Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@03:43:39 GMT

افزایش6درصدصادرات کالاهای‌غیرنفتی

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۲۲۱۶

صادرات کالاهای غیرنفتی با احتساب میعانات گازی در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۲، حدود ۵.۹ درصد افزایش داشته است. ناطقان: گزارش خلاصه عملکرد دولت یازدهم و دوره دو ساله دولت دوازدهم که از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور منتشر شده، نشان می‌دهد که صادرات کالاهای غیرنفتی با احتساب میعانات گازی در سال ۱۳۹۷ به ۴۴ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار رسیده که نسبت به سال ۱۳۹۲ حدود ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ درصد افزایش داشته است.

طبق این گزارش صادرات کالاهای غیرنفتی با احتساب میعانات گازی در سال ۱۳۹۲ معادل ۴۱ میلیارد و ۸۴۷ میلیون دلار بوده است.

همچنین آمارها نشان می دهد که واردات کالا در این مدت کاهش داشته و از ۴۹ میلیارد و ۷۰۹ میلیون دلار در سال ۱۳۹۲ به ۴۲ میلیارد و ۶۱۲ میلیون دلار در سال ۱۳۹۷ رسیده که حاکی از کاهش ۱۴.۳ درصدی در این بخش است.

تراز تجاری غیرنفتی نیز که در سال ۱۳۹۲ حدودا منفی هشت میلیارد دلار بوده، در سال ۱۳۹۷ مثبت شده و به حدود دو میلیارد دلار رسیده است.

صادرات غیرنفتی در سال ۱۳۹۲ شامل ۱۰ میلیارد دلار میعانات گازی، حدود ۱۱ میلیارد دلار پتروشیمی و حدود ۲۱ میلیارد دلار سایر کالاها بوده است.

در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۲ صادرات میعانات گازی تقریبا نصف شده، اما صادرات پتروشیمی و سایر کالاها در سال ۱۳۹۷ افزایش یافته و به حدود ۱۴ و ۲۵ میلیارد دلار رسیده است. منبع: ایسنا برچسب ها: افزایش صادرات ، کالاهای ، غیر نفتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: افزایش صادرات کالاهای غیر نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱

امتداد - بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالاهای اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود  ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از  ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( ۱۴۰۱ ) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. 

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲