Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@02:53:56 GMT

۱۰ رفتاری که ثروتمندان باید داشته باشند

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۷۹۳۱۵

۱۰ رفتاری که ثروتمندان باید داشته باشند

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر خوب فکرش را بکنیم واقعاً حیرت انگیز است که دارایی‌های ۲۶ نفر از ثروتمندترین میلیاردر‌های دنیا با ثروت کل ۳/۸ میلیارد نفری که فقیرترین ساکنان کره زمین محسوب می‌شوند برابری می‌کند. بعضی از ما این مسأله را عادلانه نمی‌دانیم، با این حال، کماکان این سؤال برای ما وجود دارد که این افراد چطور موفق شدند تا این حد ثروتمند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت افراد ثروتمند همگی عادت‌های مشترکی دارند که به آن‌ها کمک کرده تا این حد از نظر مالی موفق شوند. در ادامه به ۱۰ عادتی می‌پردازیم که افراد ثروتمند را از فقرا متمایز می‌کند.

۱- بخشیدن و سهیم شدن نشان دهنده‌ی ثروتمند بودن است

۷۹ درصد از ثروتمندان دنیا در انجام کار‌های خیر داوطلب شده اند. آن‌ها وقف کردن زمان، پول و تخصص شان را برای خود تبدیل به یک عادت کرده اند.

اهدا کردن، انجام کار خیر و هدیه دادن به دوستان و آشنایان نه تنها مهربانی و سخاوت شما را نشان می‌دهد، بلکه از ثروتمند بودن شما هم حکایت دارد. البته آدم‌های طمعکاری هم پیدا می‌شوند که فقط به دنبال مصرف کردن باشند، اما یک شخص ثروتمند می‌داند که پول نه راکد بلکه باید در جریان باشد وافرادی هم هستند که نیاز به کمک دارند.

این بدان معنی نیست که همه‌ی ثروت خود را بر باد دهید. در واقع هر کاری باید با منطق انجام شود.

۲- نه نگویید

سعی کنید تعداد دفعاتی را که در طول روز نه می‌گویید یا ایده‌ی کسی را رد می‌کنید بشمارید. حتی اگر حالا هم صد در صد مطمئن هستید که کاری درست یا شدنی نیست، فقط صبر کنید. مدتی فرصت دهید و ذهن خود را باز کنید.

وقتی پای دستیابی به پول و ثروت در میان باشد، باید تحمل و صبر خود را بالا ببرید.

۳- اگر می‌خواهید ثروتمند شوید غیبت نکنید

غیبت کردن به روابط ما با دیگران صدمه می‌زند و در‌های موفقیت را به روی ما می‌بندد. یکی از عادت‌های افراد ثروتمند این است که هرگز غیبت هیچ کسی را نمی‌کنند.

اگر با کسی مشکل دارید، بهتر است پیش او بروید و مستقیماً با خودش صحبت کنید. این طرز رفتار اعتبار شما را در سطوح بالاتر جامعه بالا می‌برد.

۴- هدف داشته باشید نه آرزو

اگر می‌خواهید به موفقیت دست پیدا کنید، یک هدف برای خودتان تعیین کنید، نه اینکه فقط آرزو کنید. برخلاف رؤیاها، هدف‌ها قابل کنترل هستند. برای اینکه بتوانید به سمت ثروت قدم بردارید، برنامه ریزی کنید و بدانید که دقیقاً چه می‌خواهید.

۵- ثروتمند‌ها امیدوار نیستند که یک روز پول هنگفتی را برنده شوند

توماس کورلی، نویسنده‌ای که در مورد میلیونر‌های خود ساخته تحقیق کرده بود، به این نتیجه رسید که افراد موفق مرتباً قمار نمی‌کنند و با امید به برنده شدن در قرعه کشی دست روی دست نمی‌گذارند و منتظر نمی‌مانند.

این بدان معنی نیست که آن‌ها ریسک نمی‌کنند. قطعاً این کار را می‌کنند، اما نکته اینجا است که آن‌ها همه چیز را از قبل بررسی می‌کنند و به خودشان اتکا می‌کنند، نه ثروتی که اطمینانی از آن نیست.

۶- ثروتمند‌ها زیاد مطالعه می‌کنند

بیل گیتس، مدیر شرکت مایکروسافت می‌گوید سالانه ۱۰ کتاب می‌خواند و این کار مزایای زیادی برای او دارد. البته او در میان افراد ثروتمند تنها کسی نیست که کتاب خواندن را راه دستیابی به ثروت می‌داند.

با این حال، منظور نه کتاب‌های صرفاً سرگرم کننده، بلکه کتاب‌هایی است که درباره‌ی خودسازی هستند. کتاب‌هایی که مطالعه می‌کنید باید به شما آموزش و ایده‌های جدیدی دهند. ۱۱ درصد از افراد ثروتمند و ۷۹ درصد از افراد فقیر صرفاً برای سرگرم شدن کتاب می‌خوانند.

۷- نیازی به خودنمایی نیست

افرادی که واقعاً ثروتمند هستند معمولاً لباس‌های خیلی گران قیمتی به تن نمی‌کنند. آن‌ها ماشین‌های پرزرق و برق نمی‌خرند و به دنبال آخرین مد لباس نیستند. در واقع ممکن است همسایه‌ی شما میلیاردر باشد، اما شما هرگز متوجه این موضوع نشوید.

۸- افراد ثروتمند مراقبت از لبخندشان را به یک عادت روزانه تبدیل می‌کنند

۶۲ درصد از ثروتمندان هر روز از نخ دندان استفاده می‌کنند، در حالی که فقط ۱۶ درصد از افراد فقیر این عادت را دارند. لبخند ما یکی از اولین چیز‌هایی است که به چشم می‌آید. بدبویی دهان و زرد بودن دندان‌ها می‌تواند تصویر کلی شما را خراب کند.

۹- مقروض شدن عادت فقرا است

دیوید رمزی، تاجر آمریکایی می‌گوید افراد ثروتمند از مقرئض کردن خود دوری می‌کنند. آن‌ها اگر نیاز به خرید چیزی داشته باشند، ترجیح می‌دهند برایش پول پس انداز کنند و هزینه‌ی آن را نقد پرداخت کنند.

وام گرفتن از بانک برای رفتن به سفر یا خرید ماشین عاقلانه نیست، چون باید بهره‌ی وام را هم پرداخت کرد. قرض گرفتن یکی از موانع بزرگ در راه رسیدن به ثروت است. زندگی کردن با شرایطی فراتر از استطاعت مالی خود و ناتوانی در محاسبه‌ی درست و دقیق مالی، شما را از رسیدن به موفقیت بازمی دارد.

۱۰- به تنهایی نمی‌توانید موفق شوید

افراد ثروتمند برای خود تیم می‌سازند. آن‌ها نمی‌توانند همه‌ی کار‌ها را به تنهایی انجام دهند و باهوش‌ترین آدم‌های دنیا هم نیستند. اگر کاری را بلند نباشند، وظیفه‌ی انجام آن را به عهده‌ی کسانی می‌گذارند که دانش بیشتری در مورد آن دارند.

درخواست کمک از دیگران کار خجالت آوری نیست.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ثروتمند فقیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، از آنجایی که هوش مصنوعی با سرعتی طوفانی بر عصر دیجیتال تسلط یافته است، تعیین مزایا و معایب این فناوری چالش برانگیزتر شده است. این امر، تعیین استاندارد‌ها و سیاست‌های تنظیم فناوری را برای دولت‌های سراسر جهان دشوارتر کرده است.

اکنون، مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشکده تحصیلات تکمیلی بازرگانی دانشگاه استنفورد انجام شده است به بررسی تأثیرات هوش مصنوعی بر تشخیص جهت‌گیری سیاسی افراد می‌پردازد. در این مطالعه نشان داده شده است که جهت‌گیری سیاسی می‌تواند توسط انسان یا هوش مصنوعی و با استفاده از تصاویر چهره افراد پیش‌بینی شود، حتی زمانی که عواملی مانند سن، جنسیت و نژاد در نظر گرفته شده باشند.

کشف ارتباط میان تمایلات سیاسی و ویژگی‌های چهره

پژوهشگران پاسخ‌های ۵۹۱ نفر از شرکت‌کنندگانی که پرسش‌نامه‌های سیاسی را پر کرده‌اند، مورد بررسی قرار دادند. آنها همچنین اسکن صورت افراد را توسط الگوریتم هوش مصنوعی و ارزیابی‌کننده‌های انسان بررسی و ارتباط بین مورفولوژی چهره و ایدئولوژی سیاسی را پیدا کردند.

این مطالعه همچنین ۳۴۰۱ سیاستمدار از ایالات متحده، بریتانیا و کانادا را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

به نظر می‌رسد هوش مصنوعی با ضریب همبستگی (r) برابر با ۰.۲۲ و انسان‌ها با ضریب همبستگی ۰.۲۱، می‌توانند به درستی جهت‌گیری سیاسی را پیش‌بینی کنند.

این دقت پیش‌بینی قابل توجه است، زیرا مقیاس جهت‌گیری سیاسی دارای سطح بالایی از همسانی داخلی (α کرونباخ = ۰.۹۴) بوده و با حذف همبستگی با متغیر‌های جمعیت‌شناختی مانند سن، جنسیت و نژاد تنظیم شده است.

نتایج نشان داد که توانایی فناوری تشخیص چهره برای پیش‌بینی جهت‌گیری سیاسی به طور مشابه با روش‌های پیش‌بینی موجود قابلیت پیش‌بینی را دارد.

نویسندگان تاکید کردند: این نشان دهنده ارتباط بین تمایلات سیاسی و ویژگی‌های ذاتی چهره است که تا حد زیادی خارج از کنترل فرد است.

بر اساس این مطالعه، دقت پیش‌بینی الگوریتم با ضریب همبستگی ۰.۳۱ بیشتر شد. این نشان داد که در نظر گرفتن متغیر‌های جمعیت شناختی با ویژگی‌های چهره می‌تواند به طور قابل توجهی توانایی‌های پیش بینی الگوریتم را بهبود بخشد.

در هنگام پیش‌بینی، این مطالعه ادعا کرده است که لیبرال‌ها دارای چهره‌های کوچک‌تر و ویژگی‌های متحرک به سمت پایین هستند، در حالی که محافظه‌کاران ویژگی‌های چهره متضادی را نشان می‌دهند.

قابلیت پیش بینی جهت گیری سیاسی از تصاویر استاندارد شده پیامد‌های مهمی برای حفظ حریم خصوصی، تنظیم فناوری تشخیص چهره و درک منشاء و پیامد‌های جهت گیری سیاسی دارد.

هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی را از تصاویر چهره خنثی تشخیص می‌دهد

اکنون، این فناوری می‌تواند جهت گیری سیاسی افراد را فقط از روی تصاویر چهره خنثی آن‌‌‌ها و علیرغم در نظر گرفتن عوامل جمعیتی مانند سن، جنسیت و قومیت تشخیص دهد.

این یافته‌ها منعکس‌کننده پیامد‌های سیاسی نظارت بیومتریک است که از الگوریتم‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند و تهدید جدیدی برای حریم خصوصی و استقلال سیاسی در عصر دیجیتال است.

محققان با تاکید بر نیاز فوری به مقابله با چالش‌های عصر دیجیتال، اظهار داشتند: یافته‌های ما بر ضرورت تشخیص و رسیدگی به خطرات احتمالی فناوری تشخیص چهره برای حریم خصوصی شخصی برای محققان، مردم و سیاست‌گذاران تاکید می‌کند.

این مطالعه در مجله امریکن سایکولوژیست منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سایپا فراخوان داد / این افراد به سایت سایپا مراجعه کنند
  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • هشدار به افراد مشهور و خانواده‌شان در زمان اجرای طرح حجاب | فیلم
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • چرا برخی از دوقلوها یکی چپ‌دست دیگری راست‌دست هستند
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از نجات افراد در حال خودکشی
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • پنج چیزی که به دست آوردنشان برای ثروتمندان هم سخت است!