Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@22:02:28 GMT

ضرورت بهره‌مندی از ظرفیت بسیج برای ساماندهی بازار

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۹۷۹۰۸

ضرورت بهره‌مندی از ظرفیت بسیج برای ساماندهی بازار

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس معتقد است در صورتی که برای تامین کالاهای اساسی موردنیاز مردم اقدامات لازم صورت گیرد می‌توان از ظرفیت نیروهای بسیجی برای ساماندهی بازار بهره برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره استفاده از ظرفیت "بسیج" برای ساماندهی بازار، گفت: حضور نیروهای بسیجی در میدان می‌تواند بازار را ساماندهی کرده و از افزایش بی ضابطه قیمت‌ها جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازار باید از طریق ابزارهای در اختیار وزیر و ستاد تنظیم بازار ساماندهی شود، افزود: ستاد تنظیم بازار به خوبی از نیازهای مردم در زمان‌های مختلف آگاه است بنابراین باید با برنامه ریزی مناسب از بروز کمبود عرضه و به هم خوردن تعادل در بازار و در نتیجه افزایش قیمت ها جلوگیری کند.   ضرورت تامین کالای موردنیاز بازار براساس نقاط پیک مصرف    وی اظهار کرد: بازار داخلی ایران برخلاف بسیاری از کشورها دارای نقاط پیک مصرف است؛ به طور مثال در ماه مبارک رمضان، دهه نخست ماه محرم و... مصرف برخی کالاها مانند مرغ، گوشت، برنج، پنیر، شکر و... افزایش چشم گیری پیدا می‌کند بنابراین می‌توان با برنامه ریزی کالاهای مورنیاز مردم را برای این ایام تامین کرد.   این نماینده مردم در مجلس دهم اضافه کرد: پس از تامین کالای موردنیاز مردم و عرضه به موقع و به اندازه کالا می‌توان از ظرفیت "بسیج" برای کنترل بازار استفاده کرد، اما اگر کالاها به میزان موردنیاز تامین نشود نه تنها حضور نیروهای بسیجی کمکی به ساماندهی بازار نمی‌کند بلکه به چهره بسیج نیز آسیب می رساند.   عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس به خانه ملت گفت: زمانی که نهاده برای تولید مرغ وارد نمی‌شود مسلما در روزهای آینده بازار مرغ به هم می‌ریزد بنابراین به راحتی می توان نیاز بازار را تخمین زد و براساس آن اقدامات لازم را انجام داد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۹۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در مراسم بهره برداری از ۲ هزار و ۹۵۰ طرح بسیج سازندگی خراسان رضوی گفت: این طرح های محرومیت زدایی پارسال با همکاری ۶ هزار گروه جهادی در سطح استان خراسان رضوی اجرا شد.

وی گفت: سال گذشته بسیج سازندگی ۲ هزار و ۶۸۰  پنل‌ خورشیدی خانگی را به سرانجام رساند که در خراسان رضوی هم تعداد خوبی اجرا شد و ۳۰ مورد در منطقه بردسکن انجام شده است که به بهره برداری رسید.

سردار محمد زهرایی افزود: اجرای طرح پنل‌های خورشیدی برای حمایت از روستاییان در اولویت بسیج سازندگی کشور است. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم را بسیج طی یک ماه آینده به دولت و مجلس ارائه می‌کند که طرح‌های اشتغال زایی و تولیدی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد.

وی گفت: بسیج سازندگی پارسال ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند و در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

آبرسانی به ۱۷۰۰ روستای محروم کشور در دولت سیزدهم
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ابراز داشت: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفته است و در این زمینه آبرسانی هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.

سردار زهرایی ادامه داد: در طرح «از آبخیز تا جالیز» با صرف هزینه ۹ هزار میلیارد ریال ۶۹۰ پروژه این طرح در روستا‌های کشور اجرا شد.

وی بیان داشت: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم بسیج سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات نیز در اختیار استانداران است.

به گفته وی، سازمان بسیج سازندگی پارسال ۲ هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نصب کرد.

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر