Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، محمدفرید سپری در هشتمین جلسه کمیته مشورتی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی جهاد کشاورزی استان کردستان، اظهار داشت: پروژه ارتقای امنیت غذایی سه سال پیش در چهار استان کشور شروع به کار کرده و هدف آن پایداری تولید و افزایش ۲۵ درصدی عملکرد در اراضی دیم طی پنج سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پروژه ارتقای امنیت غذایی در سال اول در ۷۰۰ هکتار از اراضی کردستان به عنوان مزارع نمایشی اجرا شد، افزود: در سال دوم این سطح به ۱۷ هزار و ۷۵۰ هکتار و در سال سوم به ۸۶ هزار و ۵۰۰ هکتار رسید که ۷۶ هزار و ۴۰۰ هکتار آن گندم، دو هزار و ۷۰۰ هکتار جو و هفت هزار و ۴۰۰ هکتار آن نیز نخود بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: امسال در چهارمین سال اجرایی کردن پروژه ارتقای امنیت غذایی در کردستان قرار داریم و برنامه عملیاتی برای اجرای پروژه در ۲۲۷ هزار هکتار از اراضی استان را داریم.

سپری با بیان اینکه سالانه حدود ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم می رود، یادآور شد: در سال آینده و پایانی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی، حدود ۵۵ درصد سطوح گندم استان تحت پوشش این پروژه قرار خواهد گرفت.

کد خبر 4717250

منبع: مهر

کلیدواژه: گندم امنیت غذایی ماه محرم قزوین بوشهر مراسم عزاداری شیراز عاشورا ایلام اربعین حسینی شهرکرد خطبه های نماز جمعه گرگان تاسوعا و عاشورا ماه محرم و صفر خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمدرضا حسینی با اعلام خبر اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان افزود: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر از ابتدای اجرای این قانون از تعداد هزار و ۱۲ پلاک موجود در استان ،۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم، رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده که بر این اساس، میزان ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده که با این اقدام ارزشمند، پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و درنتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 6094824

دیگر خبرها

  • خوشه‌های خوش‌سالی در خراسان شمالی با جهش تولید و مشارکت کشاورزان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • خسارت شدید سیلاب به اراضی گندم روستاهای شهرستان دهلران
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد