Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر فلاحی روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با اشاره به موفقیت آمیز بودن نخستین سال اجرای طرح "زمستان بیدار" برای رونق بخش گردشگری این استان اردبیل در فصل پاییز و زمستان گفت: برنامه های زمستان بیدار امسال پرمحتواتر و با برنامه‌ریزی ویژه به اجرا در می‌آید.

وی بیان کرد: متاسفانه تا کنون فصل زمستان به عنوان فصل رکود در حوزه گردشگری استان اردبیل بود ولی از سال گذشته با هدف خارج کردن گردشگری استان از حالت تک فصلی و با شعار "زمستان بیدار" برنامه‌ریزی دقیقی برای معرفی جاذبه‌های زمستانی استان اردبیل آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: در همین راستا برای توسعه گردشگری زمستانی در اردبیل سال گذشته مجوز ایجاد سه پیست اسکی جدید در استان صادر و تسهیلات لازم نیز برای آنها مصوب شد.

وی با اشاره به اهمیت تامین زیرساخت‌های گردشگری در جذب گردشگران حرفه‌ای به استان اردبیل افزود: در این زمینه مجوز ایجاد ۲ هتل پنج ستاره در استان صادر شده و عملیات احداث آنها آغاز شده است.

فلاحی با تاکید بر اینکه جاذبه‌های تاریخی استان می‌تواند تاثیر بسزایی بر جذب گردشگر داشته باشد، گفت: تعریف مسیر بازدید جدید در مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی باعث شده تا ماندگاری مسافران و گردشگران در این مجموعه از ۲۰ دقیقه به ۲.۵ ساعت افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، سال گذشته به منظور جذب گردشگران به استان اردبیل در فصل زمستان، برنامه‌های متنوعی در قالب "جشنواره زمستان بیدار" از اول فصل زمستان تا اواخر اسفندماه به اجرا در آمد و قرار است امسال نیز برای دومین سال این جشنواره برگزار شود.

در جشنواره "زمستان بیدار" سال گذشته استان اردبیل، طی ۱۰ هفته برنامه‌های متنوعی برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری این استان به اجرا درآمد و هر هفته در یکی از شهرستان‌های این استان قابلیت‌های گردشگری خود را معرفی کرد.

پارسال برای هر هفته این جشنواره، عناوین خاصی از جمله موسیقی اقوام، ورزش درمانی، صنایع دستی، جشنواره غذاهای بومی و محلی، ساخت تندیس‌های برفی و یخی، کودک و زمستان و زمستان از نگاه دوربین تعریف شد و قرار است امسال نیز این برنامه‌ها با گستره وسیع‌تر و دقیق‌تر به اجرا در آید.

در قالب جشنواره زمستان بیدار که با هدف معرفی بیشتر توانمندی های مختلف گردشگری استان و جذب گردشگران داخلی و خارجی در فصول غیر گردشگری طراحی شده، قرار است اقتصاد گردشگری و نشاط در استان اردبیل استمرار یافته و فعالیت های ورزشی مرتبط با زمستان احیا شود.

استان اردبیل با یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه بوده و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر ۳۲ واحد هتل با بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ تخت، ۸۷ واحد هتل آپارتمان با بیش از پنج هزار و ۴۰۰ تخت، ۹۸ واحد مهمانپذیر با بیش از چهار هزار و ۶۰۰ تخت، سه واحد کمپینگ گردشگری با ۴۰ تخت، ۲ واحد مجتمع گردشگری با ۱۵۰ تخت و ۲ واحد اقامتگاه بوم گردی با ۵۰ تخت در خدمت گردشگران استان اردبیل است.

تعداد گردشگران ورودی به استان اردبیل در سال گذشته حدود هشت میلیون نفر بوده و شهرستان سرعین به عنوان قطب مجتمع های آبدرمانی کشور نقش موثری در رونق گردشگری این استان دارد.

۱۹۰۵/۶۰۱۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری اقامت گاه بوم گردی جشنواره اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ شعاعی با بیان اینکه در بحث بازآفرینی عمدتا دو رویکرد در کشور داریم که یکی از این رویکردها، رویکرد رایجی است که از طرف ستاد شرکت بازآفرینی نیز با هدف ایجاد مشوق لازم برای ساخت و تجدید بنای بافت‌های فرسوده پیگیری می‌شود، گفت: رویکرد این امر نیز آن است که هم بحث خدمات و هم بحث مخاطرات در آن دیده شود.

وی بابیان اینکه خروجی این رویکرد این است که به صورت کلی یا موضعی طرح‌هایی در این بافت‌ها اجرا می‌شود، ادامه داد: با توجه به اینکه بستر زیرساختی موجود در این بافت‌ها وجود دارد اقبال بر این است که از بستر‌های موجود استفاده شود، اما چون زیرساخت‌ها عمر زیادی دارند مشکلاتی در آنها خواهیم داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه در محلات هدف بازآفرینی شهری یک بخش مربوط به بافت فرسوده و یک بخش مربوط به بافت ناکارآمد است، افزود: در این زمینه باید تفکیک قائل شویم، زیرا بافت‌های ناکارآمد معمولا بافت‌هایی است که به لحاظ تفکیک و زندگی از دست حکمران خارج بوده و در طول ادوار گذشته سر و شکل گرفته است و معمولا محلاتی که به زورآباد‌ها معروف هستند این شکلی بوده‌اند.

شعاعی با بیان اینکه بافت‌های فرسوده نیز بافت‌هایی را شامل می‌شود که به لحاظ سابقه شهری در شهر‌های مختلف سابقه زیادی از زندگی در آن جا وجود دارد، گفت: عمر زیادی از بافت‌های فرسوده گذشته و معمولا در مراکز شهر قرار دارند و بافت‌هایی هستند که مردم شهر یک قرابت و یک همزاد پنداری با آن دارند.

وی با توضیح اینکه در بافت‌های فرسوده یک رویکرد این است که این بافت‌ها را با ضوابط و مسائل شهرسازی به روز کنیم، افزود: رویکرد‌های جدیدی که در کشور در حال اتفاق افتادن است توسعه گردشگری در این مناطق با اعطای تسهیلات و مشوق‌ها است که اگر درست اجرایی شود از طرح‌های بسیار خوب است.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه درباره بافت‌های ناکارآمد مسائل مختلفی طرح موضوع می‌شود، گفت: از جمله این مسائل می‌توان به بحث‌هایی نظیر توانمندسازی و جابه‌جایی اشاره کرد که در مورد این بافت‌ها بررسی و مطالعات دقیق از اهمیت بسزایی برخوردار است و همچنین طرح‌هایی که آماده می‌شود حتما باید یک سیستم کارگزاری حتی در بافت‌های فرسوده نیز مستقر باشد، زیرا بخش‌های دولتی معمولا توان و فرصت کافی برای راهبری با تمام جزئیات نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • اخبار پرسپولیس نقل و انتقالات زمستانی و بازی ترابی
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • شرایط جوی ناپایدار در استان اردبیل تداوم می‌یابد
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند