Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@10:30:08 GMT

نور تو خاموش نشد

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۶۴۳۴۱

نور تو خاموش نشد

هنوز هم چای روضه‌های خانگی مردم به عشق حسین(ع) دم میکشد، علم هیئت‌های نامی شهر به مدد او می‌ایستد، آیین‌های روستا نشینان با دمِ او زنده است و آرمان این سرزمین به نام او منتهی می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، با آغاز ماه محرم، همواره دستگاه شک و شبهه آفرینی بر عظمت این ماه با عظمت نیز آغاز می‌شود و آنقدر وسعت آن فراگیر است که هرسال با شکلی خاص به دنبال تضعیف مجالس عزای امام حسین(ع) برمی‌آید؛ اما آنان که پا در این راه می‌گذارند بر طریق چه کسی قدم نهاده‌اند؟

اساس تشکیک در دستگاه انسان ساز حسین بن علی(ع) را دشمن قسم خورده‌ی بشر یعنی همان ابلیس بنا نهاد زیرا نام، راه و مکتب حسین (ع) مترادف است با هدایت و اگر این نظام برپا شود، راه نفوذی برای شیاطین در قلب پیروان مکتب توحید باقی نخواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ۶۱ هجری که دست بدترین انسان‌ها به خون میراث حقیقی اشرف مخلوقات عالم آغشته گشت، نه تنها امت پیامبر اسلام از موهبت وجود جگر گوشه‌اش محروم شد، بلکه راه سعادت حقیقی را تا ابد متزلل کرده و سرور و شادی شیطان در جمع اصحابش را سبب شد.

همانگونه که رسول خدا(ص) پس از دادن خبر شهادت امام حسین(ع)، فرمود: ابلیس در آن روز از خوشحالی در تمام نقاط زمین با دستیاران و عفریت‌هایش به پرواز درمی آید و به آنها می‌گوید: ای جماعت شیاطین! طلب و تقاص خود را از فرزند آدم گرفته و در هلاکت ایشان به نهایت آرزوی خود رسیدیم و آتش دوزخ را نصیب ایشان نمودیم، مگر آن کسانی که به اهل‌بیت پیامبر چنگ بزنند؛ از این رو سعی کنید نسبت به ایشان در مردم تشکیک ایجاد کرده و آنها را بر دشمنی ایشان وادارید تا بدین وسیله گمراهی مردم و کفرشان مسلّم و محقّق گردیده و نجات دهنده‌ای از ایشان بهم نرسد. (کامل الزیارات ص266باب88 ح۱)

آری! تقاص خود را از فرزندان آدم گرفت و هرجایی هم که نتوانست مانعی برای دستگیری عالم توسط مکتب عاشورا باشد، اساس تشکیک در دستگاه انسان ساز حسین بن علی (ع) را بنا نهاد زیرا نام، راه و مکتب حسین(ع) مترادف است با هدایت و اگر این نظام برپا شود، راه نفوذی برای شیاطین در قلب پیروان مکتب توحید باقی نخواهد ماند.

مکتبی که وهب مسیحی را ظهر عاشورا پشت سر امام، برای نماز جماعت به صف می‌رساند؛ حبیب بن مظاهر که موی خود را در مسیر محبت آل الله سپید کرده، در کارزار عاشورا جاویدان می کند، حر را از سپاه عمرسعد به خیمه های اباعبدالله راهی می‌نماید تا راه بازگشت را به سوی رحمه الله الواسطه نشان دهد، جون، غلام سیاه پوست امام را در خون خویش غلطان می‌دارد تا بقای خونِ او امروز در قلب آفریقا میلیون ها عاشق حسین را در عالم شهره نماید و دهها نمونه‌ دیگر از تربیت یافتگان فرزند رسول خدا که واژه شیعه به خوبی برازنده آنها است و یا به تعبیر بهتر، آنها خود با عاشورایی که ساختند، باعث بها و بقای تشیع حقیقی شدند.

و امروز با گذشت سالها از بی پاسخ ماندن ندای "هل من ناصر" حسین(ع)، همچنان شیعیان او همراه با آغاز ماه محرم بساط یاری او را بر عالم گسترده و شور عزایش را روز عاشورا به اوج می‌رسانند؛ آیین‌های خود را بر آن استوار می‌کنند و چرخش زندگی را در این ده روز به گونه‌ای دیگر طلب می‌کنند.

حتی اگر مخالفان شعائر حسینی برای تحریم محرم پویش راه بیاندازند، هرجا که فرصت کنند دست به تمسخر و استهزاء بزنند و حتی در قد و قامت سلطنت طلبان خارج نشین، مقابل دسته‌های عزا بغض خود نسبت به عاشورا را با پایکوهی نشان دهند که سالها است رویه خود را بر این کارها گذاشته‌اند، بازهم این پرچم هدایت است که در طوفان تشکیک و طعنه‌ها پابرجا است.

همه‌ی این سنگ اندازی‌ها هیچ تغییری در دریای عظمت امام حسین(ع) ایجاد نخواهد کرد، زیرا هنوز هم چای روضه‌های خانگی مردم به عشق او دم میکشد، علم هیئت های نامی شهر به مدد او می‌ایستد، آیین های روستا نشینان با دمِ او زنده است و آرمان این سرزمین به نام او منتهی می شود. محبت به او و اصحابش تغییر ناپذیر است چونکه حضرت پیامبر چنین وعده داد: برای شهادت حسین(ع)، حرارت و گرمایی در دلهای مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمی شود.

ماه محرم، هر ساله به آنهایی که خیال ایستادن در برابر نام و راه حسین(ع) را دارند نشان می‌دهد که تابش نور حقیقت بر عالم همیشگی است، همان هایی که در قرآن چنین توصیف شده‌اند: "می‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند و حال آنکه خدا گرچه کافران را ناخوش افتد نور خود را کامل خواهد گردانید".

محبت امام حسین(ع) زندگی حقیقی و مجازی مردم را به تسخیر خود درآورده و عزای او بر قلب‌ها، خانه‌ها، کوچه‌ها و خیابان‌های شرق و غرب عالم از مسلمان و غیرمسلمان تا سیاه پوست و سفید پوست و فقیر و غنی همچون سنتی دیرینه است همین دلیل کافی است تا بدعت‌ها و کج اندیشی‌های شیاطین بر آنان بی تاثیر بماند.

دشمنت کشت ولی نور تو خاموش نشد؛ آری آن جلوه که فانی نشود نور خداست

کد خبر 388979

منبع: ایمنا

کلیدواژه: امام حسین ع ماه محرم عاشورا عزاداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون

آفتاب‌‌نیوز :

بر اثر فعالیت شرکت‌های پتروشیمی مرودشت و بیستون و تصاعد گاز‌هایی با ترکیبات نیتروژنی، درحالی رقم خورده که در این سال‌ها اقدامی جدی برای ارزیابی مخاطرات زیست‌محیطی دو مجتمع پتروشیمی در فاصله نزدیک به محوطه‌های جهانی تخت‌جمشید و بیستون صورت نگرفته است.

تحقیقات علمی مستمر و جامعی نیز برای برآورد میزان تاثیرگذاری گاز‌های NOx ناشی از فعالیت این دو واحد صنعتی و جلوگیری از تأثیرات آن‌ها بر رشد فزاینده گلسنگ‌ها و تشدید فرسودگی زیستی انجام نگرفته است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • خانواده نقش موثری در موفقیت علما دارد
  • بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • معلمی سنگین‌ترین مسئولیت عالم است