Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@10:36:51 GMT

تاثیر رنگ کابینت بر دکوراسیون داخلی

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۷۰۱۹

تاثیر رنگ کابینت بر دکوراسیون داخلی

انتخاب رنگ مهمترین فاکتور در دکوراسیون داخلی محسوب می شود. رنگ ها تاثیر شگفت انگیزی بر روح و روان و احساس انسان می گذارند. به همین دلیل انتخاب رنگ ها و ترکیب آنها با یکدیگر نقش موثری در دکوراسیون منازل ایفا میکند.

ما در یک دنیای رنگارنگ زندگی می کنیم و بخش زیادی از زیبایی اشیا و محیط اطراف ما بدلیل وجود همین رنگهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخاب کابینت آشپزخانه نیز، رنگ یکی از موارد مهم و تاثیرگذار است. برای انتخاب رنگ کابینت ها در اولین قدم به متراژ و فضای آشپزخانه اتان توجه کنید. برای آشپزخانه های کوچک استفاده از رنگ های روشن باعث بزرگ نشان دادن فضا می‌شود. استفاده از کابینت هایی با رنگ تیره فضایی شیک و لوکس را در آشپزخانه ایجاد می کند و مخصوص آشپزخانه های بزرگ است. در ادامه چند رنگ پرطرفدار مورد استفاده در کابینت آشپزخانه را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

یکی از رنگ های پر طرفدار برای کابینت، رنگ قهوه ای است. اکثر چوب‌ها رنگ قهوه ای دارند. رنگ قهوه‌ای همیشه پرطرفدار بوده و گرمی و پایداری را می رساند و نشانه آرامش، زمین و طبیعت خاکی است. اگر آشپزخانه کوچکی دارید از رنگ های روشن در این طیف استفاده نمایید، در انتخاب رنگ کابینت می توانید از رنگ قهوه ای بصورت ترکیبی با کرم رنگ نیز استفاده کنید و زیبایی فضای آشپزخانه را دو چندان نمایید. استفاده از رنگ های ترکیبی در کابینت، یکنواختی را کاهش می دهد. برای آشپزخانه های بزرگ تر از رنگ قهوه ای تیره استفاده کنید.

رنگ سفید، یک رنگ آرامش بخش و پرطرفدار در انتخاب کابینت است. استفاده از این رنگ فضا را بزرگتر و دلبازتر نشان میدهد. همچنین این رنگ آشپزخانه را تمیزتر و شیک تر نشان داده و بیشتر در سبک کابینت های مدرن کاربرد دارد. یکی از مزیت های استفاده از این رنگ در کابینت این است که بسادگی می توان سایر وسایل را با آن هماهنگ کرد و هیچگاه از مد نمی افتد.

اگر می خواهید فضایی اغواکننده، جذاب و متفاوت را در دکوراسیون آشپزخانه ایجاد کنید می توانید از رنگ مشکی در کابینت ها بهره ببرید. رنگ مشکی برای خلق ابهت و برازندگی بکار می رود. این رنگ بهتر است برای کابینت در آشپزخانه هایی با متراژ بالا استفاده شود. بطور کلی در آشپزخانه های بزرگ محدودیتی برای رنگ کابینت وجود ندارد. رنگ مشکی را می توان با رنگ های متضاد بسیاری بکار برد.

حضور رنگ های سفید و سبز در کنار رنگ مشکی باعث ایجاد پویایی و سرزندگی در فضا می شود. رنگ سفید از دیرباز به عنوان مکملی برای رنگ مشکی بوده است. ترکیب این دو رنگ فضایی کلاسیک را ایجاد می کند و با سایر رنگ ها به راحتی هماهنگ می شوند.  همچنین رنگ مشکی در کابینت ها را می توان با رنگ قرمز ترکیب کرد.

ترکیب رنگ زرد با مشکی در کابینت ها باعث ایجاد حس سرزندگی در آشپزخانه می شود. در کابینت های آشپزخانه از رنگ های ترکیبی بسیاری می توان استفاده کرد. استفاده از رنگ طوسی در کنار رنگ قرمز یا رنگ طوسی در کنار رنگ زرد ترکیب هایی محبوب، زیبا، خاص و پرطرفدار را ایجاد می کند. همچنین استفاده از رنگ آبی تیره در کنار رنگ سفید فضایی منحصر بفرد را در آشپزخانه شما ایجاد می کند.

استفاده از رنگ های خنثی مثل کرم، طوسی و مشکی در کابینت ها، ترکیبی بی نظیر را در آشپزخانه بوجود می آورد.  بنابراین عدم استفاده از رنگهای شاد تاثیر منفی بر محیط آشپزخانه و خانه شما نخواهد داشت.

در اکثر این ترکیبات و دکوراسیون‌ها رنگ سفید و طوسی، به همراه رنگ های تیره و روشن دیگر، در ایجاد یک آشپزخانه مدرن سهیم هستند. این رنگ ها نماینده مدرنیته و تمایل به سادگی در دنیای دکوراسیون امروزی هستند.

با استفاده از کمی خلاقیت و تخصص، براحتی می توانید رنگ آشپزخانه خود را به صورتی منحصر بفرد طراحی کنید. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که در هنگام طراحی آشپزخانه باید دکوراسیون کلی خانه را درنظر گرفته و در هماهنگی کامل با آن باشید.

شما عزیزان جهت بازدید از انواع کابینت‌ها و خرید کابینت می‌توانید به سایت خوگر پلاس مراجعه کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کابینت آشپزخانه دکوراسیون داخلی رنگ آمیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون

ایتنا - مدت‌هاست که مشخص شده است که قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.
تحقیقات جدید ژنتیکی، اکنون افرادی را که ممکن است آسیب‌پذیرتر باشند را نشان می‌دهد. تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی 800 بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان در انتشار خبری خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلا به این بیماری در معرض 10 آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال 1974 در معرض این بیماری قرار داشتند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند. گروهی به سرپرستی دکتر برنت فوگل، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی توضیح دادند که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با پیدایش پارکینسون مرتبط است. این مطالعه نشان داد که انواع فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت‌کش‌ها قرار داشتند "غنی" شد.

این یافته‌ها در 25 آوریل در مجله NPJ Parkinson’s Disease منتشر شد.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار متابولیت‌ها در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن در معرض مزمن با آفت‌کش‌ها رخ می‌دهد.

 
همانطور که ترکیبات سمی - از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌هاست با پارکینسون مرتبط است - در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند و می‌توانند اجسام لویی در بافت‌ها را تشکیل دهند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع اجسام لوی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل گفت:« این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند. به صورت روزانه، این گونه‌ها تاثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت‌کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به توسعه بیماری پارکینسون شود که به آن تعامل ژن-محیط می‌گویند.»

آیا می‌تواند گونه‌های ژنی دیگری وجود داشته باشد که افراد را مستعد خطر کند و در مسیرهای عصبی دیگر عمل کند؟ دکتر کیمبرلی پاول، سرپرست تیم تحقیق، گفت که این بسیار ممکن است. پاول، استادیار عصب شناسی در UCLA گفت: «این بیماران به نوعی مستعد بودند و اگر بتوانیم بفهمیم که چرا آنها مستعد هستند، شاید بتوانیم در این مسیرها عمل کنیم.»

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم. این یک گام رو به جلو در این مسیر است.»

دیگر خبرها

  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • ریزگردها به ترکیه رسیدند
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • بوندس‌لیگا تحت تاثیر جنگ جهانی دوم قرار گرفت!‏
  • حریق در آشپزخانه هتل در اطراف حرم مطهر رضوی