Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسین صومی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اعلام کرد: براساس غربالگری هایی که بر روی ۷۲ درصد جمعیت کل استان انجام شد آزمایش ۳ درصد افراد از نظر استعمال مواد مخدر و الکل مثبت است.

وی ادامه داد: وظایف دانشگاه علوم پزشکی کنترل مصرف مواد مخدر و پیشگیری و اطلاع رسانی در خصوص عوارض مصرف مواد مخدر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صومی اظهار داشت: سالانه ۵۰۰ تن تریاک و ۱۶۴ تن هروئین در ایران مصرف می‌شود و طبق بررسی‌های صورت گرفته در سال گذشته در کشور از هر ۵۰ نفر یک نفر از الکل استفاده کرده‌اند.

وی افزود: کاهش ۲۵ درصدی نرخ بروز اعتیاد با تقویت عوامل محافظت کننده و کاهش عوامل خطر در محیط های هدف از جمله برنامه های اولویت دار این دانشگاه است که در این راستا ۱۵ برنامه عملیاتی واضح در حوزه فرهنگی، ۴ برنامه در حوزه درمان و ۶ برنامه در حوزه آسیب اجرا می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی برای ۸۰۰ نفر از سرشاخه‌های جوانان داوطلب هلال احمر کشور خبرداد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۸ مرکز درمان سرپایی، ۳۳ مرکز میان مدت، ۱۲ مرکز کاهش آسیب و ۱ مرکز بلند مدت ترک اعتیاد در استان، گفت: این دانشگاه در راستای اهداف کاهش اعتیاد و پیشگیری از آن واحد مراقبت بعد از خروج از زندان و مرکز ماده ۱۶ را راه اندازی کرده است.

صومی با اشاره به فعالیت بیمارستان رازی تبریز به عنوان تنها مرکز بستری بیماران روحی و روانی در استان، ادامه داد: برای کاهش بار مراجعه به این بیمارستان در شهرستان های اسکو، بستان آباد و هادی شهر مراکز بستری بیماران روحی و روانی راه اندازی شد و به دنبال ایجاد این مرکز در اهر و ارس نیز هستیم.

۶۱۲۰/۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی علوم پزشکی مراکز ترک اعتیاد مبارزه با موادمخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!