Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@01:24:21 GMT

۳ رویکرد برای آغاز کارآفرینی

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۷۲۱۰

۳ رویکرد برای آغاز کارآفرینی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان، در همین راستا مطلب امروز به معرفی و توضیح گام های ابتدایی برای آغاز یک کسب و کار جدید می پردازد.

به طور کلی سه رویکرد رایج برای کارآفرینی وجود دارد:

۱.کارهایی را که خودتان به آن ها مسلط هستید انجام دهید: به کارهایی که در گذشته برای دیگران انجام داده اید، خوب فکر کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا این امکان وجود دارد که مهارت ها و تخصص های مربوط به کارهای گذشته خود را در قالب یک محصول یا خدمت به مشتری بفروشید؟

۲. کارهایی را که دیگران انجام‌ می دهند انجام دهید: درباره کسب و کارهای دیگری که شما به آن ها علاقه دارید، اطلاعات کسب کنید. زمانی که یکی از آن ها را به خوبی شناسایی کردید فقط کافی است از آن تقلید کنید و پشتکار داشته باشید.

۳. یک‌ مشکل را در جامعه حل کنید: آیا شکافی در بازار وجود دارد؟ آیا خدمات یا محصولی که می خواهید به بازار عرضه کنید، هم اکنون وجود دارد؟ اگر تصمیم به انجام  این کار دارید، قبل از هزینه و شروع به کار کردن، باید دانش خود را در آن زمینه افزایش دهید.

برای آغاز کارآفرینی یا کسب و کار شخصی خود از کجا باید شروع کنیم؟

۱. تحقیق کنید: قبل از هر کاری باید ابتدا ایده تجاری خود را شناسایی و انتخاب و بعد برای به واقعیت تبدیل کردن آن اقدام کنید. در اولین گام باید تحقیق کنید تا ببینید ایده تجاری شما تا چه حد در بازار روز دارای اعتبار است. حتما می پرسید این اعتبار سنجی را چگونه و از کجا باید بفهمیم و انجام دهیم ؟ پاسخ این است برای این که کسب و کاری هر چند کوچک موفق باشد باید یکی از این سه شرط را داشته باشد: مشکلی را حل کند، نیازی را تامین کند، چیزی را ارائه دهد که بازار می خواهد و بعد از این که یکی از این سه شرط را در ایده تجاری خود پیدا کردید باید به تحقیق بپردازید.

۲. برنامه ریزی کنید : برنامه ریزی در کارآفرینی به شما کمک می کند سریع تر به موفقیت برسید. برای این که بتوانید ایده تجاری تان را به واقعیت تبدیل کنید به یک برنامه ریزی یا طرح کلی نیاز دارید . یک برنامه ریزی جامع و کامل کسب و کار شما را از همان مرحله ابتدا تا انتهای رشد، موفقیت و به ثمر رسیدن آن هدایت می کند و این موضوع برای همه کسب و کارهای جدید ضروری است. اگر در نظر دارید برای ایده تجاری خود از یک سرمایه گذار یا موسسه مالی به عنوان پشتیبان مالی کمک بگیرید ، داشتن یک برنامه ریزی طولانی مدت و دقیق با جزئیات کامل بسیار ضروری به نظر می رسد، اگر همچنین قصدی ندارید، یک برنامه ریزی کلی و ساده یک صفحه ای می تواند تصویر واضح تری درباره آن چه را که امید به رسیدن اش دارید به شما بدهد.

۳.‌برنامه ریزی و مدیریت امور مالی : زندگی شخصی و زندگی تجاری شما به عنوان یک کارآفرین به یکدیگر متصل هستند. شما اولین سرمایه گذار کسب و کار خودتان هستید بنابراین داشتن درک دقیق از امور مالی شخصی خودتان و توانایی مدیریت آن ، اولین قدم ضروری است که تا قبل از جذب سرمایه باید آن را به خوبی انجام دهید. شما باید به خوبی نوع کسب و کاری را که در آن قصد کارآفرینی دارید بشناسید و بدانید برای شروع و ادامه کار به چه میزان سرمایه نیاز دارید.اگر یک کسب و کار با میزان فناوری بالا را مدنظر دارید باید از ابتدا منابع مالی قدرتمندی داشته باشید ( یا شخصا سرمایه گذاری کنید یا به شتاب دهنده های مربوط به آن حوزه مراجعه کنید و پس از قانع کردن آن ها سرمایه را جذب کنید) یا اگر کسب و کار مد نظر شما یک کسب و کار مرتبط با زندگی عمومی مردم است به سرمایه اندکی برای شروع نیاز خواهید داشت. به هر حال کسب و کار شما هر چقدر هم کوچک باشد به کمی سرمایه گذاری اولیه برای پوشش دادن هزینه های آن نیاز دارد. مسلما تا زمانی که کسب و کارتان به ثمر بنشیند و برایتان سوددهی داشته باشد، هزینه ماه های اول را باید از جیب خود بپردازید. روی یک برگه تمام هزینه های آغاز کار را بنویسید و تخمین بزنید مثل هزینه گرفتن مجوزهای لازم، تهیه تجهیزات و لوازم مورد نیاز، هزینه بیمه، هزینه ثبت نام تجاری، هزینه اجاره مکان، هزینه تبلیغات، هزینه تولید و تامین منابع، حقوق کارکنان، درآمد و سود خودتان و هر آن چه که پیش بینی می کنید. این ها سرمایه گذاری های اولیه ای هستند که نیاز خواهید داشت و تامین و مدیریت این هزینه ها را باید دست کم برای 12 ماه پیش بینی کنید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار کارآفرینی مهارت امور مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟

قطعا باور دارید که «ان الله لایجری الامور الا باسبابها» و باور دارید که اصلاحات امام زمانی قاعدتا زمانبر و تدریجی است.
بیایید فرض کنیم آقا تشریف آوردند آیا بلافاصله تمام زنان بی حجاب و بدحجاب و شل حجاب تنبیه می شوند؟ یا مردان و زنان اختلاسگر و سوء استفاده چی تنبیه میشوند؟
آیا در اولین سخنرانیها دوچرخه سواری بانوان را محکوم میکنند یا میگویند ای دولتمردان وای مردم قسط و عدالت را بر پای دارید؟
آیا وزرای ارتباطات تمام جهان مامور میشوند فیلترینگ شدیدی اجراکنند و نیروهای انتظامی برفراز بامها دیش های ماهواره را جمع میکنند یا مسئولین موظف به تهیه برنامه های متنوع فرهنگی میشوند تامردم را رشد بدهند؟
آیا بیت المال به سمت طرفداران شان سرازیر میشود یا همه واجدین شرایط ازآن بهره می برند و مکتبی و حزب اللهی و هم خط و چپ و راست با دیگران برابرند؟

ظاهرا در این مملکت عده ای تفکرات خود را دقیقا منطبق بر ایده های امام(عج) میدانند و شاید خود را امام می پندارند و میخواهند قبل از ظهور ان را پیاده کنند ولی اساس حرکت انبیا که مبتنی بر توحید و قسط است رافراموش کرده اند. تا آنجا که مشخص است پس از توحید و پرهیز از شرک نوبت قسط وعدل است ان هم نه در شعار و بلکه در عمل و اگرچنین نباشد جهان امادگی همراهی باامام را نخواهد داشت .
مسئولین محترم و مدعیان دینداری اگر قصد دارند قبل از ظهور منجی به راه ان معصوم بروند بسم الله .... بدون شعار بلکه با عمل پای دروادی برقراری قسط و عدل بنهند. از اختلاف و نفاق و دروغ و شعارزدگی و تهمت و سیاسی کاری و گروه گرایی و چوب لای چرخ یکدیگر گذاشتن و کندکردن جریان توسعه و.... دست بردارند.
مردم خسته اند و نیازبه کمک و رسیدن به آرامش دارند.

* منتشر شده در سایت مبلغ

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902279

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟
  • فال انبیا فردا جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • هیچ گونه سرمایه‌گذاری دائمی‌تر از تربیت و تعلیم نیست
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری