Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به نوشته مجله نیوزویک، جیمز ماتیس، وزیر دفاع پیشین آمریکا دوشنبه در نیویورک گفت، گرچه دولت دونالد ترامپ باید به دلیل حساسیت اعتراضات هنگ‌کنگ با احتیاط عمل کند، اما آمریکا باید دست‌کم به لحاظ معنوی در کنار کسانی که برای آزادی‌های خودشان مبارزه می‌کنند، بایستد.

ماتیس گفت: این معترضان برای حقوق بشر ایستادگی می‌کنند و زمانی که مردم برای دستیابی به چنین مواردی به پا خیزند، فکر می‌کنم که ما باید در کنار آن‌ها باشیم، حتی اگر فقط به لحاظ معنوی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانونگذاران آمریکایی از دو جناح و همچنین شخص ترامپ، علنا از واکنش دولت هنگ‌کنگ و حامیانش در پکن به این اعتراضات انتقاد کردند. کنگره آمریکا پاییز امسال لایحه جدیدی را بررسی می‌کند که اجازه تحریم مقام‌های چین و هنگ‌کنگ را که به نقض حقوق بشر متهم هستند، می‌دهد.

منتقدان به لایحه استرداد مظنونان که جرقه اعتراضات را زد، معتقدند این مسیر به الگوی یک کشور، دو سیستم و همچنین آزادی‌های شخصی و سیاسی در هنگ‌کنگ لطمه می‌زند. جیمز ماتیس روز دوشنبه همچنین گفت، این لایحه تحت حمایت پکن در نقض با این توافق بود.

وزیر دفاع پیشین آمریکا همچنین تاکید کرد، این ناآرامی یک مساله داخلی نیست. روز یکشنبه ده‌ها هزار تن از معترضان به کنسولگری آمریکا در هنگ‌کنگ رفته و خواستار حمایت بیشتر دولت ترامپ شدند. معترضان با همراه داشتن پرچم‌های آمریکا و پلاکاردهایی همچنین از کنگره درخواست کردند تا قانون حقوق بشر و دموکراسی ۲۰۱۹ هنگ‌کنگ را تصویب کند.

با این حال، رئیس پیشین پنتاگون هشدار داد که آمریکا باید برای واکنش به این ناآرامی محتاط عمل کند. او توضیح داد: ما باید محتاط باشیم. نمی‌خواهیم بگوییم که قصد داریم لشکر هشتاد و دوم هوابرد را برای این کار به هنگ‌کنگ بیاوریم. اما به لحاظ معنوی چطور؟ بله، معتقدم که ما باید در کنار آن‌ها بایستیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ماتیس هنگ کنگ ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۶۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین

 تارنمای خبری آکسیوس افشا کرد که دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا در همکاری با پلیس این کشور و با استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های نظارتی، معترضان هوادار فلسطین را شناسایی می‌کنند.

این وبگاه نوشت: مجریان قانون هنگام بررسی اعتراض‌های دانشگاهی [در ایالات متحده]و معترضان دستگیر شده، به ابزار‌های تشخیص چهره و نظارت بر رسانه‌های اجتماعی تکیه می‌کنند. با این حال، این فناوری‌ها نواقص بسیاری داشته و ممکن است برخی به اشتباه شناسایی شده و حتی مسئولان از این فناوری سوء استفاده کنند.

در ادامه گزارش آکسیوس آمده است: همکاری پلیس و دانشگاه‌ها در زمینه مسائل ایمنی سابقه طولانی‌ای داشته و تصاویر دوربین‌های دانشگاه ها، موقعیت جغرافیایی معترضان و مطالب منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی در اختیار نهاد‌های امنیتی قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، بخش انتظامی دانشگاه‌ها در دوران همه گیری کرونا و به بهانه نظارت بر مسائل ایمنی مانند تیراندازی‌های احتمالی، ابزار‌های نظارتی بیشتری خریداری کردند. حتی برخی دانشگاه‌ها پلاک خوان‌های خودکار را در محوطه نصب کردند.

آکسیوس یادآوری کرده است: طبق تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲، از سال ۲۰۱۵ دست‌کم ۳۷ موسسه آموزش عالی در ایالات متحده از نرم افزار "سوشال سنتینل" (Social Sentinel) که یک ابزار نظارت بر محتوای رسانه‌های اجتماعی است، برای نظارت بر دانشجویان معترض استفاده کرده اند.

این وبگاه خبری تاکید می‌کند: اکنون بیم از آن وجود دارد دانشجویانی که در اعتراضات اخیر شرکت کرده‌اند، حتی پس از دانش‌آموختگی نیز با افزایش نظارت نیرو‌های امنیتی مواجه شوند. با این وجود، بسیاری از معترضان با فناوری‌های نظارتی آشنایی دارند.

آکسیوس می‌افزاید: در سال ۲۰۲۰ و در جریان اعتراضات "زندگی سیاه‌پوستان مهم است"، بسیاری از مردم دریافتند که ماسک‌هایی که برای جلوگیری از شیوع کووید-۱۹ بر صورت می‌زدند، می‌توانند تشخیص هویت آنها را برای دوربین‌های تشخیص چهره دشوارتر کنند. از این رو بسیاری از شرکت کنندگان در اعتراض‌های اخیر حمایت از فلسطین نیز برای جلوگیری از شناسایی، از ماسک صورت استفاده کردند.

به نوشته این رسانه، در جریان اعتراض‌های ۲ هفته اخیر دانشجویان طرفدار فلسطین، بیش از یک هزار و ۹۰۰ نفر در دست‌کم ۴۳ پردیس دانشگاهی آمریکا دستگیر شده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • حمایت بازیگر معروف آمریکایی از فلسطین +ویدئو
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • جشن فارغ‌التحصیلی با فضای ضد جنگ غزه در دانشگاه میشیگان آمریکا
  • تکذیب حمایت رابرت دنیرو از اسرائیل
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت