Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد گفت: فاضلاب به تهدیدی نگران کننده برای بافت تاریخی یزد تبدیل شده است. ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۱ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محسن عباسی در نشست اعضای شورا و شهرداری با وزیر نیرو و استاندار یزد اظهار داشت: بافت تاریخی از جمله بزرگترین سرمایه‌های یزد برای نسل امروز و آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: یزد به عنوان یکی از مهمترین شهرهای تاریخی جهان شناخته شده است و این موضوع نشان دهنده ظرفیت بسیار بالایی است که یزد در حوزه تاریخی دارد.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: اگر بخواهیم تهدید جدی برای بافت تاریخی یزد که نگران کننده هم هست، را مطرح کنیم، باید از فاضلاب نام ببریم.

عباسی خاطرنشان کرد: در طول سال‌های گذشته متاسفانه هیچ زمانی برای این محدوده طرح جمع‌آوری و مدیریت فاضلاب تهیه نشده و همواره تافته جدابافته‌ای از شهر در نظر گرفته شده و اجرای فاضلاب آن به آینده موکول شده است.

‌وزیر نیرو در یزد: 34 پروژه صنعت آب و برق در یزد افتتاح می‌شودجمع‌آوری و تصفیه فاضلاب روستایی در گیلان روند خوبی نداردانتقاد معاون وزیر از آبیاری مزارع برنج با فاضلاب خام انسانی

وی تصریح کرد: با توسعه گردشگری پس از ثبت جهانی حجم فاضلاب تولیدی در این بخش به شکل فزاینده‌ای افزایش یافته و الان بخشی از آن به قنوات منتقل می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: فیلم‌های تهیه شده از زیر بافت نشان می‌دهد که نه تنها سلامت ساکنان و بافت تاریخی یزد در خطر است بلکه آسیب جدی برای بناهای تاریخی به دنبال دارد.

عباسی عنوان کرد: مدیریت پساب در بافت تاریخی و طراحی راه درمان برای آن قاعدتا با شرایط عادی متفاوت است و باید از ظرفیت مشاورانی که نسبت به این بافت تخصص لازم را دارند استفاده شود.

عباسی با بیان اینکه یزد تنها شهر ثبت شده ایران و تنها شهر ثبت شده شیعی جهان است گفت: این موضوع اهمیت توجه به این شهر را دو چندان می‌کند و لازم است حتما نسبت بحث جداسازی آب شرب و فاضلاب اقدام لازم صورت پذیرد.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر یزد گفت: احتمالا راهکارهای اجرای فاضلاب یزد در این منطقه ترکیبی باید باشد و هر منطقه از شرایط خاص خود بهره‌گیری کند.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ وحید نیک روش افزود: طرح ساماندهی گذر فدک در بافت تاریخی بوشهر نیز بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان واگذار شده ولی تاکنون این مهم را به اتمام نرسانده است.   وی بیان کرد: چنانچه اداره کل میراث فرهنگی توان اجرای طرح را ندارد شورا و شهرداری بوشهر آمادگی دارند تا طرح ساماندهی گذر فدک را به اتمام برسانند.   نیک روش ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارات مدیریت شهری در بوشهر از محل اعتبارت ارزش افزوده است که در این زمینه از اداره کل مالیاتی استان خواسته شده سهم دقیق استان در این حوزه را مشخص کند.   وی گفت: اعتبارات ارزش افزوده بوشهر همچنان براساس جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرداخت می‌شود و این در حالی است که شهر به مرز ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.   نیک روش یادآور شد: در سال گذشته پیش بینی‌ها برای پرداخت هزار میلیارد ریال اعتبارت ارزش افزوده به شهرداری بوشهر بود که از این میزان تنها هفت هزار میلیارد ریال آن محقق شد.   وی ادامه داد: پیش‌بینی شده امسال بین ۱۱ تا ۱۲ هزار اعتبارات ارزش افزوده به شهرداری بوشهر پرداخت شود که براساس روال سابق شاید این میزان نیز محقق نشود.   نیک روش گفت: این اعتبارات مصوب دولت و مجلس شورای اسلامی بوده از این رو انتظار می‌رود حق شهر بوشهر به طور تمام و کمال پرداخت شود.

دیگر خبرها

  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر