Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@18:36:47 GMT

خودکشی دختر 16 ساله تهرانی به خاطر یک پسر

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۲۳۵۷

خودکشی دختر 16 ساله تهرانی به خاطر یک پسر

ساعت24 -چندی پیش دختر 16 ساله با یک پسر نوجوان آشنا شد و با گذشت زمان دوستی آن ها به یک عشق هیجانی تبدیل شد تا جایی که این دختر نوجوان به خاطر پوشش و طرز رفتارش با خانواده اش دچار اختلاف شد.

دختر نوجوان که تحت تاثیر رفتارهای پسر مورد علاقه اش قرار گرفته بود، رفتار و پوشش اش تغییر کرده و همین باعث شده بود تا خانواده اش با او درگیر شوند و مخالف ادامه رفتارهای او شوند تا این که دختر نوجوان برای رهایی از این اختلافات تصمیم عجیبی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودکشی دختر 16 ساله / دیروز در غرب تهران

ساعت 15 دقیقه بامداد دیروز ( 20 شهریور) ماموران کلانتری 140 باغ فیض تهران از سقوط مرگبار دختر نوجوانی از بالای یک ساختمان چهار طبقه در غرب تهران مطلع شدند.

بدین ترتیب تیمی از ماموران پلیس و امدادگران اورژانس در محل حادثه حاضر شدند. در ابتدا تیم پزشکی با بررسی های ابتدایی مرگ دختر نوجوان را تایید کردند.

ماموران در ادامه پس از هماهنگی با بازپرس ویژه قتل تحقیقات را برای یافتن انگیزه این مرگ تلخ آغاز کردند. خانواده دختر 16 ساله ادعا کردند، دخترشان پس از دوستی با پسر جوان لباس های نامناسب می پوشید و با تمام مخالفت هایی که از سوی ما بود او به رفتارهایش ادامه می داد و دخترمان تحت تاثیر حرف های پسر جوان بود.

با دخترم سر پوشش لباسش بحث کرده بودیم

خانواده وی اظهار کردند، شامگاه سه شنبه بود که بر سر پوشش با دخترمان بحث کردیم تا این که در نخستین دقایق بامداد صدای عجیبی شنیدیم و وقتی به دنبال صدا رفتیم متوجه شدیم دخترمان خودش را از بالای ساختمان به پایین انداخته است.

بنا بر این گزارش، بازپرس ویژه قتل در این پرونده دستور داد تا جسد دختر نوجوان به پزشکی قانونی منتقل شود و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

عوامل تجردگرایی نوجوانان چیست؟

دکتر امان ا... قرایی مقدم جامعه شناس و استاد دانشگاه

در تمام جوامع، والدین مسئول تربیت و پرورش فرزندان بوده اند و پدر و مادر همواره نگران رشد و تعالی فرزندانشان هستند. برخی عوامل از سوی خانواده سبب رشد و تعالی فرزند و برخی سخت گیری ها عامل به تباهی کشاندن فرزندان می شود. برخوردهای چکشی با فرزندانی که در سن بلوغ هستند و در دوران سخت نوجوانی به سر می برند، سبب می شود آن ها تجردگرایی و انزوا را انتخاب کنند. این قبیل جوانان و نوجوانان به دلیل این که با خانواده شان تضاد فکری دارند، احساس انزوا و تنهایی می کنند و به گروه همسالانی گرایش پیدا می کنند که افکار و فرهنگ شان با خانواده شان متفاوت است.

نوجوانانی که از سوی خانواده حمایت نمی شوند و اقتضای سنی و حتی برخی رفتارهای آن ها مورد پذیرش خانواده نیست، از خانواده و اطرافیان خود بریده می شوند و مسیر دیگری را برای زندگی انتخاب می کنند که بر خلاف فرهنگ و عقاید خانواده است.

برخوردهای چکشی و تعصبی سبب می شود این نوجوانان هیچ گاه به تکامل و رشد عقلی و فکری نرسند و خانواده همیشه نگران آن ها باشد. معمولا خانواده های سنتی که از ارزش ها و هنجارهای سنتی پیروی می کنند، تضاد فکری شدیدی با فرزندان خود دارند در حالی که والدین باید با زبانی نرم و آرام مسائل را به فرزندان خود آموزش دهند. خانواده باید ارزش ها، هنجارها و رسم و رسوم فرهنگی خود را از سنین کم به کودکان القا کنند تا در دوران نوجوانی با بحران هویت رو به رو و مرتکب رفتارهایی نشوند که خانواده آن ها را نمی پذیرد. خانواده وظیفه دارد فرزندان خود را از سنین رشد مسئولیت پذیر و وظیفه مدار بار بیاورد تا در آینده شاهد موفقیت فرزندان خود باشد و نوجوانان شان به سمت خلاف و بزه کشیده نشوند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: خودکشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۲۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود

ایسنا/فارس دانشگاه شیراز در روزهای ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه، میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک خواهد بود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز امروز، ۱۹ اردیبهشت‌ماه ضمن اعلام این خبر، به تشریح ویژه‌برنامه‌های نهمین همایش ملی ادبیات کودک پرداخت و گفت: این همایش که با موضوع «بررسی بازنمایی و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» ترتیب یافته است، طی دو روز با حضور جمعی از صاحب‌نظران، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه ادبیات کودک و نوجوان در دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

سعید حسام‌پور با بیان این مقدمه که یکی از مجراهای تأثیر ادبیات کودک بر مخاطب نوع بازنمایی‌هایی است که این آثار از واقعیت جامعه و نیز واقعیت‌های گوناگون اجتماعی به این مخاطب ارائه می‌دهند، اظهار کرد: خانواده یکی از مهم‌ترین واقعیات اجتماعی است که هسته‌ اصلی زندگی کودک و نوجوان و نیز جامعه را تشکیل می‌دهد اینکه تا چه اندازه تنوع شکل‌ها و روابط گوناگون خانوادگی و نیز نقش هر عضو خانواده در زندگی آن به مخاطب معرفی می‌شود نقشی مؤثر بر نوع نگاه مخاطبان به خانواده و اعضای آن دارد. از همین‌رو، مرکز مطالعات ادبیات کودک، موضوع نهمین همایش ملی خود را «بررسی بازنمایی‌ و جایگاه خانواده در ادبیات کودک و نوجوان» انتخاب کرد.

به‌گفته‌ دبیر علمی همایش ملی ادبیات کودک، آیین گشایش این همایش، ساعت ۸ صبح ۲۶ اردیبهشت‌، در تالار علامه جعفری دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار خواهد شد و در طول دو روز، ۳۷ مقاله به‌صورت سخنرانی و پوستر در پیوند با موضوع و محورهای اعلام‌شده، از سوی پژوهشگران ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین ۳ کارگاه تخصصی: «آشنایی با برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان ازطریق بازی‌های فکری‌ - فلسفی»، «آشنایی با داستان‌ها و انیمیشن‌های مناسب برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان» و «کارگاه نوشتن خلاق به زبان عربی» در این همایش برگزار خواهد شد.

حسام‌پور بیان کرد: در نهمین همایش ملی ادبیات کودک، نشست تخصصی «ادبیات کودک و تربیت شهروندی» با همکاری مشترک قطب تربیت شهروندی دانشگاه شیراز و مرکز مطالعات ادبیات کودک، با حضور صاحب‌نظران این حوزه برگزار می‌شود.

مدیر مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز از حضور پژوهشگران غیرایرانی نیز در این همایش خبر داد و گفت: در نهمین همایش ادبیات کودک متخصصان و پژوهشگرانی از کشورهای برزیل، عمان و امارات سخنرانی خواهند داشت.

وی ضمن دعوت از عموم علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش، یادآور شد: محورهای نهمین همایش ملی ادبیات کودک، عبارت است از: بررسی بازنمایی انواع خانواده در ادبیات کودک ایران (خانواده هسته‌ای، تک‌فرزندی، چندفرزندی، تک‌والدی، خانواده‌های ترکیبی...)؛ بررسی بازنمایی اعضای خانواده، نقش هریک در خانواده و نیز روابط هریک با خانواده در ادبیات کودک و نوجوان و خانواده‌های طبقات مختلف اجتماعی، فرهنگی، قومی و خانواده‌های شهری و روستایی؛ بررسی بازنمایی خانواده سنتی، خانواده مدرن و خانواده پسامدرن؛ بررسی بازنمایی نوع خانه، ساختمان و امکانات آن و مسائل و مشکلات خانوادگی (آن‌گونه که در ادبیات کودک و نوجوان بازتاب یافته‌اند)؛ بازنمایی حضور و نقش موبایل، کامپیوتر، فضای مجازی و رسانه‌ها در خانواده؛ بررسی تحول بازنمایی خانواده در ادبیات کودک و نوجوان دهه‌های اخیر و مقایسه ادبیات کودک ایران و جهان با توجه به محورهای یادشده.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شیراز، حسام‌پور در ادامه با یادآوری اینکه این همایش با همکاری همه‌جانبه و پشتیبانی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری شیراز برگزار خواهد شد، از دیگرهمکاران برگزاری این همایش از جمله اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، کانون پرورش فکری و فرهنگی استان فارس، سازمان آموزش و پرورش فارس، دانشگاه فرهنگیان و استانداری فارس نیز قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهمیه خانواده های شهدا و ایثارگران در استخدام ها لحاظ شود
  • دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک شد
  • ‌دانشگاه شیراز میزبان نهمین همایش ملی ادبیات کودک می‌شود
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • کفتارهای سیاسی بر سر جنازه یک دختر نوجوان | بی‌اخلاقی رسانه‌های بیگانه درباره نیکا شاکرمی
  • غرق‌شدن اعضای یک خانواده در رودخانه نیاتک شهرستان هیرمند
  • ربودن دختر نوجوان؛ درخواست میلیاردی برای آزادی / جزئیات
  • رباینده دختر نوجوان در تهران دستگیر شد