Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه ایالات متحده در امور افغانستان برای ادای توضیحات در خصوص مذاکرات با طالبان در‍ ۲۸ شهریور احضار شده است.

به گزارش رویترز، الیوت انگل، رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفته است، پس از آن که وزارت امور خارجه درخواست این کمیته برای حضور زلمی خلیلزاد را جهت ادای توضیحات درباره طرح صلح نادیده گرفت، احضاریه‌ای در این زمینه برای نماینده ویژه آمریکا در امور افغانستان صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته الیوت انگل، وزارت امور خارجه آمریکا طی سال جاری تاکنون سه بار درخواست کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا برای دریافت توضیحات در خصوص طرح صلح افغانستان را نادیده گرفته است.

رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اظهار داشت: الان چند ماه است که ما نتوانسته ایم پاسخی در خصوص طرح صلح افغانستان بدست آوریم، و اکنون رئیس جمهور می‌گوید که این طرح مرده است. ما باید بطور مستقیم از نماینده ویژه دولت در امور افغانستان بشنویم که چگونه فرایند روند مذاکرات از ریل خارج شد. من انتظار دارم که زلمی خلیلزاد پنج شنبه آینده ساعت ۱۰ در نشست کمیته حاضر شود.

مذاکرات صلح با گروه طالبان که بخشی وسیعی از افغانستان را در اختیار دارند، طی ماه‌های اخیر در جریان بوده است و دو هفته پیش زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا برای گفتگو با طالبان، گفت که توافق با این گروه در اصول نهایی شده و تنها به تایید دونالد ترامپ نیاز دارد.

اما دونالد ترامپ عصر شنبه ۱۶ شهریور در چند توییت اعلام کرد، تصمیم گرفته است که دیدار با رهبران طالبان و رئیس‌جمهوری افغانستان به طور جداگانه، در کمپ دیوید را لغو کند.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۸ شهریور تاکید کرد: «تا آنجا که به من مربوط می‌شود، مذاکرات مرده است.»دونالد ترامپ گفت که پایان دادن به مذاکرات صلح افغانستان، تصمیم او بوده است.

جنگ افغانستان طولانی‌ترین نبردی است که ایالات متحده را درگیر خود کرده‌است. جنگ در این کشور به کشته شدن ده‌ها هزار تن از شهروندان نظامی و غیرنظامی افغان منجر شده است. بنا بر گزارش رسمی وزارت دفاع آمریکا تا ژوئیه سال جاری بیش از ۲۲۱۰ نظامی آمریکایی در افغانستان جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خلیلزاد زلمی خلیلزاد مذاکرات صلح افغانستان افغانستان کنگره آمریکا طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی

اتاق بازرگانی و صنایع ازبکستان‌ قراردادهای صادراتی به ارزش ۴۴ میلیون دلار با بازرگانان افغانستان امضا کرده است.

این توافق در سفر سه روزه هیأتی از بازگانان افغانستان به تاشکند به‌دست آمده است.

تاشکند و طالبان در حال برنامه‌ریزی برای تشکیل یک شورای تجارت ازبکستان-افغانستان هستند که ۱۸ شرکت افغانستانی‌ را در میان اعضای خود خواهد داشت.

واردکنندگان افغانستان درخواست‌شان بیش‌تر به محصولات کشاروزی، موادغذایی پروسس شده، منسوجات، چرم، قطعات برقی و مصالح ساختمانی است.

گفتنی است که پس از تسلط گروه طالبان بر افغانستان، ازبکستان‌ از جمله کشورهایی بوده که با این گروه روابط نزدیک دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم