Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ مسعود تجریشی درباره اخذ عوارض آلایندگی از صنایع آلاینده به ویژه در منطقه پارس جنوبی گفت: این قانون در حدود دو سال است که در حال اجراست، اما ما اصرار داریم که به جای عوارض، صنایع آلاینده مالیات بپردازند.

وی ادامه داد: وقتی مالیات پرداخت شود این مبلغ وارد خزانه کشور می‌شود و هزینه‌کرد آن کاملا مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر براساس قانون اگر سازمان محیط‌زیست اعلام کند، یک پالایشگاه به طور مثال باعث ایجاد آلودگی در آب‌های زیرزمینی منطقه شده است، یک درصد از فروش این پالایشگاه یا صنایع برای رفع این آلایندگی دریافت می‌شود.

معاون محیط زیست‌انسانی سازمان محیط‌زیست خاطرنشان کرد: در حال حاضر این درصد از فروش محصولات صنایع آلاینده یا پالایشگاه‌ها دریافت و در اختیار استانداری‌ها قرار داده می‌شود و از طریق آن‌ها بین شهرستان‌های تحت تاثیر تقسیم می‌شود.

معاون سازمان محیط زیست گفت: مشکلی که به نظر ما این قانون دارد، این است که این عوارض برای رفع آلایندگی و برای محیط زیست هزینه نمی‌شود و مشخص نیست این عوارض در کجا هزینه می‌شود.

وی ادامه‌داد: ما در عسلویه مدل سازی و مشخص کردیم، بخشی از آلودگی هوا ناشی از فعالیت صنایع و پتروشیمی‌ها تا استان‌های مجاور نیز می‌رود.

تجریشی با بیان اینکه میزان آلایندگی صنایع در عسلویه را مشخص کرده‌ایم، تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد عوارضی که صنایع آلاینده در عسلویه پرداخت می‌کنند، در بوشهر هزینه می‌شود و مابقی در استان‌های مجاور که متاثر از آلایندگی این صنایع هستند، هزینه می‌شود که این موضوع باعث اعتراض برخی نمایندگان مجلس شده است.

تجریشی ادامه داد: میزان آلایندگی پتروشیمی‌ها و صنایع را مشخص و برآورد کرده‌ایم که این صنایع و پتروشیمی‌ها تا چه میزان هوا را آلوده می‌کنند و براساس این بررسی‌ها مشخص شد، آلاینده ساکس بالاترین میزان آلایندگی را در منطقه دارد.

وی تاکید کرد: معتقدم دریافت این عوارض در کاهش آلایندگی‌های این صنایع و پتروشیمی‌ها تاکنون موثر نبوده است و ما همچنان معتقدیم بجای عوارض باید مالیات سبز اخذ و در صندوق محیط زیست وارد شده و با اعطای وام به صنایع به رفع آلایندگی صنایع کمک شود. در حال حاضر اصلا چنین اتفاقی نمی‌افتد و با وجود اینکه ده سال است از ایجاد صندوق ملی محیط زیست می‌گذرد، اما تاکنون هیچ ریالی از این عوارض به صندوق پرداخت نشده است. در تمام دنیا نیز با پرداخت عوارض به محیط‌زیست و اعطای وام به صنایع، تمامی صنایع آلاینده به صنایع هایتک تبدیل شده‌است. منبع: ایلنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 صنایع آلاینده صنایع هایتک صندوق ملی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا

دریافت 24 MB

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آخرین روز از گرامیداشت هفته زمین پاک و با هدف ترویج فرهنگ محافظت از محیط زیست و منابع طبیعی، جشنواره زمین پاک در شهرستان آستارا با حضور مسؤولان ارشد استانی و شهرستانی، دانش آموزان، دبیران و جوامع محلی در محل خانه محیط زیست پناهگاه حیاط وحش این شهرستان برگزار شد.

کد خبر 6090076

دیگر خبرها

  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • شهروند خبرنگار،آلاینده های زیست محیطی کامیونها درپلدشت