Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرارگیری بلندمدت در مقابل آلاینده‌های ناشی از اگزوز اتومبیل‌ها با افزایش ریسک یک مشکل شایع چشمی موسوم به «دژنراسیون ماکولا» ارتباط دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یافته‌ها نشان می‌دهد قرارگیری در معرض بیشترین میزان آلاینده‌های هوا با افزایش دو برابری خطر این مشکل چشمی در افراد ۵۰ سال به بالا مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دژنراسیون ماکولا یک بیماری مرتبط با تباهی لکه زرد چشم است که بر بخش میانی شبکیه موسوم به ماکولا تاثیر می‌گذارد. این عارضه یکی از شایع‌ترین علت نابینایی در افراد مسن بوده و عمدتا ناشی از عوامل ژنتیکی و فاکتور‌های محیطی است.

قرارگیری بلندمدت در معرض آلودگی هوا با افزایش خطر برخی مشکلات نظیر بیماری‌های تنفسی و قلبی-عروقی مرتبط است. اما کمتر در مورد ارتباط آن با سلامت چشم پرداخته شده بود.

محققان تایوانی در این مطالعه داده‌های مربوط به بیمه سلامت و کیفیت هوا را از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۰ بررسی کردند تا به رابطه بین قرارگیری بلندمدت در معرض آلاینده‌های اکسید نیتروژن و مونوکسیدکربن و افزایش خطر دژنراسیون ماکولا پی ببرند.

از آنجائیکه این مشکل در گروه سنی مسن شایع‌تر است محققان تنها بر ۳۹,۸۱۹ فرد ۵۰ سال به بالا تمرکز کردند. در طول مدت، ۱۴۴۲ فرد مبتلا به دژنراسیون ماکولا شدند.

محققان دریافتند افراد در معرض بیشترین میزان اکسید نیتروژن (بیش از ۹۸۲۵.۵ ppb) حدود دو برابر (۹۱ درصد) بیشتر در معرض ابتلا به دژنراسیون ماکولا قرار داشتند.

همچنین افراد در معرض بیشترین میزان مونوکسیدکربن (بیش از ۲۹۷.۱ ppm) ۸۴ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به دژنراسیون ماکولا روبرو بودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری چشمی آلاینده های هوا آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۰۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟ (فیلم)
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟