Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صمت استان قزوین گفت: در استان ۱۸۲ معدن دارای مجوز است که بیش از ۸ میلیون تن مواد معدنی از آنها استخراج می‌شود و برای ۱۲۰۰ نفر شغل ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ سعید نبیل ظهر امروز(چهارشنبه) در نشست با استاندار قزوین در استانداری قزوین اظهار کرد: با وجود چهار هزار واحد صنعتی در استان و ایجاد ۱۶۰ هزار شغل بیش از ۵ درصد سرمایه گذاری صنعتی کشور در این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در برخی صنایع مانند کاشی و سرامیک، شیشه ساختمانی و دارویی، فیلم‌های بسته بندی، قطعات خودرو، شوینده‌ها، رتبه‌های اول تا پنجم را داریم و با صدور ۱۷۰۰ مجوز تأسیس بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

این مسئول اضافه کرد: همچنین در استان ۴۰۰ طرح صنعتی با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داریم که حدود ۵ هزار میلیارد تومان در آنها سرمایه گذاری شده است.

رئیس سازمان صمت استان قزوین یادآور شد: در سال جاری ۱۴۰ پروانه با ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری صادر شده که زمینه اشتغال ۲۷۰۰ نفر را در استان فراهم کرده است.

وی افزود: همچنین ۲۵۰ جواز تأسیس با ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغالزایی ۱۰ هزار نفر از دیگر ظرفیت‌های استان است.

نبیل گفت: ۲۴ طرح بزرگ صنعتی در استان با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داریم که ۲ هزار میلیارد تومان در آنها سرمایه گذاری شده است و ۱۷ طرح نیز با کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی با ۲,۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری داریم که می‌تواند برای ۳۵۰۰ نفر شغل ایجاد کند.

۶۴۷ میلیون دلار صادرات کالا

وی عنوان کرد: در سال گذشته ۱۴۸ طرح در کارگروه تسهیل ۳۵۰ میلیارد تومان تسهیلات گرفتند و برای بازسازی و نوسازی هم ۸۵ میلیارد تومان به ۳۰ طرح پرداخت شد.

رئیس سازمان صمت بیان کرد: در تسهیلات تبصره ماده ۱۸ هم مشکلاتی داشتیم اما یک طرح با ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: بانک‌های استان به ۵۰۰ طرح مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مستقیم پرداخت کرده‌اند.

نبیل از بخش معدن هم گزارش داد و گفت: در استان ۱۸۲ معدن دارای مجوز است که بیش از ۸ میلیون تن مواد معدنی از آنها استخراج می‌شود و برای ۱۲۰۰ نفر شغل ایجاد کرده است.

وی تصریح کرد: برای ۱۱۳ محدوده معدنی گواهی کشف صادر شده که ۶۳ میلیون تن ذخیره مواد معدنی است، در بخش بازرگانی تعداد ۵۴۰ کارت بازرگانی صادر شده که ۷۱ مورد در سال قبل و ۳۰ کارت امسال صادر شده است.

وی اظهار داشت: در سال گذشته ۶۴۷ میلیون دلار کالا صادر شده که امسال تاکنون ۲۰۰ میلیون دلار صادرات ثبت شده است.

اعمال نشدن معافیت مالیاتی برای شعاع ۱۲۰ کیلومتری

نبیل گفت: در استان ۳۸ هزار واحد صنفی داریم که مجوز دارند و بیش از ۵ هزار بافنده فرش دستباف و ۱۸ کارگاه قالیبافی غیرمتمرکز داریم که مدیریت شده فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان صمت استان قزوین یادآور شد: هم اکنون ۱۷ واحد صنعتی مهم با ۶۷۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری آماده افتتاح و بهره برداری است که برای ۱۳۰۰ نفر شغل ایجاد خواهد کرد.

وی در خصوص مشکلات صنعتی هم گفت: انتقال ارز برای خرید تجهیزات و مواد اولیه، بوروکراسی اداری، اعمال نشدن معافیت مالیاتی برای شعاع ۱۲۰ کیلومتری، استقرار واحدهای صنعتی در خارج از شهرک‌های صنعتی، از مشکلات این بخش است.

نبیل در پایان اضافه کرد: توسعه بر اساس ساخت داخل، توسعه صادرات غیر نفتی، توسعه معادن، شرکت‌های دانش بنیان، توسعه سرمایه گذاری، ساماندهی بازار و اصلاح نظام توزیع از سیاست‌های وزارت صمت در سال جاری است که در استان نیز این رویکرد دنبال می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه بوده و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد (شناسه) یکتا را دریافت کنند. 

به گزارش ایسنا، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد