست‌وششم فیلم فجر شد.

پایتخت | سیروس مقدم | ۱۴۰۲ تا ۱۳۹۰

مهمترین بازی تنابنده و مهرانفر بدون شک در «پایتخت» اتفاق افتاد و این زوج هنری توانستند وجوه دیگری از بازی‌شان را درقالب یک زوج کمدی به نمایش بگذارند. موتور محرک سریال «پایتخت»، محسن تنابنده بود. نه فقط به عنوان بازیگر که در جایگاه نویسنده و مشاور کارگردان بخش مهمی از بار جذابیت سریال را به دوش می‌کشید.

با این‌حال آنچه بیشتر در ذهن‌ها مانده، بازی او در نقش نقی معمولی است. شخصیتی ساده که در هر فصل خودش را عقل کل می‌بیند، اما مدام با تصمیم‌های اشتباه و رفتار‌های عجیبش باعث ایجاد موقعیت‌های جالبی می‌شود. نقی در همان فصل اول «پایتخت» به عنوان شخصیت اصلی شکل گرفت، اما رفته‌رفته در فصل‌های بعدی تکامل پیدا کرد و مدام بر بار جذابیتش اضافه شد. احمد مهران‌فر تا قبل از سال ۱۳۹۰ که با نقش ارسطو در سریال «پایتخت» شناخته شود، در تئاتر و سینما و تلویزیون آثار زیادی از خود به جا گذاشته بود. «درباره الی»، «اقلیما»، «یک عاشقانه ساده»، «استشهادی برای خدا» و … آثار مهم برجا مانده از او بودند.

با این حال، اما نقش ارسطو در «پایتخت»، نقطه عطف کار تصویری او به حساب آمد. زوج نقی و ارسطو با بازی محسن تنابنده و احمد مهرانفر در این سریال به قدری مورد توجه قرار گرفتند که حتی نمی‌توانیم تصور کنیم «پایتخت» را بدون حضور یکی‌شان تصور کنیم. ارسطو پسرخاله نقی بود که از همان فصل اول روی کامیون کار می‌کرد و به عنوان شخصیتی عاشق‌پیشه و علاقه‌مند به ازدواج معرفی می‌شد.

او روی هر دختری دست می‌گذاشت ناکام می‌ماند و وضعیت طوری پیش می‌رفت که دست آخر بازهم تنها بماند. از این رو بخش مهمی از داستان هر فصل پیرامون زندگی او و جدال‌هایی که با نقی داشت پیش می‌رفت. نقش ارسطو به قدری در کارنامه مهران‌فر اهمیت دارد که خیلی‌ها او را با نام ارسطو می‌شناسند.

ایران برگر | مسعود جعفری جوزانی | ۱۳۹۳

محسن تنابنده و احمد مهرانفر بعد از درخشش به عنوان یک زوج در «پایتخت»، در فیلم «ایران برگر» به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی هم همکاری مشترک داشتند. ماجرای فیلم درباره دو خان به نام‌های امرالله‌خان و فتح‌الله‌خان بود که بر سر انتخابات شورا‌ها در یک روستا رقابت می‌کردند.

تنابنده نقش فتح‌الله خان را داشت و با گریمی بسیار متفاوت توانسته بود شمایلی از یک خان را ترسیم کند. علی نصیریان نقش امرالله‌خان را بازی می‌کرد و احمد مهرانفر در نقش رهام، یک جور‌هایی مشاور امرالله‌خان بود. نقشش در این فیلم چندان زیاد نبود و در چند سکانس بازی داشت. گرچه مهرانفر با ظاهری متفاوت به میدان آمده بود و جنس بازی‌اش فرق می‌کرد، اما آن زمان خیلی‌ها معتقد بودند شمایل رهام به ارسطو نزدیک است.

علی البدل | سیروس مقدم | ۱۳۹۶

سیروس مقدم بعد از درخشش پایتخت در چند فصل، تصمیم گرفت سال ۱۳۹۶ تغییر رویه دهد و به جای ساخت فصل جدید پایتخت سریال کمدی روستایی دیگری به نام «علی‌البدل» بسازد. او برای این سریال تعدادی از بازیگران اصلی پایتخت را درکنار بازیگران دیگر قرار داد. ماجرا درباره روستایی بود که دو خان آن با هم اختلاف داشتند و حالا باید برای رسیدگی به امور، یک علی‌البدل انتخاب می‌کردند.

محسن تنابنده در این سریال نقش فردی به نام آقاسی را داشت که در قامت مشاور به میدان می‌آمد و به هر دو خان مشاوره می‌داد. احمد مهرانفر هم در این سریال نقش عضو علی‌البدل را داشت. آن دو با گریم‌هایی کاملا متفاوت با «پایتخت» حضور پیدا کردند و شیوه بازی‌شان هم کاملا با آنچه که در سریال قبلی شاهدش بودیم تفاوت داشت.

«علی‌البدل» سریال موفقی نبود. با اینکه مخاطبان زیادی آن را دنبال می‌کردند، اما نتوانست جای خودش را نزد مخاطبان باز کند و اتفاق مهمی در کارنامه سیروس مقدم رقم بزند. به همین دلیل هم وارد فصل‌های بعدی نشد و مقدم مجددا سراغ ساخت «پایتخت» رفت.

دیگر خبرها

  • صنعت نساجی یزد بازسازی ‌و نوسازی می‌شود
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • تنها باشگاهی که به رئال تبریک نگفت
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • «برنارد هیل»، شاه «تئودون» ارباب حلقه ها درگذشت
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • همکاری‌های مشترک محسن تنابنده و احمد مهرانفر؛ زوج همیشه جذاب
  • تحسین احمدی‌نژاد از خوانندگی مریم امیرجلالی!
  • چرا پخش یک سریال از تلویزیون با بازی پژمان جمشیدی متوقف شد؟