Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی شهریاری روز دوشنبه در نشست فوق‌العاده مدیریت بحران استان با هدف بررسی وضعیت باغ‌های خسارت دیده ارومیه بر اثر بارش تگرگ، با تسلیت تاسوعا و عاشورای حسینی افزود: بر اساس برآوردهای اولیه سازمان جهاد کشاورزی سه هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی و باغ‌های این شهرستان بر اثر بارش تگرگ و جاری شدن سیل دچار خسارت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از مجموع این میزان خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار مربوط به باغ‌ها و مابقی هم متعلق به اراضی کشاورزی است، گفت: مدیریت بحران در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ارزیابی و برآورد میزان خسارت جهت ارائه به وزارت کشور اقدام کند.

وی با بیان اینکه باغداران همه هزینه‌های لازم جهت برداشت محصول را انجام داده و سپس بر اثر بارش تگرگ متحمل خسارت شده‌اند، اضافه کرد: مقرر شد تا کارخانجات کنسانتره از فردا، سه‌شنبه /۱۹ شهریور/ انگور باغداران مناطق خسارت دیده را با قیمت ۱۶ هزار ریال و سیب را نیز با نرخ پایه هفت هزار ریال خریداری کنند.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به بازدید میدانی از مناطق خسارت دیده افزود: با توجه به اینکه برخی باغداران توان پرداخت هزینه حمل محصول از باغ تا کارخانجات کنسانتره را ندارند، لازم است تا با هماهنگی تعاون روستایی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هزینه‌های حمل را پرداخت کنند.

شهریاری گفت: جبران خسارت باغداران و کشاورزان نیازمند کاری جهادی است و این انتظار می‌رود تا در مدت زمان اندک نسبت به حل مشکل باغداران و کشاورزان اقدام کنند.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج بیمه محصولات کشاورزی بیان کرد: از صندوق بیمه محصولات کشاورزی این انتظار می‌رود برای ترغیب کشاورزان و نیز توسعه امر بیمه فارغ از نگاه انتفاعی نسبت به جبران خسارت‌ها در زمان اندک و به طور کامل اقدام کند.

مدیرکل مدیریت بحران،رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی و نمایندگان کارخانجات کنسانتره نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از میزان خسارت‌ها و اقدامات حمایتی، نکته نظرهای خود را نیز جهت حل سریع مشکل بیان کردند.

عصر روز گذشته/دوشنبه/ بارش تگرگ در ۲۶ روستای ارومیه موجب وارد شدن خسارت‌های بسیاری به مزارع کشاورزی ارومیه شد و تلخ‌کامی و متضرر شدن کشاورزان این شهرستان را به بار آورد.

۷۱۲۵/۳۰۷۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت سیل کشاورزی رگبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۳۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد خانچی در ستاد مدیریت بحران خوزستان که شامگاه سه شنبه در محل استانداری خوزستان برگزار شد، گفت: امسال میزان کشت گندم در استان رقم بسیار خوبی بود که حسب دستور استاندار و با بسیج امکانات همه دستگاه‌ها موفق شدیم قبل از بارندگی‌ها بخش قابل ملاحظه‌ای از گندم‌های برداشت شده را با مدیریت معاون اقتصادی استانداری، فرمانداران، اداره غله و تعاون روستایی به محل‌های سرپوشیده منتقل کنیم.

وی افزود: از همکاری و زحمات همه دستگاه‌ها به خصوص مناطق نفت خیز جنوب، سپاه حضرت ولیعصر (عج)، قرارگاه کربلا، توسعه نیشکر، راهداری، نفت و گاز اروندان، انجمن کامیون داران اهواز و استان، هلال احمر، شرکت شهرک‌های صنعتی و گروه‌های جهادی در انتقال گندم‌های برداشت شده تقدیر کنم.

خانچی ادامه داد: با توجه به حجم بالای گندم برداشت شده از کشاورزان، انتظار داریم که ادارات متولی پیش‌بینی لازم جهت پوشاندن اماکنی که امکان انتقال از آنها وجود ندارد را داشته باشند.

لزوم همکاری همه دستگاه‌ها برای رفع آب گرفتگی‌ها

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به بارندگی‌های روز‌های آینده در استان و آماده باش همه نیرو‌های امدادی و خدماتی، گفت: موضوع رفع آب گرفتگی‌ها مختص شهرداری و آبفا نبوده و دیگر دستگاه‌ها باید به سهم خود در این موضوع مشارکت کنند.

وی می‌گوید: در زمان باقیمانده تا آغاز بارش‌ها باید کار لایروبی شبکه فاضلاب انجام شود، همچنین از دستگاه‌های معین در هر منطقه انتظار داریم که پای کار بوده و نسبت به رفع آب گرفتگی‌ها تلاش کنند.

خانچی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها باید در کنار شهرداری و آبفا قرار گرفته و با انجام کار تیمی نسبت به رفع آبگرفتگی‌ها اقدام کنند.

وی افزود: لازم است که روابط عمومی‌ها در شرایط بحرانی، اقدامات آن مجموعه را به سرعت نشر داده تا زحمات عوامل آن دستگاه زیر سوال نرود. بحث اطلاع رسانی در زمان بارندگی و همچنین رفع آب گرفتگی‌ها برای ما بسیار مهم بوده و باید در این زمینه به خوبی عمل شود.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان ادامه داد: حضور گروه‌های جهادی در بحث رفع آب گرفتگی بسیار مهم بوده و باید ارتباط لازم با آنها برقرار شود، همچنین از هم اکنون باید به فکر کیسه شن بود تا آب وارد منازل مردم نشود.

در اطلاعیه‌ای نسبت به ورود سامانه بارشی فعال و بالابودن شاخص‌های ناپایداری از روز چهارشنبه هفته جاری تا روز یکشنبه هفته آینده در استان هشدار سطح زرد صادر کرد.

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان