Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل حقوقی گفت: دستگاه قضایی می‌تواند و باید در چنین شرایطی با سماحت و البته صدور احکام متقن از هرگونه التهاب آفرینی‌های جدید جلوگیری به عمل آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی نوریان در گفت‌وگو با شاخص، درباره نقش خبرآنلاین در پرداختن به دروغ دختر آبی که موجب التهاب در جامعه شد، اظهار کرد: بهترین رویکرد در این موارد اتخاذ موضع براساس اطلاعات و مستندات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه طرفین یک بحث مشاهده می‌کنند بیگانگان در حال سوء استفاده از یک مسئله هستند و تلاش می‌کنند که موضوع کوچک و محدودی را به چالشی فراگیر تبدیل کنند باید هوشیارانه عمل کرده و اجازه دخالت بیگانگان را در امور داخلی ندهند.

کارشناس مسائل حقوقی ادامه داد: دستگاه قضایی می‌تواند و باید در چنین شرایطی با سماحت و البته صدور احکام متقن از هرگونه التهاب آفرینی‌های جدید جلوگیری به عمل آورد.

نوریان بیان کرد: صدور احکامی که قضات محترم متصدی آن هستند باید با دقت و لحاظ تمامی جوانب موضوع انجام شود.

دولت پاسخگوی نیازهای معیشتی مردم باشد

مدرس دانشگاه ابراز کرد: شرایط کنونی که در آن شاهد مبارزه عالمانه دستگاه قضایی با فساد داخلی و برخورد مقتدرانه با قلدرمابی‌های آمریکا در سطح بین المللی است؛ وحدت ملی را می‌طلبد لذا بر جناح‌های سیاسی و فعالان اجتماعی است تا با پرهیز از هرگونه التهاب آفرینی‌های احساسی کمک شایانی به انسجام داخلی و وحدت ملی داشته باشد.

نوریان خاطرنشان کرد: اکنون بیش از ایجاد موج‌های رسانه‌ای که ممکن است سرمنشأ آن در خارج از مصالح ایران اسلامی باشد، دولت کنونی که در فصل پاسخ گویی به تعهدات معیشتی مردم است نیازمند ایجاد زمینه‌های مناسب در پاسخ به مطالبات قشر مستضعف خواهد بود.

کارشناس مسائل حقوقی افزود: فعالان اجتماعی می‌توانند با پرهیز از اصلی نمودن مسائل فرعی کمک حال نیازمندانی باشند که در فقر و موج گرانی‌های افسار گسیخته دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی تاکید کرد: همه باید بدانیم که اکنون دستگاه قضایی و دولت و ارکان نظام اسلامی بیش از هرچیز نیازمند آرامش جهت فعالیت و خدمت رسانی هستند و هرگونه تشنج رسانه‌ای می‌تواند مانع بزرگی بر سر راه این هدف باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری اظهار داشت: مسائل محیط زیسیت باید جزء اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.   نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و مابقی آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه قضائی معرفی کرده‌ایم.   وی با تاکید بر اینکه راهی جر ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   عسکری با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت‌های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیا آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی‌تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریا‌ها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آنها خسارت زیادی را به همراه دارد.   وی با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب‌های درسی آورده شود، افزود: واحد‌های تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.   رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت‌ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.   وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع‌تر این کسری جبران شود.   عسکری با بیان اینکه باید برای کانون‌های ریزگرد‌ها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده، اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

دیگر خبرها

  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • عادت های به ظاهر بی ضرری که با آن ها ندانسته به سلامت خود صدمه می زنیم
  • افتخار آفرینی نازنین فاطمه عیدیان برای کشورمان / کسب طلای ۴۰۰ متر با مانع توسط این بانوی ایرانی
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • دستگیری عاملین نزاع و درگیری در ارومیه
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • شعار سال جاری با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • شعار امسال با انسجام جامعه کارگری محقق خواهد شد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود