Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رسول بهرامی پور شامگاه سه شنبه در جمع عزاداران مسجد علی بن ابی طالب شهر کرمانشاه به ایراد سخنانی در باب ضرورت مبارره با فساد پرداخت و اظهار داشت: هدف قیام عاشورا اصلاح فساد بود.
وی افزود : امام حسین (ع) با آن همه عظمت برای اصلاح دین خدا قیام کرد تا امروز در جامعه اسلامی شاهد فساد نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه گفت: ما که در جامعه اسلامی زندگی می کنیم و خود را پیرو امام حسین (ع) می دانیم باید نسبت به مبارزه با فساد و عدالت گستری در جایگاه خود نقش آفرین باشیم.
وی با تصریح اینکه امر به معروف و نهی از منکر مختص به حاکمیت نیست، ادامه داد: آحاد مختلف جامعه وظیفه دارند در راه احیای امر به معروف و نهی از منکر قدم بردارند.
بهرامی پور بیان داشت: در بحث مبارزه با فساد سالهاست مقام معظم رهبری بر این موضوع که زیبنده نظام اسلامی نیست تاکید می کنند و امروز در شرایط فعلی کشور قوه قضاییه هم برای مبارزه با فساد عزم خود را جزم کرده است تا عدالت گستری را در جامعه پیاده کند.
رییس سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه تاکید کرد: اما آنهایی که خودشان غرق در فساد هستند و نمی توانند راه مبارزه با فساد را طی کنند با مانع تراشی سر راه قوه قضاییه سد ایجاد می کنند.
وی افزود: البته رییس قوه قضاییه اعلام کرد که بدون توجه به حواشی به رسالت خود عمل خواهد کرد و البته انتظار مردم نیز همین است که دستگاه قضا راه مبارزه با فساد را با اقدام به موقع و انقلابی طی کرده و دست جیره خواران و متجاوزان به حقوق مردم را قطع کند.
بهرامی پور تصریح کرد: مردم هم از این اقدامات قاطع دستگاه عدلیه حمایت می کنند و اگر غیر از این هم باشد از آن مطالبه گری خواهد کرد.
رییس سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه بیان داشت: برخی از مسئولان باید درس حفاظت از بیت المال و مبارزه با فساد را بارها در نهج البلاغه مطالعه کنند، اما یقینا آنهایی که شکمشان از لقمه حرام پر شده است گوش شنوایی برای شنیدن این حرفها ندارند.
وی با بیان اینکه امروز عده ای که بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی پیش می آید آنرا به حزب بازی و جناح های سیاسی ربط می دهند، گفت: اما دستگاه قضایی که برخورد با مفاسد را از درون خود آغاز کرده است هیچ مجالی برای این صحبتها باقی نگذاشته است.
بهرامی پور همچنین گفت: اگر در دستگاهی تخلف و جرمی صورت گیرد، دستگاه مذکور مکلف است که آنرا به مراجع ذی صلاح گزارش دهد تا مورد برخورد قرار گیرد؛ زمانی که دستگاههای متولی این کار را که تکلیف آنهاست انجام نمی دهند قطعا باید دستگاه قضایی ورود و با آنها برخورد کند.
این مسئول بیان داشت: مقام معظم رهبری بارها تاکید فرموده اند که دستگاه قضایی ایستگاه آخر مبارزه با فساد است و دستگاه های دیگر باید پیشگیری کنند؛ حالا که دستگاه ها کوتاهی کرده اند و نوبت به برخورد دستگاه قضایی رسیده عده ای که در انجام وظیفه خود در پیشگیری کوتاهی کرده اند می گویند با بگیر و ببند مفاسد درست نمی شود و اینها همان کسانی هستند که توانایی مقابله با فساد ندارند.
رییس سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه تصریح کرد: کسانی که تاب و تحمل برخورد با مفاسد را ندارند، یقیناً خود، بستگان یا وابستگانشان در این فساد غوطه ور هستند و دستگاه قضایی باید آنها را به سزای عملشان برساند.
وی یادآور شد: امام صادق (ع) فرمودند سه چیز است که مردم به آن نیاز دارند، امنیت، عدالت و رفاه که به لطف خداوند و تلاش های نیروهای مقتدر امنیتی، نظامی و انتظامی امنیت برقرار است و باید برای برقراری عدالت و رفاه هم تلاش کرد و از همه مهمتر مسئولان باید با اقدام و عملشان حافظ خون شهدا باشند.

کد خبر 4715195

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بسیج حقوقدانان کرمانشاه مبارزه با فساد اقتصادی ماه محرم بوشهر قزوین هفته دولت شیراز ایلام مراسم عزاداری گرگان شهرکرد اربعین حسینی خرم آباد خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان ماه محرم و صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد

محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات اظهار کرد: در تمامی دنیا دور دوم انتخابات نسبت به دوره نخست آن شاهد مشارکت کمتری هستیم و امر غیر عادی نیست.

او افزود: انتخابات در تهران انتخابات بین کسانی است که پایبند نظام هستند و فرقی ندارد کدام یک از کاندید‌ها راهی مجلس شوند البته نباید از اهمیت شرکت در انتخابات دور دوم مجلس غافل شد.

سفیر اسبق کشورمان درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: مجلس علاوه بر کارکرد قانون گذاری وظیفه نظارت بر دستگا‌های اجرایی را دارد چرا که پول و قدرت در این نهاد‌ها نهفته است و مجلس باید مراقب باشد تا فسادی در این مجموعه‌ها صورت نگیرد.

او ادامه داد: برای اینکه مجلس نقش نظارتی و ضد فساد خود را به خوبی ایفا کند در ابتدا باید زمینه ایجاد فساد را در میان نمایندگان از بین ببرد و اگر نماینده‌ای دچار تخطی در این زمینه شد باید به شدت با او برخورد شود و به عبارتی دیگر مجلس باید از فساد ایمن باشد.

قدیری ابیانه گفت: از زمانی که نمایندگان وارد مجلس می‌شوند فساد به سمت آنها هجوم می‌آورد و وعده‌های آنچنانی به آنان داده می‌شود و برخی درخواست‌های عجیب از آنان دارند. البته مردم افراد خوبی را انتخاب کرده اند، اما با این حال باید مراقب بود و تضمینی وجود ندارد که فردی که در گذشته مرتکب فساد نشده در آینده نیز از آن مصون باشد.

این فعال سیاسی در پایان گفت: همچنین نمایندگان باید در بدو ورود به مجلس و آغاز به کار مجلس دوازدهم به ریشه‌یابی مشکلات کشور پرداخته و راه حلی برای آن‌ها پیدا کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • واکنش‌ها به نجات بابک زنجانی از اعدام؛ درس بابک زنجانی به متهم فساد «چای دبش»
  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست