Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدیان با اشاره به اینکه حدود ۴ هزار و ۳۰۰ واحد از ۶۶ هزار واحد آسیب دیده از سیل، ساخته و به صاحبان آن‌ها تحویل شده است، گفت: تاکنون ۲۶ هزار واحد پی کنی، ۲۰ هزار واحد پی کنی و پی سازی شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «عزیز الله مهدیان» شب گذشته (پنجشنبه 21 شهریور) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره آخرین اقدامت انجام شده برای بازسازی مناطق سیل زده کشور با اشاره به اینکه حدود ۴ هزار و ۳۰۰ واحد از ۶۶ هزار واحد آسیب دیده از سیل، ساخته و به صاحبان آن‌ها تحویل شده است، گفت: تاکنون ۲۶ هزار واحد پی کنی، ۲۰ هزار واحد پی کنی و پی سازی، ۱۲ هزار واحد نصب اسکلت، ۲۰ هزار واحد تکمیل فونداسیون، ۵ هزار و ۱۲۰ واحد مسقف و حدود ۵ هزار واحد دیوار چینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تا پایان سال کار واحد‌های احداثی تمام شود، افزود: به دلیل تاخیر در پرداخت تسهیلات مرحله دوم این روند کند شده و ممکن است در استان‌های سرد سیر نتوانیم ساخت واحد‌های تخریب شده براثر سیل را تا پایان سال به اتمام برسانیم البته تلاش می‌کنیم در این مناطق واحد‌ها را به سقف برسانیم تا در صورت بارندگی زیر سقف کار خود را ادامه دهیم.

 

مهدیان با بیان اینکه واحد‌های مسکونی خسارت دیده براثر سیل پس از تعمیر اگر دوباره مشکل پیدا کند حتماً کارشناسی می‌شوند و پس از تخریب دوباره احداث می وشوند، افزود: منابع مالی این کار پیش بینی شده و در استان‌ها وجود دارد. واحد‌هایی که سازه آن‌ها مشکل پیدا می‌کند اگر بخواهند دوباره آن را تعمیر کنند به دلیل خطرناک بودن آن سازه اجازه تعمیر نمی‌دهیم و باید برای آن واحد‌ها پرونده احداثی تشکیل شود.

 

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه برای ۶۶ هزار واحد احداثی شهری و روستایی تشکیل پرونده داده شده و بیشتر آن‌ها به بانک‌ها معرفی شده اند، گفت: تاکنون بیش از ۱۲۹ هزار واحد تعمیری و احداثی به بانک‌ها معرفی کرده ایم که بانک‌ها با حدود ۹۲ هزار واحد عقد قرار داد کرده اند. از ۱۲۹ هزار واحد تعمیری و احداثی ۳۸ هزار واحد احداثی و قرارداد آن‌ها منعقد شده است.

 

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای واحد‌های احداثی و تعمیری و معیشتی به بانک‌ها معرفی کرده ایم، گفت: از هفته آینده که مرحله دوم پرداخت تسهیلات آغاز می‌شود کار عقد قرار داد با سیل زده گان سرعت بیشتری می‌گیرد.

 

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه در برخی استان‌ها مانند همدان، خراسان و مرکزی واحد‌هایی به دلیل بارندگی و نه به دلیل سیل آسیب دیدند که برخی از آن‌ها دچار خسارت جدی شده اند و باید تخریب شوند، گفت: با این وجود مالکان آن‌ها پای کار نمی‌آیند و احساس خطر نمی‌کنند و نگران فصل سرما هستند. برای تشویق آن‌ها برای همکاری و احداث خانه‌های جدید برای آن‌ها تلاش می‌کنیم.

 

مهدیان با اشاره به اینکه در همه استان‌های سیل زده ستاد‌های معین مستقر هستند و بدون تعطیلی کار را به پیش می‌برند، افزود: اعتبارات پیش بینی شده برای بخش مسکن مناطق سیل زده حدود ۴ هزار ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض بود که همه این منابع مصوب و ابلاغ و تخصیص صد درصدی و پول آن نیز از خزانه دریافت شده است و هیچ مشکلی درباره منابع تا انتهای ساخت و ساز‌ها نداریم.

 

وی با بیان اینکه تسهیلات مرحله نخست کامل جذب شد و برای ساخت و ساز و تعمیر دیگر واحد‌ها تسهیلات مرحله دوم در ۵ مرداد ماه مصوب و آخرین بانک ۱۶ شهریور آن را ابلاغ کرده است، گفت: تا زمان رسیدن این تسهیلات به استان و سپس به شهرستان زمان می‌برد.

 

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه ۵۶ هزار واحد تسهیلات دریافت کرده و همه واحد‌های آسیب دیده از سیل کمک معیشتی و تعمیری بلاعوض گرفته اند، گفت: تسهیلات مرحله دوم از منابع بانک هاست و دولت مابه التفاوت آن را پرداخت می‌کند. ساخت و ساز مدارس با آموزش و پرورش و خیرین می‌باشد و تعمیر مدارس آسیب دیده تقریباً تمام شده است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: عزاداری محرم ماه محرم عاشورای حسینی عاشورا مسجد تاسوعای حسینی شیرخوارگان حسینی عزاداری محرم نماز ظهر عاشورا خسارت سیل سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۱۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت ۶۲ درصدی تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سیدزبیر موسوی، امروز_ سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در نشست شورای بانک‌های عامل کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، اظهار کرد: میانگین پرداخت کشوری ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصداست.

وی افزود: ۵۳ هزار و ۶۵ پرونده به بانک‌های عامل معرفی شده است و بقیه را حداکثر تا اواخر خرداد معرفی می‌کنیم.

مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک ملی ۴۵۰ سهمیه داشتیم که ۴۱۶ واحد معرفی شده‌است، در سال جدید بانک‌ها اعلام کرده‌اند سیاست‌ها هنوز ابلاغ نشده‌است و پرداخت‌ها کمتر شده‌است، انتظار داریم کمی سخت‌گیری‌ها در بخش ضمانت‌ها نیز کمتر شود، سال جدید پرداختی در بانک ملی نداشتیم.

سهراب اصالت‌زاده معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه این نشست وضعیت پرداخت تسهیلات مسکن از طرف بانک‌ها را شرح داد و گفت: بانک سپه ۷۰۰ سهمیه دارد که ۲۰۹ واحد انعقاد قرارداد شده‌ اما در سال جدید هنوز پرداختی انجام نشده‌است.

وی افزود: سهمیه بانک مسکن ۱۳۵۰ فقره بوده که از ۱۲۰۰ مورد معرفی شده ۴۲۴ مورد انعقاد قرارداد شده است.

اصالت‌زاده تصریح کرد: سهمیه بانک تجارت ۱۵۰۰ واحد سهیمه بوده که از این تعداد ۱۱۴۵ واحد معرفی شده ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

وی با اشاره به عملکرد سایر بانک‌ها از سال گذشته تاکنون گفت: در بانک صادرات ۹۰۰ سهمیه داشتیم که ۲۶۳ مورد انعقاد قرارداد شده‌است، در بانک کشاورزی ۴۵۰ واحد سهمیه داشتیم ۴۱۴ مورد معرفی و ۲۱۵ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

معاون بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سهمیه بانک رفاه ۸۰۰ واحد بود که از ۶۸۴ واحد معرفی شده، ۲۰۰ واحد انعقاد قرارداد شده‌است و بانک ملت ۵۵۰ سهمیه بود که ۳۴۳ واحد معرفی شده و ۳۱۵ واحد انعقاد قرارداد شده‌ است.

وی گفت: پست بانک نیز ۳۰۰ واحد سهمیه داشتیم که ۲۰۷ واحد معرفی کردیم و ۴۸ مورد انعقاد قرارداد شده‌است.

کد خبر 749365

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • ساخت ۲هزار و۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی تا دو هفته آینده کلید زده می شود
  • استفاده از خاک جزیره هرمز برای ساخت نهضت ملی مسکن
  • قیمت مسکن ملی پرند؛ متری ۱۰ میلیون تومان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • آغاز به کار مرحله دوم ساخت بیمارستان سی سخت
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳