Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ سرهنگ "مرتضی چغلوند " در این خصوص به خبرنگاران ، اظهار کرد : با توجه به آمار و وضعیت حوادث ترافیکی در استان باید  توجه بیشتری به مقوله آموزش شود  .

او افزود :تصادفات رانندگی و به زبان فارسی دری سانحه رانندگی یا حادثه رانندگی به حادثه ترافیک خیابان و جاده ای اطلاق می شود که در آن حداقل یک وسیله نقلیه یا یک وسیله نقلیه دیگر یا با عابر پیاده و یا یک .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...ث ابت برخورد می کند که معمولا آسیب های مالی و جانی در پی خواهد داشت.

رئیس پلیس راهور لرستان  با بیان این که بر اساس رتبه بندی عوامل اصلی مرگ و میر افراد ، ناشی ازصدمات و آسیب ها ،صدمات ناشی در تصادفات رانندگی تا سال 1999 رتبه 8 این رتبه بندی را داشته است و پیش بینی می شود که تا سال 2020 این رتبه بندی دچار تغییر شده و صدمات ناشی از تصادفات رانندگی با پنج پله ارتقاء به رتبه 3 رتبه بندی سعود کند  گفت :  این امر با توجه به اظهار نظر بهداشت جهانی یک فاجعه انسانی محسوب می شود چون بیش از نیمی از آمار کشته از ناشی از حوادث ترافیکی در گروه سنی 15 تا 46 سال اتفاق می افتد یعنی قربانیان معمولا قشر جوان جامعه هستند لذا از طرف سازمان بهداشت جهانی سال 2011 تا 2020 را به عنوان دهه کاهش تلفات جاده ای در نظر گرفته شده است.

سرهنگ چغلوند با بیان این که دهه ایمنی در جاده در ایران در تاریخ 21 اردیبهشت ماه سال 1390  همزمان با سایر کشورهای دنیا شروع شده است سرهنگ چغلوند تصریح کرد: تصادفات به جز هزینه های ا نسانی ، هزینه های اقتصادی  و اجتماعی را نیز در پی خواهد داشت که بار مالی کثیری بر روی اقشار جامعه خواهد گذاشت

رئیس پلیس راهور لرستان  افزود : برای پیشگیری از بروز حوادث ترافیکی توجه به امر آموزش از سوی متصدیان امر و کسب مهارت های رانندگی صحیح از سوی کاربران ترافیک  ،کار ساز می باشد لذا در این زمینه با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان  به منظور ترویج فرهنگ خود کنترلی و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در بین اقشاری که بیشتر در معرض حوادث رانندگی می باشند .

او با بیان این که بیشترین آمار تلفات را دراین خصوص دارند (جوانان)اقدام به برگزاری دوره تربیت مربی آموزشی برای سرشاخه های آموزش بهداشت عمومی  استا ن کرده تا این مربیان بعد از طی دوره آموزشی به عنوان سفیران سلامت کلیه آموخته های خود را در خصوص حوادث ترافیکی به جامعه هدف انتقال بدهند که  امیداست که با سعی و کوشش این مربیان گام مهمی در خصوص کاهش تصادفات در استان برداشته شود .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران پلیس راهور جاده دانشگاه علوم پزشکی استان رعایت قوانین و مقررات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت