Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@07:41:02 GMT

کانکس های دکوراتیو بجای کیوسک های فرسوده

تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۸۳۶۷۲

کانکس های دکوراتیو بجای کیوسک های فرسوده

سازه های کیوسک مانند یا همان کانکس هایی که در شهرو ورودی شهرک ها وجود دارند. ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۵ بازار اخبار سازمان‌ها و شرکت‌ها نظرات - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سازه های کیوسک مانند یا همان کانکس هایی که در شهرو ورودی شهرک ها وجود دارند در واقع سازه هایی هستند که دارای کاربرد ها مختلفی از جمله ارائه خدمات یا محصولات بوده و به نوعی بخشی از مبلمان شهری قلمداد می شوند واز آنجایی که وجود این نوع کانکس ها و خدماتی که ارائه می دهند درشهر ها ضرورت داشته و نه تنها در ایران بلکه در همه جای جهان کیوسک های خدماتی ، فروشگاهی بصورت دکه های مختلف وجود دارند و نمی توان آنها را نادیده گرفت و یا از فضای شهری بطور کامل حذف نمود می بایست به روز رسانی و نو سازی آنها نیز مورد توجه قرار گرفته که از این طریق بتوان ضمن ایجاد اشتغال زایی و زیبا تر نمودن فضای زندگی شهری خدمات جدیدی را به ساکنین شهر ها ارائه نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدمات یا محصولاتی که شاید تا کنون وجود نداشته و با تغییرات سبک زندگی امروزی نوظهور و نیاز به معرفی یا آموزش دارند از جمله این موارد می تواند باشد. کیوسک ها و کانکس هایی که امروزه بیشتر از پیش در گوشه وکنار شهر ها و تقاطع ها به چشم می خورند گاها دارای ظاهری نا مناسب و فرسوده هستند که نیاز به نو سازی و تعویض داشته تا به زیبایی فضای شهری آسیبی وارد نکنند. چرا که بسیاری از آنها از سالهای خیلی دور در آن مکان وجود داشته اند و تا کنون دچار فرسودگی های زیاد و بارها مورد تعمیر قرار گرفته اند و از طرفی بسیاری از آنها با اهداف دیگری تولید شده اما بعد ها کاربری آنها بگونه ای تغییر کرده که فرم و ظاهر آن هیچ هماهنگی با کاربری حال حاظر ندارد.
در این میان شرکت های تولید کننده کانکس نیز دارای پیشرفت زیادی بوده و محصولات آنها نیز تغیرات زیادی کرده و با بکار گیری طراحان و متخصصان سازه ، محصولات و بنا های پیش ساخته ای جدید به عنوان کانکس دکوراتیو با قابلیت های اختصاصی برای هر کانکس طراحی و تولید نموده اند که در واقع می توان در ابتدای امر هر آنچه که از کیوسک مورد نظر انتظار داریم مانند محل ورود و خروج ، محل باجه تحویل و مواردی از این قبیل را مشخص نموده و دقیقا همان را تحویل و در محل مورد نظر خود نصب کنیم که این خود باعث به وجود آمدن نظم و هماهنگی بیشتر می گردد.
طبق گفته یکی از تولید کنندگان سازه های پیش ساخته هر کانکس دکوراتیو از چندین مرحله پیش تولید و با استفاده از بازخوردی که از نمونه های قبلی بدست آمده تولید می گردند و توجه به تمامی جنبه های سازه از جمله رنگ ، نورپردازی سازه در شب ، دوام و پایداری آن در انواع شرایط آب و هوایی ، استحکام کانکس دکوراتیو در برابر جابجایی های مکرر همه و همه مورد آزمایش قرار گرفته که در مرحله پیش تولید بتوان ارزیابی های لازم را انجام داده تا یک محصول منحصر بفرد تولید شود . همچنین با برگزاری مسابقات طراحی و استقبال از ایده های جوانان همواره تلاش می شود تا فرم ها و اشکال هندسی بکار رفته در ساختار سازه نیز از همفکری گروهی جوانان مطابق با زمینه های فرهنگی و سلیقه های عموم شهروندان ،ضمن اینکه باعث استفاده از پتانسیل موجود در جوانان فارغ التحصیل از دانشگاه ها در رشته های معماری و طراحی نیز می گردد.
از جمله مزایای این تغییرات و جایگزینی ، زیبا سازی گذر گاه های شهری و افزایش بهره وری با وجود امکانات بیشتر در کانکس های دکوراتیو بوده و در کنار آن امکانات جانبی مانند تلوزیون های شهری یا برد های تبلیغاتی که بر روی بدنه آنها نصب می شود محل مناسبی برای تبلیغات بوده و به دین گونه تبلیغات و پوستر های تبلیغاتی در جای صحیحی نصب می گردند که علارغم بازدهی بیشتر مشکل نصب آگهی های تبلیغاتی بر روی دیوار ساختمان های عمومی که این خود همواره برای شهرداری ها به عنوان یک مسئله مطرح بوده تا حدودی حل می شود .

انتهای پیام/

R30411/P/S1407,1431/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه

محمد آیینی مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری ایران  با بیان اینکه  در برخی از محلات  میزان فرسودگی واحد‌های مسکونی  افزایش یافته است گفت: در برخی از محلات ما شاهد آن هستیم که علاوه بر بافت‌های تاریخی سکونتگاه‌های غیررسمی هم وجود دارند که وجود این بنا‌های ناپایدار زمینه ساز به خطر افتادن  جان هم وطنان شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه برای ایجاد و تسریع در جریان نوسازی بافت‌های فرسوده و ایجاد سقف‌های امن  وزارت راه و شهرسازی دو راهکار اساسی در دستور کار قرار گرفته است افزود: به رغم همه تلاش‌هایی که صورت گرفته برای نوسازی بافت‌های فرسوده بیش از ۷۰  درصد مردم  و ساکنان این بافت‌ها از  بسته‌های تشویقی مطلع نیستند. بنابراین ارتباط دو طرفه برای اجرایی شدن این طرح‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: برای تسریع در اجرای این طرح‌ها ارتباط دو سویه برقرار کرده ایم و با استفاده از نیرو‌های مردمی و از محل اردو‌های مردمی بیش از ۷۰۰ نفر در گروه‌های جهادی در شهرستان‌ها حضور دارند.

آیینی با بیان اینکه با استفاده از پروانه‌های رایگان و با پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت و همچنین ارائه بسته‌های تشویقی شهرسازانه این طرح‌ها را شروع کرده ایم  گفت: ۲۴۵ شهر در این قالب بسته‌های بومی خود را طراحی کرده اند تا این طرح‌ها با همکاری جهادی گروه‌های جهادی از امروز  فعالیت‌های خود را شروع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!