Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب به نقل از سایت رای الیوم، تحقیقات جدید مرکز مطالعات راهبردی بیگن – سادات رژیم اسرائیل آورده است: محوری نظامی در طول مرزهای شمالی و جنوبی فلسطین اشغالی با مشارکت موثر سوریه، حزب الله، حماس و جهاد اسلامی فلسطین بنیان های یک روند فرسایشی بلندمدت و چند وجهی را برای اسرائیل پایه ریزی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«گرشون هکوهین» ژنرال ذخیره ارتش رژیم اسرائیل این تحقیقات را انجام داده است. او از قدیمی ترین پژوهشگران مرکز بیگن – سادات است و به مدت 42 سال در ارتش رژیم اسرائیل خدمت کرده است. هکوهین از فرماندهان جنگ با مصر و سوریه بوده و در گذشته فرمانده لشکر و رئیس دانشکده های ارتش این رژیم بوده است.

به نوشته ژنرال هکوهین، ناآرامی های جهان عرب در دهه گذشته به ویژه جنگ علیه سوریه برای رژیم اسرائیل یک دوره استراحت راهبردی را که نیاز ضروری به آن داشت، فراهم کرد. این وضعیت شمار زیادی از کارشناسان امنیتی رژیم اسرائیل را به این باور رساند که این رژیم با تهدید موجودیت خود روبرو نیست.

ژنرال هکوهین در تحقیقات خود آورده است: با نزدیک شدن به پایان جنگ (علیه سوریه)، چالش موجودیتی جدیدی در طول مرزهای شمالی و جنوبی (فلسطین اشغالی) بروز کرده است. سخن از محوری نظامی به رهبری ایران با مشارکت هم پیمان سوری و حزب الله و حماس و جهاد اسلامی فلسطین است.

این ژنرال صهیونیست افزود: برای اولین بار از زمان امضای توافقنامه صلح بین مصر و اسرائیل در سال 1979 میلادی، اسرائیل با احتمال واقعی آتشی چند وجهی از سمت لبنان سوریه و نوار غزه روبرو است.

وی گفت: اسرائیل با تهدید گسترده ای با ابعاد بی سابقه از جانب موشک ها و راکت های پیشرفته و بسیار دقیق روبرو است. این زرادخانه بزرگ عملا برای هدف قرار دادن مراکز راهبردی و ساختار زیربنایی در عمق (فلسطین اشغالی) نظیر پایگاههای نیروی هوایی، مقر نظامی فرماندهی ستاد ارتش در تل آویو، نیروگاههای برق، فرودگاهها و مراکز جمعیتی تدارک دیده شده است.

هکوهین تصریح کرد: این تهدید باعث شده است که اسرائیل از همه سمت از لبنان گرفته تا سوریه و نوار غزه و اخیرا شبه نظامیان شیعه در عراق تحت محاصره قرار گیرد. علاوه بر این، جبهه دیگری در ارتفاعات جولان با حضور - به ادعای کوهن- نیروهای سپاه و حزب الله و شبه نظامیان شیعه وجود دارد. این تهدید، خطری آشکار و پابرجا برای شهرک ها و روستاهای اسرائیلی(شهرک‌ها) در مرز لبنان به شمار می‌رود و همچنین خطری از نوار غزه از سمت کماندوهای بسیار آموزش دیده برای یورش زمینی در داخل (خاک فلسطین اشغالی) به شمار می‌رود.

به نوشته هکوهین، محور مقاومت می‌تواند زندگی عادی در فلسطین اشغالی را در هر لحظه ای مختل کند و در نتیجه می‌تواند موازنه وحشت را با تکیه بر تهدید موشکی برقرار کند. این امر رژیم اسرائیل را مجبور می‌کند تا از اقدامات انتقامجویانه ای که نتوان آن را مهار کرد، در بالاترین حد پرهیز کند. یعنی مورد قبول دوجانبه باشد و در طولانی مدت، یک روند فرسایش دائمی ایجاد کند؛ نظیر نقض دستگاه ایمنی.

براساس این تحقیقات، این روند می تواند آنچه را هکوهین پیشروی اسرائیل و موفقیت هایش خواند، مهار کند و امید صهیونیستها برای داشتن آنچه آن را هکوهین به زعم خود میهنی امن و شکوفا دانست، به صورت تدریجی از بین ببرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به اسرائیل

« سرایا الاشتر» شاخه نظامی مقاومت اسلامی بحرین از حمله پهپادی به یک هدف حیاتی در شهر «ام الرشراش» ( ایلات) در سرزمین های اشغالی فلسطین خبر داد.

به گزارش مشرق، مقاومت اسلامی بحرین امروز ( شنبه ) با صدور بیانیه ای افزود: این حمله پهپادی روز پنجشنبه ۲ مه میلادی ( ۱۳ اردیبهشت) به وسیله پهپاد و در حمایت از مردم مقاوم غزه انجام شد.

در این بیانیه آمده است که عملیات مقاومت اسلامی بحرین علیه رژیم اسرائیل تا رفع محاصره و توقف حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم مقاوم فلسطین در نوار غزه، متوقف نخواهد شد.

پیشتر نیز «سرایا الاشتر» شاخه نظامی مقاومت اسلامی بحرین روز سه شنبه هفته گذشته با صدور اعلامیه ای، از حمله پهپادی به بندر ایلات خبر داده بود.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • حزب الله هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • رسانه اسرائیل : حزب الله یک هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • چرا اسرائیل یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟
  • محاصره اقتصادی اسرائیل در مدیترانه تکمیل می شود؟
  • دومین حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به اسرائیل
  • شلیک ۴ موشک به مرکز نظامی اشغالگران در مزارع اشغالی شبعا
  • یورش گسترده اسرائیل به طولکرم و درگیری با مقاومت فلسطین