Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@13:18:15 GMT

ثروتمندترین کشورهای دنیا کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۴۹۳۳

به گزارش ایسنا، متوسط ثروت یکی از مهمترین شاخص های مقایسه وضعیت زندگی مردم در کشورهای مختلف جهان با یکدیگر است. این شاخص از طریق تقسیم میزان کل تولیدات ناخالص داخلی یک کشور در طول یک سال بر جمعیت آن کشور به دست می‌آید. با این حال از آنجایی که این شاخص اختلاف بین درآمدهای مختلف را در نظر نمی‌گیرد، با انتقاداتی مواجه است و به همین دلیل این بانک سوئیسی کشورها را در دو دسته بر حسب سرانه ثروت و میانه ثروت رده‌بندی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانه ثروت از طریق تقسیم توزیع ثروت به دو گروه با جمعیت برابر و محاسبه متوسط ثروت این دو گروه به دست می‌آید. برای مثال متوسط ثروت آمریکا  که میزبان ۴۱ درصد کل جمعیت میلیونرهای جهان است، هفت برابر سرانه ثروت این کشور است.

بالاترین متوسط ثروت تا پایان سال ۲۰۱۸

۱-سوئیس: ۵۳۰ هزار و ۲۲۴ دلار

۲- استرالیا: ۴۱۱ هزار و ۶۰ دلار

۳-آمریکا: ۴۰۳ هزار و ۹۷۴ دلار

۴- بلژیک: ۳۱۳ هزار و ۴۵ دلار

۵- نروژ: ۲۹۱ هزار و ۱۰۳ دلار

۶- نیوزلند: ۲۸۹ هزار و ۷۹۸ دلار

۷- کانادا: ۲۸۸ هزار و ۲۶۳ دلار

۸- دانمارک: ۲۸۶ هزار و ۷۱۲ دلار

۹- سنگاپور: ۲۸۳ هزار و ۱۱۸ دلار

۱۰- فرانسه: ۲۸۰ هزار و ۵۸۰ دلار

بالاترین میانه‌های ثروت تا پایان سال ۲۰۱۸

۱- استرالیا: ۱۹۱ هزار و ۴۵۳ دلار

۲- سوئیس: ۱۸۳ هزار و ۳۳۹ دلار

۳- بلژیک" ۱۶۳ هزار و ۴۲۹ دلار

۴- هلند: ۱۱۴ هزار و ۹۳۵ دلار

۵- فرانسه: ۱۰۶ هزار و ۸۲۷ دلار

۶- کانادا: ۱۰۶ هزار و ۳۴۲ دلار

۷- ژاپن: ۱۰۳ هزار و ۸۶۱ دلار

۸- نیوزلند: ۹۸ هزار و ۶۱۳ دلار

۹- انگلیس: ۹۷ هزار و ۱۶۹ دلار

۱۰- سنگاپور: ۹۱ هزار و ۶۵۶ دلار

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • این ۱۴ نفر بالاترین ثروت در جهان را دارند
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی
  • رتبه ۲۸ استان یزد در میزان بارندگی در کشور