Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@16:48:50 GMT

ناکامی جدید نتانیاهو قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۶۶۹۲۶

ناکامی جدید نتانیاهو قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی

خبرگزاری روزیترز در گزارشی به رقابت های پیش از انتخاباتی در فلسطین اشغالی پرداخت و نوشت: تلاش نتانیاهو برای نصب دوربین در مراکز اخذ رای در مناطق عرب نشین، با مخالفت پارلمان، ناکام ماند. اما  او با بهره برداری از این شکست، رقبای انتخاباتی خود را به دزدیدن نتایج انتخابات آتی متهم کرده است.

نتانیاهو رهبر حزب راستگرای لیکود در تبلیغات انتخاباتی خود به شدت به موضوع تقلب در رای گیری آتی دامن می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) برگزار شود. 

نخست وزیر اسرائیل از هواداران خود خواسته برای  تضمین پیروزی اش در انتخابات پارلمانی پای صندوق  حاضر شوند؛ این درحالی است که اعضای حزب لیکود این گونه تبلیغ می کنند که قرار است تقلب های گسترده ای در مراکز اخذ رای در مناطق عرب نشین صورت بگیرد.

رویترز نوشت : پس از موافقت کابینه نتانیاهو با پیش نویس قانون نصب دوربین در مراکز اخذ رای در مناطق عرب نشین، این پیش نویس روز دوشنبه با مخالفت پارلمان اسرائیل روبه رو شد.

 بیشتر کشورهای غربی محدودیت هایی برای استفاده از دوربین در مراکز رای گیری قائل هستند و تحلیل گران معتقدند که اجرای این اقدام با موانعی روبه رو می شود.

دادستان کل اسرائیل که به دلیل حفظ حریم شخصی با نصب دوربین در مراکز اخذ رای مخالفت کرده، پس از دو هفته از انتخابات بار دیگر نتانیاهو را برای تفهیم اتهامات درباره فساد احضار خواهد کرد.

**ترساندن اعراب برای عدم حضور پای صندوق رای

منتقدان بر این باورند که هدف از طرح حزب لیکود، ترساندن و ارعاب اعراب ساکن اراضی اشغالی برای عدم مشارکت در انتخابات و کاهش نسبت رای آنان است. این مسئله در کنار تبلیغات گسترده حزب لیکود برای وقوع تقلب در انتخابات، نتانیاهو را به خط مقدم نبرد برای باقی ماندن در سیاست سوق داده است.

این طرح همچنین به نتانیاهو که ارتکاب هرگونه جرم و فسادی را انکار می کند، فرصت داده تا سخت ترین رقبای جناح راست و میانه خود را منتسب به جناح چپ کند که هیچ طرح جایگزینی برای مخالفت با پیشنهادهای نتانیاهو ارائه نمی دهند.

نخست وزیر اسرائیل درباره مخالفان خود می گوید:  این سیاستمداران با گروه های عربی که نگران تصویب پیش نویس قانون نصب دوربین در مراکز اخذ رای هستند، همراه و همسو هستند. اعراب ۲۱ درصد از ساکنان اراضی اشغالی را تشکیل می دهند که در انتخابات، به احزاب عربی و جناج چپ رای می دهند.

آویگدور لیبرمن وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل و عضو  حزب "اسرائیل خانه ما" و بینی گانتس رهبر حزب "آبی سفید"  از جمله کسانی هستند که با نصب دوربین در مراکز اخذ رای مخالفت کردند و نظرسنجی ها حاکی از رقابت شدید میان لیکود و حزب آبی و سفید و افزایش حمایت ها از لیبرمن است.

نتانیاهو در پیامی پس از مخالفت پارلمان با طرحش مدعی شد: دلیلی ندارد مخالفانی که خواستار برگزاری انتخابات شفاف و بی عیب هستند با قانون نصب دوربین که مانع تقلب در انتخابات می شود، مخالفت کنند.

نخست وزیر اسرائیل از پیوستن لیبرمن به جناح چپ و احزاب عربی نیز ابراز ناامیدی کرد.

از سوی دیگر ایمن عوده رهبر حزب اصلی اعراب در پارلمان اسرائیل از مخالفت پارلمان با طرح نتانیاهو استقبال کرد و آن را "شکست لیکود در برابر پیروزی شهروندان عرب" خواند.

وی افزود: اما این شکست نتانیاهو در پارلمان ممکن است به نفع وی باشد و از وی تصویر یک قربانی احتمالی در انتخاباتی که قرار است در آن تقلب شود، ارائه دهد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسرائیل پارلمان فلسطین بنیامین نتانیاهو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۶۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • معاریو: نتانیاهو مدت‌هاست باری بر دوش «اسرائیل» شده است
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • رئیس اپوزیسیون رژیم اسرائیل به امارات می‌رود
  • رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • مخالفت اسرائیل با صدور ویزا برای کمیسر کل آنروا
  • کاخ سفید: همچنان با حمله اسرائیل به رفح مخالفیم