Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده یک شرکت دانش بنیان گفت: با بررسی سایت‌ها توانستیم تنها با چند تغییر کوچک در DNS، دسترسی کاربران به سایت‌های تحریم شده را بدون فیلترشکن باز کنیم.

سلمان محمدی پناه نماینده شرکت دانش بنیان شکن در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: سال گذشته با بررسی سایت‌ها متوجه شدیم تعدادی از سایت‌های کاربردی و معتبر تحریم شده و همچنین سایت‌هایی که در حال تحریم روز به روز در حال افزایش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی پناه ادامه داد: با همین رویکرد به سمت راهکاری رفتیم تا مشکل را حل کنیم؛ با بررسی‌ها متوجه شدیم که باید برای استفاده از سایت‌ها از فیلتر شکن استفاده کنیم، اما مشکل اینجاست هر زمان بخواهیم از فیلتر شکن استفاده کنیم، دسترسی کاربر به سایت‌های غیراخلاقی یا مزاحم باز می‌شد از طرف دیگه مشکل امنیتی نیز وجود خواهد داشت و شما نمی‌دانید درخواستی که ارسال می‌کنید به سمت کدام سرور می‌رود، همین مسئله امنیت کاربر را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

وی افزود: با همین رویکرد سامانه‌ای را طراحی کردیم که با تغییردر DNS، کاربر صرفا می‌تواند به سایت‌هایی دسترسی داشته باشد که تحریم است و البته فیلترینگ سر جای خود باقی می‌ماند و کاربر می‌تواند علاوه بر امنیت بالا، تجربه خوبی از اینترنت با سرعت بالا و دسترسی به سایت‌های فیلتر شده داشته باشد.

نماینده این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: استفاده شخصی از شکن برای همه افراد رایگان است، اما استفاده‌های تجاری از این سامانه بر اساس پهنای باند مصرفی کاربران هزینه دارد.

وی در خصوص چالش‌ها و مشکلات پیش روی این مجموعه گفت: بزرگترین مشکل ما تامین مالی است، چه از سوی کاربران و چه سمت سرمایه گذاران بزرگتر؛ قطعا اگر سرمایه گذاری لازم صورت بگیرد با مشارکت آن‌ها می‌توان کار را با سرعت بیشتری پیش برد.

محمدی پناه ادامه داد: شاید مشکل دیگری که بسیاری از شرکت‌های دانش بنیانی که مایلند قانونی کار کنند، مشکل قانون کار، بیمه تامین اجتماعی و مالیات‌های سنگین است، زیرا بسیاری از این شرکت‌ها پرداخت‌های قانونی را انجام می‌دهند، اما هزینه‌ها خصوصاً بیمه برای آن‌ها سنگین است.

وی تاکید کرد: در گذشته خیلی مایل نبودیم سراغ سرمایه‌گذار برویم، زیرا سرمایه‌گذار بدون چشم داشت وارد عرصه نمی‌شود و ما هم میخواستیم که تمام سهام دست خودمان باشد، اما حالا که کسب و کار شکل گرفته به دنبال یک سرمایه گذار خوب و مناسب هستیم.

نماینده این شرکت دانش بنیان در پایان خاطرنشان کرد: بخش‌های دولتی می‌توانند برای کمک به کسب و کار‌هایی که تحت وب انجام می‌شود، قوانین ترافیکی یا قوانینی که وزارت ارتباطات در نظر می‌گیرد را تسهیل کنند؛ زیرا گاهی فیلترینگ یا اختلالاتی که پیش می‌آید که باعث بروز مشکل در سرور‌های ما هم می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان قانون کار فیلترشکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات