Web Analytics Made Easy - Statcounter

"دانیل لزار" روز شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا چشم انداز هرگونه راه حل دیپلماتیک در سایه دولت ترامپ را تاریک ارزیابی کرد و افزود: ترامپ عمیقا ضد ایرانی است و نمی خواهد هیچ امتیازی در گفت‌وگوها به ایران بدهد.

وی ادامه داد: به باور من هیچ چشم اندازی با ترامپ وجود ندارد. او نه تنها در محاصره تندروهاست، بلکه خودش هم یک تندرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده تارنمای "فارین پالیسی این فاکس" افزود: در کنار آن، اسراییل در واشنگتن نفوذ عمیقی دارد. برای همین، من هیچ زمینه‌ای برای گشایش میان ایران و ایالات متحده نمی بینم.

لزار اضافه کرد: تصوری وجود دارد که اطرافیان ترامپ باید سرزنش شوند و شخص "شاه" مقصر نیست، بلکه افرادی چون "مایک پمپئو" وزیر خارجه و "جان بولتون" مشاور سابق امنیت ملی بد هستند؛ اما در این مورد (ایران) من چنین ارزیابی ندارم. فراموش نکنید که ترامپ از آغاز کارزار انتخاباتی خویش، با شدیدترین دشمنی به برجام تاخت.

وی تصریح کرد: نادرست است که بولتون، پمپئو یا مایک پنس را سرزنش می کنند. خود ترامپ، یک تندرو است.

جنایتی به نام فشار حداکثری

خبرنگار ایرنا پرسید با توجه به اینکه دولت ترامپ گفته "فشار حداکثری" تحریم ها علیه ایران را ادامه می دهد، آیا به باور شما این رویکرد برای دولت ترامپ دستاوردی داشته است؟

این نویسنده و روزنامه نگار مستقل آمریکایی پاسخ داد: خیر. این سیاست بر مردم ایران فشار سنگینی وارد کرده است. این سیاست یک جنایت وحشتناک است. دولت آمریکا می خواهد با این فشارها کاری کند که ایران تسلیم شود اما کسی در جهان تردید ندارد که سیاست‌های ایالات متحده این وضع را به وجود آورده و ایران در چارچوب قوانین،عمل کرده است.

وضعیت شکننده نتانیاهو

لزار درباره چرایی وحشت "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه گفت‌وگوی احتمالی ایران و آمریکا، گفت: روشن است که او نگران است که ایالات متحده از سیاست فشار حداکثری عقب نشینی کند. او می خواهد این فشار تداوم داشته باشد.

وی افزود: نتانیاهو در جریان جنگ سوریه دچار اشتباه محاسباتی بزرگی شدند و روی شورشیان شرط بست اما اکنون خود را در محاصره نیروهای طرفدار ایران می بیند و برای همین خیلی نگران است. نتانیاهو امیدوار است با ادامه "فشار حداکثری" به ایران بتواند وضعیت شکننده‌ای را که با آن روبروست، جبران کند.

بازگشت گانگسترها

نویسنده تارنمای "فارین پالیسی این فاکس" درباره لو رفتن پیشنهاد رشوه چندین میلیون دلاری "برایان هوک" نماینده ویژه آمریکا در امور ایران برای توقیف نفتکش آدریان دریا گفت: این نشان می‌دهد که سیاست کاخ سفید به دوران گانگسترها بازگشته است.

لزار افزود: ببینید من طرفدار نظام ایران نیستم اما رفتار دولت آمریکا چنان تکان دهنده و برخلاف اصول و قوانین بین المللی است که تمام جهان عملا در کنار موضع ایران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: ایران مطلقا هیچ اقدامی نکرده است که مورد اینگونه مجازات قرار گرفته است. موضوع نفتکش ایرانی، تنها یک مثال از این وضعیت کلی است که تشریح کردم. این نمونه‌ای از سیاست قلدری بین المللی است.

بن بست افغانستان

این کارشناس مسایل سیاسی تاکید کرد: در این میان امپراتوری جهانی آمریکا دچار مشکلات عمیق است. سیاست خاورمیانه‌ای آن دچار مشکل شده و در افغانستان هم به بن بست خورده است.

لزار تصریح کرد: آمریکا هیچ چاره‌ و راه حلی برای خروج از افغانستان ندارد، مگر اینکه همین شرایط حملات طالبان را بپذیرد. کاملا شبیه وضعیتی که ارتش شوروی در افغانستان داشت. ترامپ هم در این مدت تنها مساله افغانستان را پیچیده‌تر کرده است.

وی افزود: همین وضعیت افعانستان را در منطقه خاورمیانه، خلیج فارس، یمن و سوریه می بینیم. ایالات متحده دچار مشکلات جدی در همه این مناطق است و من فکر نمی کنم ترامپ راه حلی برای آنها داشته باشد.

دانیل لزار برای تارنماهای سیاسی و مجلات مختلف در آمریکا می نویسد و تاکنون سه کتاب درباره مسایل سیاست داخلی و خارجی آمریکا منتشر کرده است. "جنگ های غیرعلنی آمریکا"، "کودتای مخملی" و "جمهوری در انجماد" کتاب هایی هستند که او نوشته است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برایان هوک دونالد ترامپ جان بولتون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • اجتماع دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی طرفدار غزه
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • تجمع دانشگاهیان زنجان درحمایت از خیرش دانشجویان آمریکا برگزار شد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟