Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@04:29:47 GMT

افزایش ۲۵ درصدی بدهی بخش دولتی به شبکه بانکی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۴۲۴۹

به گزارش اکوفارس به نقل از ایرنا، بدهی بخش دولتی به نظام بانکی به دلیل ساختار بودجه و کسری های مکرر شرکت های دولتی همواره روندی افزایشی بوده است.

بر اساس بررسی‌های آماری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، میزان بدهی بخش دولتی به شبکه بانکی در دوره زمانی یکساله (خرداد ۹۷ تا خرداد ۹۸) حدود ۷۱ هزار میلیارد تومان رشد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدهی بخش دولتی به شبکه بانکی در خرداد ۹۷ حدود ۲۷۶ هزار میلیارد تومان و در اسفند ۹۷ معادل ۳۳۲ هزار میلیارد تومان بوده است.

بدهی بخش دولتی به نظام بانکی در اسفند ۹۶ معادل ۲۲۹ هزار میلیارد تومان شده بود.

جزئیات بدهی دولت و شرکت‌های دولتی به بانک‌ها

بر اساس آمار بانک مرکزی، از مجموع بدهی ۳۴۷ هزار میلیارد تومان بخش دولتی به نظام بانکی، حدود ۳۱۸ هزار میلیارد تومان به دولت و ۲۹ هزار میلیارد تومان به شرکت‌ها و موسسات دولتی اختصاص داشته است.

بدهی دولت به شبکه بانکی در خرداد ۹۸ نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹.۹ درصد و نسبت به اسفند ۹۷ حدود ۴.۷ درصد افزایش داشته است.

دولت در خرداد ۹۷ حدود ۲۴۵ هزار میلیارد تومان و در اسفند ۹۷ معادل ۳۰۴ هزار میلیارد تومان به بانک ها بدهی داشت.

حجم بدهی شرکت ها و موسسه های دولتی نیز در خرداد امسال به ۲۹ هزار میلیارد تومان رسید، در حالی که میزان بدهی این شرکت ها در خرداد ۹۷ حدود ۳۱ هزار میلیارد تومان بوده که نشان دهنده کاهش ۷.۴ درصدی است.

اما میزان بدهی شرکت های دولتی به بانک ها در مقایسه با اسفند ۹۷ حدود ۲.۳ درصد بالا رفته است. بدهی این شرکت ها در اسفند ۹۷ به ۲۸ هزار میلیارد تومان رسیده بود.

رشد ۲۲ درصدی بدهی بخش غیردولتی

بدهی بخش غیردولتی به شبکه بانکی در خرداد ۹۸ به یک هزار و ۳۴۷ هزار میلیارد تومان رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۱.۹ درصد و نسبت به  اسفند ۹۷ حدود ۲.۷ درصد بالا رفته است.

حجم بدهی بخش غیردولتی به نظام بانکی در خرداد ۹۷ حدود یک هزار و ۱۰۵ هزار میلیارد تومان، اسفند ۹۷ معادل یک هزار و ۳۱۲ هزار میلیارد تومان و اسفند ۹۶ حدود یک هزار و ۹۱ هزار میلیارد تومان بوده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟

سبد درآمد ثابت با امکان سرمایه‌گذاری همزمان در چند بانک و خرید اوراق مرابحه دولتی، می‌تواند سالانه تا 33 درصد سود یا بازدهی کسب کند.

سبد درآمد ثابت نوعی سبدگردانی اختصاصی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار است که با تشکیل سبدی از کم‌ریسک‌ترین دارایی‌ها مانند سپرده‌ بانکی، صندوق درآمد ثابت، اوراق دولتی(اخزا)، و درصد کمی طلا و سهام(در شرایط صعودی)، سود یا بازدهی بالاتری از سپرده بانکی و حتی صندوق درآمد ثابت کسب می‌کند.

در حال حاضر مجموعه ترنج که 230 هزار میلیارد ریال دارایی تحت مدیریت دارد، خدمت سبد درآمد ثابت را تحت نظارت سازمان بورس ارائه می‌دهد. بازدهی سبد درآمد ثابت ترنج حدودا ۳۳ درصد می‌باشد، که این میزان بسته به ریسک‌پذیری مشتریان تغییر می‌کند. برای مشاوره رایگان با شماره‌ ۰۲۱۷۹۳۲۶ و یا از طریق لینک «سبدگردانی» اقدام کنید.

مراحل ریسک سنجی و تشکیل سبد درآمد ثابت 

ترنج طی فرآیندی میزان ریسک و انتظار بازدهی سرمایه‌گذار را تعیین می‌کند و سپس با تعیین مدیر سبد اختصاصی، دارایی وی را با نام و تحت تملک خود او و نظارت سازمان بورس سرمایه‌گذاری می‌کند؛ مراحل تشکیل سبد درآمد ثابت:

مشاوره و تعیین اهداف سرمایه‌گذاری ریسک‌ سنجی سرمایه‌گذار انعقاد قرارداد سبدگردانی دریافت کد سبد اختصاصی از سازمان بورس تخصیص استراتژیک دارایی‌ها دریافت اعتبار در صورت صلاحدید مدیر پورتفوی از کارگزاری

دریافت اعتبار و افزایش سرمایه اولیه

در سبدگردانی اختصاصی امکان دریافت اعتبار نیز وجود دارد؛ برای مثال افراد با آورده ۲۰ میلیارد تومان بسته به ریسک خود می‌توانند درصدی اعتبار دریافت کنند. برای نمونه اگر سرمایه‌گذار ۳۰ درصد اعتبار دریافت کند با سرمایه‌ اولیه ۲۶ میلیارد تومان سبد اختصاصی خود را تشکیل می‌دهد.

برای دریافت مشاوره رایگان صفحه «سبدگردانی اختصاصی ترنج» را باز کنید و یا با‌شماره تلفن ۰۲۱۷۹۳۲۶  تماس بگیرید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • سقف خرید و تراکنش کارتی در پست بانک ایران افزایش یافت
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد