Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@04:26:42 GMT

۴۰ درصد برق عراق توسط ایران تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۲۱۹۸

۴۰ درصد برق عراق توسط ایران تامین می‌شود

سید حمید حسینی در مصاحبه با رادیو با بیان این که هم اکنون ۴۰ درصد برق مورد نیاز عراق از سوی ایران در حال تامین است افزود: ایران روزانه ۳۷ تا ۳۸ میلیون متر مکعب گاز به عراق صادر می‌کند.

وی اظهارداشت: دستکم ۲۵۰ مگاوات از واحد‌های نیروگاهی عراق با این گاز تامین سوخت می‌شوند.

دبیرکل مشترک اتاق بازرگانی ایران و عراق گفت: جدا از این روزانه ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات برق از ایران به عراق صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به تولید برق در عراق بوسیله شرکت مپنا با توجه به سرمایه گذاری‌های صورت گرفته افزود: عراق به ۲۵ هزار مگاوات برق نیاز دارد که در حال حاضر ۱۵ تا ۱۶ هزار مگاوات بیشتر برق ندارد.

حسینی بیان داشت: مردم عراق در شرایط حاضر با کمبود شدید برق و خاموشی‌های مکرر مواجه هستند.

وی گفت: عراقی‌ها در مجموع روزانه هفت تا هشت ساعت از برق سراسری شهری نمی‌توانند استفاده کنند.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق افزود: بسیاری از مردم در عراق مجبورند از برق ژنراتور‌ها استفاده کنند که به دلیل بالا بودن قیمت گازوئیل برق ژنراتور‌ها برای خانوار‌های عراقی بسیار گران تمام می‌شود.

وی اظهارداشت: یک خانواده معمولی در عراق ماهانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ دلار بابت مصرف برق از این طریق هزینه پرداخت می‌کند که مبلغ قابل توجهی است.

حسینی گفت: ایران دستکم روزانه ۱۰ میلیون دلار صادرات گاز به عراق دارد که این رقم در سال به ۳، ۵ تا ۴ میلیارد دلار می‌رسد.

وی افزود: ارزش صادرات برق ایران به عراق نیز ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون دلار در سال است.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق اظهارداشت: مشکلی که اکنون ایران با عراق دارد اینکه هنوز نتوانسته بر سر مکانیزم مشخصی برای دریافت وجه پول برق و گاز با عراقی‌ها به توافق برسد.

وی در ادامه با بیان اینکه عراق گاز همراه نفت دارد، اما چیزی به عنوان میادین گازی ندارد، یادآورشد: بعید به نظر می‌رسد سه تا چهار سال آینده عراقی‌ها بتوانند از محل جمع آوری گاز‌های همراه نفت گاز مورد نیاز خود را تامین کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: برق صادرات برق عراق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند

نرخ بیمه کارگران مشمول قانون کار، بر اساس حداقل دستمزد آن‌ها محاسبه می‌شود و معادل ۳۰ درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه است. بر اساس مصوبه شورای عالی کار ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حداقل دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۳ به میزان ۹میلیون‌و۳۲۲هزار تومان تعیین شد.

بنابراین، میزان حق بیمه سهم پرداختی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱هزارو۱۸۰ تومان خواهد بود؛ به این ترتیب که ۷ درصد حق بیمه سهم کارگران است که کارفرما از حقوق و مزایای ماهانه کارگر کسر کرده بر روی آن ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرما را اضافه کرده و به تامین اجتماعی واریز می‌کند.

به گزارش منیبان، در توضیح جزئیات حق بیمه تأمین اجتماعی کارگران، گفته شده که حق بیمه پایه کارگران، ۷ درصد از حداقل دستمزد آن‌ها یعنی معادل ۶۵۲هزارو۵۴۰ هزار تومان است. حق بیمه بیکاری هم یک درصد از حداقل حقوق و معادل ۳۹هزارو۲۲۰تومان تعیین شده است.

حق بیمه حوادث ناشی از کار هم ۲ درصد از حداقل دستمزد را به خود اختصاص داده که عددی معادل ۱۸۶هزارو۴۴۰ تومان می‌شود. بنابراین درمجموع میزان حق بیمه تامین اجتماعی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱ هزار و ۱۸۰ تومان خواهد بود.

طبق ماده (۲۸) قانون تامین اجتماعی، مبلغ حق بیمه به میزان ۳۰ درصد مزد یا حقوق بیمه‌شدگان مشمول قانون کار است که از این میزان ۲۳ درصد (۲۰ درصد حق بیمه + سه درصد بیمه بیکاری) بر عهده کارفرما و هفت درصد بر عهده بیمه شده است (که علاوه بر میزان نرخ فوق الاشاره، سه درصد نیز به وسیله دولت تامین می‌شود).

همچنین طبق ماده (۳۶) قانون کارفرما مسئول پرداخت حق‌بیمه سهم خود و بیمه‌شده به سازمان بوده و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تامین اجتماعی تأدیه کند.

هرچند که بر اساس قوانین وزارت کار، کارفرما وظایفی در قبال کارگر دارد و تمام موارد آن‌ به‌درستی اجرا می‌شود و در صورت اجرانشدن هر کدام از آن‌ها، قانون به‌تمامی به حقوق کارگران رسیدگی می‌کنند، اما باز هم لازم است کارفرما و کارگران به‌طور کامل از قوانین و حقوق خود آگاه باشند. می‌توانید در ازکی همه‌چیز درباره حق بیمه تأمین اجتماعی و شرایط و قوانین آن را بخوانید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • قیمت دینار عراق امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • «مست عشق» و رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • «مست عشق» و یک رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید