Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سرلشکر حسین سلامی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از سد در حال ساخت نرماب چهل‌چای شهرستان مینودشت در شرق استان گلستان به خبرنگاران گفت: امروز کشور ما در حال نبرد اقتصادی است و بایستی در این نبرد کشور را بسازیم و قوی شویم.

وی بابیان اینکه تحریم‌ها نسخه بی نیازی ملت است، افزود: باید با کار و تلاش بیشتر آثار تحریم بر مردم را کاهش دهیم و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای منویات رهبری انقلاب علاوه بر مجاهدت در این بخش یعنی ساخت و تکمیل زیرساخت ها و نیز اجرای طرح های محرومیت زدایی، در حوزه دفاعی هم هر روز بر قدرت خود می‌افزاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر سلامی با بیان اینکه بایستی پیشرفت کنیم و کشور خود را بسازیم تا از بیگانان به صورت کامل بی‌نیاز شویم، تصریح کرد: البته اکنون هم از آنان بی‌نیاز هستیم اما باید سرعت کار و تلاش‌ها را بیشتر کنیم.

وی با تاکید برضرورت تخصیص اعتبارات لازم ازسوی دولت برای تکمیل طرح‌های عمرانی و زیرساختی در دست ساخت از سوی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران، خاطرنشان کرد: درصورت تحقق این مهم، سپاه آمادگی دارد طرحها را در زمان کوتاه‌تر از موعد مقرر تکمیل و به دولت و ملت تحویل دهد زیرا کشور به این طرح‌ها که عمدتا زیرساختی است، نیاز دارد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از پیشرفت ۷۸ درصدی سد نرماب چهل چای مینودشت خبر داد و گفت: درصورت تامین اعتبار مورد نیاز، عملیات احداث مخزن این سد که ۱۲۵ میلیون متر مکعب یعنی به اندازه سه سد "گلستان، بوستان و وشمگیر" استان گلستان ظرفیت دارد، تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.

سرلشکر سلامی افزود: هم اکنون قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه پاسداران ۵۰ درصد از سدها و مخازن مورد نیاز ذخیره ۵۰ میلیارد متر مکعب آب کشور را احداث کرده و بقیه را نیز در دستور کار دارد.

به گزارش ایرنا، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در حاشیه این دیدار گفت: درصورت تخصیص ۱۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار ازسوی دولت (وزارت نیرو و سازمان برنامه بودجه)، عملیات احداث مخزن سد نرماب چهل‌چای مینودشت تکمیل خواهد شد.

سعیدمحمد اسلامی افزود: هم اکنون قرارگاه خاتم ۲۴۰۰ تا ۲۵۰۰ میلیارد ریال بابت احداث سد نرماب چهل چای مینودشت از دولت مطالبه دارد که بدون در نظر گرفتن آن، برای تکمیل فقط مخزن این سد به ۱۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که درصورت تخصیص آن می‌توان این سد را در سال آبی آینده آبگیری کرد.

وی اضافه کرد: علاوه بر احداث مخزن، برای جابجایی چند روستا و احداث یک جاده جایگزین نیز نیاز به تامین اعتبار است که جداگانه بایستی ازسوی وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه کشور تامین شود.

به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی سد نرماب چهل چای از سال ۱۳۹۰ با اعتبار اولیه چهار هزار میلیارد ریال بر روی سه رودخانه "نرماب، چهل چای و خرمالو" شهرستان مینودشت واقع در شرق گلستان آغاز شده است.

این سد بزرگ از نوع خاکی همگن به ارتفاع ۶۰ متر و حجم کل مخزن ۱۲۵ میلیون متر مکعب توسط وزارت نیرو و پیمانکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا درحال احداث است و علاوه بر تامین آب شرب چهار شهر و ۱۳۰ روستا، کنترل و ذخیره سیلاب، توسعه و بهبود کشاورزی در اراضی تحت پوشش، استفاده صحیح از منابع آب زیر زمینی و تلفیق آن با آب سطحی و نیز توسعه صنعت گردشگری از دیگر اهداف احداث سد نرماب چهل چای مینودشت است.

به گزارش ایرنا، دراین بازدید استاندار گلستان و فرماندار مینودشت نیز حضور داشتند.

/۳۰۳۹/۱۸۶۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی گلستان سدسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۸۸۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مهرداد اقلیمی گفت: در جهت پیگیری و توسعه همکاری‌های صنعت برق و انرژی دو کشور ایران و ترکمنستان، هیاتی از این کشور وارد تهران شد.

وی ادامه داد: باهدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر با بیان این که با احداث و بهره‌برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، گفت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ۱۵۵ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی ادامه داد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش‌ازاین احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر خاطرنشان کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشور‌های ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود.

در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد +عکس
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد
  • سردار فدوی: صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند و باید تنبیه اساسی می‌شدند
  • سردار فدوی: دشمن با اقتدار تنبیه شد / صهیونیست‌ها با حمله به کنسولگری حماقت کردند
  • تجلیل جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شهید غیرت
  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • بیش از ۶۰۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در ایلام در حال ساخت است
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان