Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

طبق آمارهای سازمان بهداشت جهانی در هر 40 ثانیه در جهان یک نفر بر اثر خودکشی جان خود را از دست می‌دهد.

بیش از 800 هزار نفر سالیانه بر اثر خودکشی جان می‌بازند که این آمار از تعداد افرادی که سالیانه بر اثر قتل یا جنگ کشته می‌شوند، بیشتر است!

خودکشی پانزدهمین علت مرگ و میر در جهان است و رایج‌ترین روش‌های آن حلق آویز کردن، مسمومیت با داروها و تیراندازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودکشی نتیجه همگرایی عواملی از جمله عوامل ژنتیکی، روانشناختی، اجتماعی و فرهنگی است که بعضاً به دلیل آسیب های اجتماعی یا از دست دادن کسی یا چیزی نیز اتفاق می‌افتد.

"افسردگی" شایعترین اختلال روانی در افرادی است که به دلیل خودکشی می‌میرند.

سازمان جهانی بهداشت از دولت‌ها خواسته با استراتژی‌هایی مثل کاهش دسترسی به مواد کشنده، درمان افسردگی و تقویت سیستم بهداشتی و اعمال برنامه‌های آموزشی در مدارس به کاهش آمار خودکشی کمک کنند.

این سازمان همچنین نقش جامعه را در کاهش افسردگی وخودکشی پررنگ تلقی کرده و حمایت از افراد منزوی و صحبت کردن با آن‌ها، سرزنش نکردن و تشویق آن‌ها به صحبت کردن درباره مشکلات زندگی‌شان و افزایش مشارکت اجتماعی را از عواملی دانسته که در کاهش میزان افسردگی موثرند.

این سازمان همچنین تاکیده کرده: این نکته مهم است که بدانید افراد مبتلا به پریشانی وافسردگی غالباً به دنبال توصیه‌های خاصی نیستند بلکه نیاز به افرادی دارند که صرفاً با دلسوزی و همدلی به آنها گوش می‌دهند.

راهکارهای تغذیه‌ای در درمان افسردگی

تامین "اسید فولیک" از طریق اصلاح تغذیه

نان گندم کامل(نان سبوس‌دار بدون افزودنی)، جگر، سبزی‌های برگ سبز(به ویژه اسفناج و بروکلی)، سیب‌زمینی و آب پرتقال از منابع طبیعی و خوب اسیدفولیک هستند.

ویتامین B6

مصرف این ویتامین در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر است؛ مطالعات نشان داده تغییرات خلق‌وخو در سندرم پیش از قاعدگی یا در زمان یائسگی زنان نیز با ویتامین B6 قابل کنترل و درمان است؛ غلات کامل به خصوص گندم کامل، سبزی‌ها، مغزها حاوی مقادیر مناسبی از این ویتامین هستند.

ویتامین E

این ویتامین به دلیل نقش آنتی اکسیدانی خود می‌تواند در پیشگیری از افسردگی بسیار موثر باشد.

روغن‌های گیاهی مثل روغن زیتون، ذرت غیرتراریخته(Free GMO)، آفتابگردان سرشار از ویتامین E هستند اما باید توجه داشت که سرخ کردن در حرارت‌های بالا موجب از بین رفتن این ویتامین می‌شود؛ بادام، زردآلو، آووکادو و مغزها، غنی از ویتامین E هستند.

روی

غلات کامل، گوشت، مرغ ، ماهی، شیر و فرآورده‌های آن و مغزها از منابع سرشار از روی هستند.

آهن

کمبود آهن می‌تواند سبب بی‌حالی و بی‌حوصلگی شود و از این طریق باعث افسردگی شود؛ جگر، گوشت کم‌چرب، غلات کامل، زرده تخم مرغ، میوه‌های خشک، عدس، ماش و مغزهایی مانند پسته و بادام از منابع خوب آهن محسوب می‌شوند.

سلنیم

میزان سلنیم مواد غذایی بستگی به آب و خاک منطقه دارد؛ این عنصر به دلیل خواص آنتی اکسیدانی بر مغز اثر داشته و در کاهش افسردگی موثر است.

غذاهای دریایی، کلیه، جگر، گوشت قرمز و ماهی از منابع خوب این ماده به حساب می‌آیند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: خود کشی جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۲۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد، گفت: توجه به این موضوع، استفاده از مراکز گردشگری را هم رونق می‌بخشد و در کاهش تصادفات نیز تاثیرگذار است.

سیدمحمد شعاعی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز ایمنی و حمل نقل استان، اظهار کرد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند، در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزاردهنده و هزینه‌بر است.

وی تصریح کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تامین اعتبارات است. برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات موثر باشد.

او افزود: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاست‌گذاری‌ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد، گفت: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه