Web Analytics Made Easy - Statcounter

این افراد و طیف‌ها که این گونه شیطنت می‌کنند، فارغ از بحث خروج ترامپ از برجام و سیاست‌های ضد ایرانی او، بستر را برای تسویه حساب سیاسی با رئیس‌ جمهوری مناسب دیده‌اند.

با خروج آمریکا از برجام، دلواپسان این‌ بار نیز دست به‌ کار شدند تا با تخطئه مذاکرات هسته‌ای و تیم دیپلماسی به اذهان عمومی این گونه القا کنند که دولت در مذاکرات برجام به کشور خیانت کرده و حتی مقام معظم رهبری را در جریان جزئیات قرار نداده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر ترکان، مشاور اسبق رئیس‌جمهوری و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه ضمن تاکید بر این که جدا کردن حساب رهبری از مذاکرات برجام، نسبت ناروا دادن به جایگاه رهبری است، می‌گوید که صداوسیما نیز نباید با انجام برخی شیطنت‌ها در مسیر دلواپسان گام بردارد؛ به‌گونه‌ای که موجب تفرقه‌افکنی شود بلکه در این شرایط هر چه فریاد داریم باید بر سر آمریکا بکشیم.

مشروح گفت‌وگوی خبرآنلاین با اکبر ترکان را در ادامه بخوانید.

آقای ترکان! این روزها برخی تلاش می‌کنند این گونه به اذهان عمومی القا کنند که مقام معظم رهبری در جریان دقیق روند منجر به برجام نبوده‌اند. برای نمونه در مصاحبه‌ای گفته شده است که «آقا» ناگزیر به امضای برجام رضایت دادند. آیا اساسا این نگاه درستی است؟ اصلا ممکن است رهبری در جریان مذاکراتی تا این سطح مهم و حساس نباشند؟

برجام تصمیم نظام بوده است و هر گونه صحبتی از این جنس تنها منجر به گسترش تفرقه می‌شود. مشکل ایجاد شده در رابطه با برجام به دلیل اقدامات ترامپ است. او از توافق هسته‌ای خارج شده و در حال بسیج کردن جهان علیه ایران است. متاسفانه به‌ جای آن که فریادهایمان را بر سر آمریکا بکشیم، به جان یکدیگر افتاده‌ایم. ما نباید فراموش کنیم که آمریکا دارای قدرت اقتصادی است و تحریم‌ها نیز تا حدی بر اقتصاد ایران فشار می‌آورند. ما باید مقاومت کنیم. به شکلی که در اقتصاد باید مقاوم‌سازی انجام شود تا آثار مخرب تحریم کاهش یابند. این همان اقتصاد مقاومتی است.

صداوسیما نیز به‌تازگی مستندی را با عنوان «داستان اتم» نمایش داد که همین تفکر را به مخاطب القا می‌کند و به نوعی دنبال‌کننده همان خط شده و ...

متاسفانه صداوسیما گاهی شیطنت می‌کند. آیا این که فردی مدام بر زخم خود نمک بپاشد، نشان می‌دهد که این شخص دارای عقل سلیم است؟ این روزها مصایب و معضلاتی در کشور ایجاد شده‌اند که برخی تلاش می‌کنند تمامی مسئولیت آنها را متوجه مقام معظم رهبری کنند و برخی دیگر نیز همین رویکرد را در برابر دولت در پیش گرفته‌اند. نمی‌توان گفت که اصلا رهبری در جریان امور نبوده‌اند و دولت به دور از چشمان رهبری مخفیانه توافقی را امضا کرده است. این صحبت هم دروغ است و هم نسبت ناروا دادن به جایگاه رهبری است.

در شرایطی که کشورهای منطقه و فرامنطقه فشارهای زیادی را متوجه ایران می کنند و تحریم‌ها هم فشارهای زیادی را متوجه مردم کرده، این گونه تفرقه‌افکنی‌ها و سنگ‌اندازی‌ها چقدر گل به خودی زدن محسوب می‌شود؟

این افراد و طیف‌ها که این گونه شیطنت می‌کنند، فارغ از بحث خروج ترامپ از برجام و سیاست‌های ضد ایرانی او، بستر را برای تسویه حساب سیاسی با رئیس‌ جمهوری مناسب دیده‌اند. بنابراین باید توجه خود را صرف مقابله با سیاست‌های تخریبی آمریکا کنیم و در داخل نیز از ایجاد تشتت بپرهیزیم. به یکدیگر اتهام‌ نزنیم تا ضمن حفظ یکپارچگی توان مقاومت را داشته باشیم./ خبرآنلاین

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن

به گزارش قدس آنلاین، تایوان امروز شنبه اعلام کرد که ۱۲ هواپیمای نظامی چین از خط حساس میانه در تنگه تایوان عبور کردند درحالیکه سفر هفته گذشته بلینکن به چین بمنظور حفظ کانال‌های ارتباطی و بهبود روابط با پکن دیروز پایان یافت.

آمریکا مهم‌ترین حامی بین‌المللی و عرضه کننده تسلیحات به تایوان است برغم اینکه دو طرف روابط رسمی دیپلماتیک با یکدیگر ندارند. بلینکن در جریان سفر به چین مدعی شده بود که حفظ صلح و ثبات در تنگه تایوان حائز اهمیت است.

وزارت دفاع تایلند اعلام کرد که امروز شنبه ۲۲ هواپیمای نظامی چینی از جمله جنگنده‌های سوخو ۳۰ را شناسایی کرده که ۱۲ فروند از آنها از خط میانه عبور کردند.

چین تایوان را مهم ترین موضوع در روابط خود با آمریکا می‌داند و پکن بارها از واشنگتن خواسته است تا فروش تسلیحات به تایوان را متوقف کند.

لای چینگ ته، رئیس منتخب تایوان، پس از پیروزی در انتخابات ژانویه (دی ماه ۱۴۰۲)، در ۲۰ مه (۳۱ اردیبهشت) کار خود را آغاز می‌کند. پکن او را یک جدایی طلب خطرناک می‌داند و درخواست‌های مکرر او برای مذاکره را رد کرده است.

لای روز پنجشنبه گفت که چین باید اعتماد داشته باشد تا با دولت منتخب قانونی تایوان صحبت کند. تسای اینگ ون رئیس پیشین تایوان همانند لای چینگ ته معتقد است که فقط مردم تایوان می‌توانند آینده خود را تعیین کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • خلجی: ادعای دروغین آزادی بیان دانشگاه در غرب، رسوا شده است
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فیلترینگ یا فروش تیک‌تاک را امضا کرد
  • پالیتیکو: آمریکا آماده امضای قرارداد ۶ میلیارد دلاری تسلیحاتی برای اوکراین است
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • دروغ بایدن: راننده ۱۸ چرخ بودم!